Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Vărsător 24-30 iunie 2012

Vărsător


Citeste Urania Capricorn 24-30 iunie 2012

Să încep cu cele mai puţin vesele. Cred că unii dintre Vărsători îşi aduc aminte că în anticipările noastre astrale de săptămâna trecută vorbeam de posibilitatea, nu neapărat de condiţionarea nemijlocită a astrelor de a se activa nişte boli karmice, nişte boli care provin dintr-o slăbiciune a sistemului imunitar, nişte afecţiuni care erau aparent vindecate sau care erau într-o fază de remisie şi care acum pot să revină într-un fel deranjant.Prezentam atunci un tablou clinic, nu mai revin asupra lui. Spun doar că acele conotaţii se continuă şi în această săptămână şi acele premize merg spre o amplificare a întregului fenomen care poate să însemne suferinţă osoasă, trupească, metabolică, digestivă, pancreatică sau care pot să aibă şi o conotaţie cerebrală.

Toate acestea se intensifică cu cât ne îndreptăm spre 29 iunie, iar 29 iunie este o zi în care mă îndoiesc că mulţi dintre cei care s-au născut în semnul Vărsătorului vor fi în apele lor, chiar dacă sunt sănătoşi, chiar dacă nu se vor îmbolnăvi, chiar dacă organic şi medical nu pot să fie diagnosticaţi pentru că nu au nimic, nu vor fi în apele lor.

Vor fi enervaţi, vor avea un comportament brusc, irascibil, mentalul va funcţiona la minima rezistenţă. Mai mult nu văd, nu înţeleg, nu pricep, trebuie să-i spui unui Vărsător de şapte ori despre ce e vorba, întreabă unde este foarfeca, i-o dai în mână, o pune pe masă, pleacă neatent, uitând, neînţelegând şi se întoarce strigând „Unde-i foarfeca”?

Prin urmare, acet tip de reacţie colerică, comică, cei din jur probabil că vor şi râde pe ascuns, vor chicoti pe la spate cum se zăpăceşte câte un Vărsător. Şi se vor întreba „Dar ce-i cu el astăzi? Ce s-a întâmplat? De ce se poartă aşa”? Se înţelege că Uranus, care este planeta lor guvernatoare, se află în Casa comunicării, a dialogului şi primelte cuadraturi de la Pluton, de aici incapacitatea de a înţelege lucrurile delicate, subtile, nuanţele sau partea nespusă, sunt absolut opaci, nu sunt deloc intuitivi şi mai primeşte cuadraturi de la Soare, care va fi chiar în Casa a VI-a a sănătăţii de fiecare zi în Rac, de unde indispoziţie, acreală, lipsă de chef, absenţa entuziasmului, a mobilizării şi incapacitatea depăşirii acestui tip de stres.

O complicaţie o aduce şi Mercur care începând cu dimineaţa zilei de 26 iunie va intra în zodia Leului şi se va afla până la 1 septembrie aproximativ în opoziţie cu Soarele Vărsătorilor, dându-le tot felul de tulburări, de comportament, de gândire, de atitudine, de opţiune şi de reacţie.

Devin hipercritici, pretenţioşi, ostili, refractari, vor face mofturi la tot şi toate şi asta nu înseamnă că dacă soţia îi pune salată de vinete în farfurie şi el o respinge zvârlind farfuria, aşa, într-o mişcare spectaculoasă în celălalt capăt al mesei, se reduce şi se consumă întregul fenomen astral. Se depăşeşte acet nivel şi casnic, şi partenerial, şi conjugal şi se îndreaptă această ostilitate şi această convulsie, această exacerbare a lucrurilor critice şi dificile din datul zodiei la nivelul tuturor relaţiilor.

Vor fi parteneri dificili în relaţiile de afaceri, în toate tipurile de stabilire a unui cadru de lucru, a unor elemente contractuale, a unor responsabilităţi. Încep să facă pe şefii, să dea ordine, să facă pe interesanţii, ca să nu spun altfel, peste tot unde este vorba de două, trei, patru sau mai multe persoane, Vărsătorul va începe să dea tot felul de replici care mai de care mai grandomane şi mai mirobolante, spunând „Nu-mi explicaţi mie. Eu sunt expert în domeniul ăsta”.

Chiar dacă are 20 de ani, peste tot este vorba de o dilatare a unui ego care acum nu-şi găseşte foarte bine cadrul şi culoarul de acţiune. Încă o dată atrag atenţia asupra faptului că guvernatorul lor, Uranus, este foarte atacat. Această atitudine de superioritate, această predispoziţie de a strâmba din mustaţă la orice fel de ofertă şi la foarte multe lucruri bune, plăcute, confortabile, simpatice sau drăguţe care le sunt aduse ca să fie înveseliţi, înseninaţi şi protejaţi de către familie este de natură să îi transforme în nişte fiinţe certăreţe sau care să fie certate de către cei din jur.

Ba, mai mult, până în septembrie, mai devreme sau mai târziu, tot se va găsi cineva să le spună că aşa nu-i mai suportă, că să se controleze, că să se schimbe, că pleacă de acasă. Nu cred că se ajunge la divorţ, dar discuţii de acum până în septembrie vor fi, pentru că acest Mercur are el grijă să tricoteze din lucruri mărunte şi insignifiante relaţii destul de complicate şi deranjante.


Citeste Urania Pesti 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*