Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Taur 24-30 iunie 2012

Taur


Citeste Urania Berbec 24-30 iunie 2012

În ceea ce-i priveşte pe cei care s-au născut în zodia Taurului distribuţia planetară vorbeşte mai mult despre evenimentele care se vor produce în timp pe baza unor relaţii ce se instaurează în prezent. Poate că săptămâna vitoare nu este încărcată de evenimente, trece banal şi probabil că şi fără direcţie, cum se cheamă în astrologie, fără o percepţie clară a locului din existenţa fiecăruia unde se acţionează în prezent, deşi se acţionează.

Chiar dacă nu vedeţi şi nu simţi, acolo se redistribuie în aşa fel vibraţia planetară încât creează o structură pe baza căreia se va dezvolta a doua parte a anului 2012 şi evoluţia personală în următorii doi ani, doi ani şi jumătate. Deocamdată avem de-a face cu o combinaţie în care intră o serie de planete care vor rămâne destui ani, cum ar fi Uranus, încă şase ani în Berbec, Pluton încă mulţi-mulţi ani în Capricorn.Nu vrem să anticipăm ceea ce va creea Saturn începând cu prima parte a lunii octombrie, încă nu am ajuns acolo. Dar, atenţie, se pun multe premize cu privire la felul în care unii vorbesc despre lucruri exterioare lor sau felul în care vorbesc despre sine, ori felul în care se vorbeşte despre ei. Nu este bună ziua de 29 iunie pentru nimeni.

Fiecare zodie o va primi şi o va trăi în mod diferit, în funcţie de Casele care vor fi implicate. Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului vicioase sau viciate sunt Casele III, IX şi XII. Este vorba de Casa studiilor mici, de Casa studiilor care se opresc la nivel liceal, dar şi a studiilor care depăşesc nivelul superior sau al studiilor post-facultate, post-diplomă, adică tot ceea ce ţine de masterat, doctorat, post-doctorat, lucruri care intră într-o totală contradicţie şi într-o anume stridenţă fie cu realitatea, fie cu viitorul, în aşa fel încât tot ceea ce reprezintă în acest moment, o legătură cu învăţământul, pedagogia, asimilarea informaţiilor, predarea cunoştiinţelor, învăţătura pur şi simplu, predarea sau examinarea, verificarea, toate sunt acum într-o opoziţie la grad perfect şi având în vedere că este vorba de Soare, care este planetă dominantă şi determinantă şi radiantă, evident, şi Pluton, cel care aduce tot felul de stricăciuni, de alterări, şi apoi de Uranus, care şade în Casa ascunsă şi care închide acest careu în T, se poate vorbi de multe lucruri care strică acest demers.

Casa a IX-a mai vorbeşte şi despre relaţii publice, despre meserii care au o legătură cu legea, structura sau ordinea şi disciplina. Este semnul Capricornului. Mulţi vor renunţa la meserie, alţii vor dori să facă altceva, o serie de crize interioare vor fi trăite, evident, nu săptămâna viitoare, ci de acum încolo pe baza unor evenimente care se coagulează şi, cum spuneam, alcătuiesc un soi de eşafodaj.

Pe anume tranzite, cine ştiu când şi cum, ceva va răsări, ceva va începe să devină ecoul, motivaţia şi efectul clar al acestei predispoziţii astrale. De acum încolo, până la sfârşitul anului, Neptun şi Chiron în Casa a XI-a rămân retrograde. Nu vă mai bazaţi pe prieteni apropiaţi şi cunoscuţi pentru că există o versatilitate şi o incapacitate de a fixa ceva. Este Casa locuită de semnul Peştilor şi exact ca peştele în apă, totul scapă, nimic nu poate să fie prins şi niciodată nu poţi spune „Aha, gata! Eşti al meu”.

Cât priveşte combinaţia Jupiter-Venus în Casa banilor, ea ar trebui să fie bună, extraordinară sau, în funcţie de situaţie, de viaţă şi de logica lucrurilor, aducătoare de echilibru. Mercur va intra în Casa a IV-a şi aduce destulă vanitate, accentuează ordoliul şi dorinţele de prezentare în lume prin ceea ce… unii oameni, o stare materială. În sfârşit, Marte îşi trăieşte ultimele zile în Casa a V-a în semnul Fecioarei.

Nu vrem să intrăm în amănunt în ceea ce va fi de fapt esenţa analizei noastre de săptămâna viitoare, când Marte va intra în Casa a VI-a a muncii şi va sta două luni de zile. Deocamdată vrem să atragem atenţia asupra faptului că după aproape opt luni de zile Marte probabil că le-a făcut unora probleme şi înclin să cred că neplăcute în ceea ce priveşte o relaţie afectivă, viaţa sufletească. Neliniştea, chinul, cearta, supărarea, despărţirea, conflictele, dizarmonia sau relaţiile anapoda cu copiii.

Acum Marte nu poate să mai facă prea multe lucruri bune cu excepţia unor situaţii în care există pe harta personală planete care intră într-o contradicţie produndă, legate strict de gradul 28-29 Fecioară. Aşadar, săptămâna în sine nu este una aducătoare de prea multe premize ale noului. O notă aparte face răstimpul cuprins între 29 şi 30 iunie, când Luna se va afla în Scorpion în opoziţie cu Soarele lor şi în opoziţie cu Luna neagră a acestui moment care încă se află la 21 de grade Taur.

Este o perioadă complicată, bazată pe relaţii crispate, pe apostrofări, pe jigniri, pe stres, pe nemulţumire, pe reacţii pe care le pot provoca sau le pot trăi, le pot resimţi ei, care pot să fie încadrate la capitolul invidie, gelozie, antipatie, respingere, ostilitate ori câte ceva din fiecare ca într-un cokteil greu de digerat şi de asimilat, nu de către stomac, ci de către suflet.

Citeste Urania Gemeni 24-30 iunie 2012


Your email address will not be published. Required fields are marked *

*