Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Scorpion 24-30 iunie 2012

Scorpion


Citeste Urania Balanţă 24-30 iunie 2012

Pentru cei care s-au născut în Scorpion zilele de 29 şi 30 iunie sunt favorabile pentru că Luna le străbate segmentul natal şi au mai multă intuiţie, mai multă maleabilitate ori plasticitate sufletească, dar există şi mai multe riscuri asumate ori pericolul de a comite greşeli la nivelul alianţelor, parteneriatelor sau a relaţiilor de afaceri ori matrimoniale.

Atunci Luna se va afla în opoziţie cu Luna neagră în Taur, mai ales în a doua parte a zilei de 30 iunie, împingându-i pe aceştia să ia decizii pe fondul temperamentului, al orgoliului rănit, al vanităţii şi aproape niciodată al interesului personal, ca şi cum ceva le întunecă mintea, nu mai ştiu, nu mai văd, nu mai înţeleg şi spun lucruri care nu trebuie spuse, fac lucruri care nu trebuie comise sau provocate.
Atenţie la ziua de 29 iunie şi la răstimpul de o zi înainte şi o zi după acest moment, când comunicarea nu este la cote bune, este rigidă, abruptă, marcată de neînţelegerea realităţii, de o tendinţă nedreaptă de a răstălmăci ori de a nu ţine cont de evidenţe. Dar, în astrologie şi, evident, ca şi în viaţă nu întotdeauna un aspect delicat sau dificil funcţionează într-o singură direcţie.

Iată că prezenţa Lunii în Scorpion are şi o ipostază bună, şi anume faptul că ea realizaeză împreună cu Soarele, cu Neptun şi Chiron, un dublu trigon regal în aceste două zile, dând posibilitatea acestor nativi să fie sensibili, creativi, intuitivi şi să fie destul de interiorizaţi. Ei se pot ocupa de sufletul lor, de mintea lor, de spiritualitatea lor, de creativitatea lor, de sexualitatea lor, de sentimentele lor, de instinctele lor cu foarte mult beneficiu.

Pentru asta, însă, ar trebui să se izoleze sau să se deplaseze cu nişte zile înainte pentru ca între 29 şi 30 iunie să îşi asigure tamponul necesar de izolare între ei şi forfota lumii, între viaţa oraşului, între viaţa de familie ori viaţa socială şi problemele de serviciu. Trebuie să se izoleze de aceste provocări, de chemările ademenitoare ale petrecerilor, veseliei, zgomotului şi anturajului.

Trebuie să rămână ei înşişi să se liniştească, să se reculeagă şi să se reechilibreze. Din acest peisaj aventura umană, consumată fie prin poveste de dragoste, prin emotivitate, senzualitate, sensibilitate, dar şi mai ales ori exclusiv prin sexualitate contează foarte mult. Naturi legate de instinctul sexual şi de cel de reproducere, Scorpionii caută ori de câte ori le este greu refugiul într-o relaţie.

De foarte multe ori păstrează o relaţie doar pentru că este bună din punct de vedere sexual, chiar dacă din punct de vedere sentimental şchioapătă ori din punct de vedere social ea este nulă, este inexistentă. Totuşi, acel fir secret de comunicare îi ţine legaţi de persoană sau îi obligă să nu alunge acea persoană din câmpul lor de atenţie şi interes. De aceea, aceste două zile sunt indicate pentru a se cultiva acele valori personale şi fundamentale care să-i reechilibreze şi să-i aducă pe linia de plutire.


Citeste Urania Săgetător 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*