Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Săgetător 24-30 iunie 2012

Săgetător


Citeste Urania Scorpion 24-30 iunie 2012

Foarte bună, dacă nu chiar excelentă, începe să fie începând cu dimineaţa zilei de 26 iunie prezenţa planetei Mercur în zodia Leului, în Casa a IX-a pentru Săgetători. Le dă dinamism mental, ambiţie, dorinţă de reuşită, capacitate competiţională, capacitate de mobilizare, dorinţă de a se afirma, de a lua trofeul, de a fi primii, de a se emancipa.

Este o poziţie bună mai ales pentru elevi, studenţi, adolescenţi, tineri, cei aflaţi în plin proces de maturizare şi construcţie de sine. Mai este bună această ipostază cu privire la afirmarea departe de casă, în deplasare, în străinătate, în excursie, în turneu sau într-o determinare socio-profesională care presupune părăsirea ţării şi abordarea unui spaţiu străin prin limbă, cultură, civilizaţie.Oameni care se adresează unor instituţii fie de învăţământ, fie unor instituţii în care se desfăşoară diferite activităţi de prim rang, proeminente, importante, cu caracter de notorietate. Tot atât de bună este combinaţia pe care o realizează acelaşi Mercur cu sensul vieţii la grad perfect între 27, 28 şi 29 iunie, dându-le acestora posibilitatea să-şi vadă un ideal împlinit, un vis materializat, o proiecţie personală care începe să prindă contur. Atenţie, sunt ultimele săptămâni când nodul nord al Lunii, sensul vieţii, se mai află în Săgetător.

Deocamdată este la 3 grade şi într-o explicaţie astrologică ce vă este deja cunoscută axa nodurilor lunare se mişcă în sens invers decât dinamica de rotaţie a planetelor, aşa încât peste nişte săptămâni sensul vieţii din Săgetător va trece în Scorpion şi nu va mai reveni în Săgetător decât peste 50 de ani, ceea ce înseamnă că unele persoane nu vor mai beneficia de alt tranzit, doar cei care sunt acum copii îl vor avea cumva-cândva cam la sfârşitul carierei sau chiar după încheierea acesteia din punct de vedere motivaţional şi social.

Aşadar, cam este ultimul tren şi este ultimul moment când pot să realizeze ceva. Chiar cu 30 iunie şi ulterior 1, 2 iulie se poate spune că Mercur mai primeşe un beneficiu şi un impuls senzaţional de la Uranus care se află la 8 grade în Berbec. Cu fiecare zi cu cât înaintăm spre prima parte a lunii iulie Mercur începe să se încarce de inedit, de surpriză, de noutate, de eveniment, iar acest senzaţionalism nu se va consuma odată cu aceste zece zile care urmează, pentru că, de exemplu, între 15 şi 16 august Mercur, după ce va fi depăşit mişcarea aparent retrogradă şi va fi revenit la mişcarea directă, se va regăsi la gradul 4-5 la care se află la sfârşitul săptămânii viitoare, pe care o şi analizăm.

Aşadar, la jumătatea lui august Mercur se va afla în poziţia în care se va afla pe 29-30 iunie, ceea ce înseamnă că dacă acum se pune problema unei plecări, unui succes sau unei afirmări, a unei depăşiri de sine într-o legătură cu străinătatea, drum, călătorie sau şi fără călătorie, dar într-o perspectivă ce ţine de un statut pedagogic, să înveţe, să acumuleze, să capete diplome, atunci se pot creea două premize.

Fie se petrec nişte lucruri de natură să consfiinţească această etapă acum în prezent ori, chiar dacă nu se întâmplă nimic în această perioadă, nu trebuie să dispere, pentru că se pun bazele unui eveniment care va mai cunoaşte două etapă, o reconfigurare, o redresare, ea poate să ţină de amânarea unei date, completarea unui dosar cu nişte hârtii, şederea în aşteptare în vederea unui verdict, a unei apostile şi, în sfârşit, finalizarea odată cu această jumătate a lunii august.

De altfel, Mercur se va afla până aproape de 1 septembrie în zodia Leului şi de acolo, dinspre Casa a IX-a va continua să trimită raze bune Săgetătorilor atât spre Casa I, dându-le în plan personal tot felul de satisfacţii, dar şi în plan creativ, emoţional sau în planuri personale cum ar fi postura de mamă sau de tată.

De aceea, Mercur ocupă pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului o ipostază bună de acum încolo două luni de zile, cu mica perioadă în care va fi retrograd, cu această excepţie putem spune că se depăşeşte un moment al verii şi se reinstaurează un beneficiu de relaţie armonică atât cu Uranus, cât şi cu Soarele acestor nativi.

Relaţia tensionată a săptămânii viitoare, chiar foarte tensionată, ţine de bani, bani personali, bani câştigaţi, bani datoraţi, bani care trebuie să fie plătiţi, bani reţinuţi, sancţiuni, taxe, amenzi, impozite, datorii, bani care nu vin, cheltuieli, în principal este vorba de limitare şi neputinţă, mai puţin de economie.

Şi, în sfârşit, vârful de scurgere al acestui careu în T care se construieşte în ziua de 29 iunie se află în Casa a V-a şi atunci pot să mai apară nişte conotaţii cum ar fi bani care sunt cheltuiţi din cauza copiilor pentru copii, o neregulă, o chestiune de sănătate, un accident, o situaţie neplăcută, un eveniment care îi ia prin surprindere. Alteori poate să fie vorba de cheltuieli legate de reprezentare, cheltuieli făcute pentru o etapă personală de creaţie, îşi cumpără, materiale, îşi cumpără cărţi, dau bani pe documentare, deci fac acele cheltuieli necesare pentru a avea la îndemână instrumentele într-o activitate de creaţie.

Nu încurajez pe nimeni pe direcţia speculaţiilor bursiere, tranzacţiilor periculoase, hazardante, riscante sau fistichii ori nefondate şi nevalidate de o experienţă în domeniu, de cunoaştere şi de consiliere. Este riscul să se piardă bani buni dacă nu cumva şi averi din neînţelegerea unui mecanism de piaţă, din acţiuni vicioase sau din îndemnuri suspecte.


Citeste Urania Capricorn 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*