Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Rac 24-30 iunie 2012

Rac


Citeste Urania Gemeni 24-30 iunie 2012

Pentru cei care s-au născut în semnul Racului săptămâna viitoare este foarte importantă. Aduce foarte multe elemente care, aşa cum spuneam şi în cadrul prezentării generale, constituie premizele pentru o evoluţie ulterioară din al cărei tipar nu se poate ieşi. Ziua de 29 iunie este o zi de stres, o zi imposibilă, o zi complicată. Nu e o zi periculoasă. Aş spune că este o zi determinantă, dintre acelea fără de care nu se poate într-o viaţă, dintre acelea peste care nu se poate trece oricum într-o viaţă.

Este un moment de mare contradicţie interioară, de stres şi cred că având în vedere şi natura psihologică a celor născuţi în Rac, de natură inhibitorie. Soarele, la 8 grade, va face opoziţie cu Pluton la 8 grade, ceea ce reprezintă Casa duşmanilor, rivalilor, a proceselor, a conflictelor, a rivalităţilor, a revendicărilor.Pluton este retrograd în Capricorn şi este imposibil de armonizat, evident cu Soarele în Rac, pentru Raci, dar este imposibil de armonizat şi datorită impactului uriaş pe care îl aduce şi îl instituie Uranus, tot la 8 grade, în Casa a X-a, rang, demnitate, înălţare şi putere. De aici, şocuri, zdruncinări, surprize, conflict interior, dar şi conflict exterior, implicare profundă, personală în chestiuni de răsunet, cu ecou partenerial sau public. Lucruri care nu pot fi tăinuite şi ascunse.

Este o zi care ar trebui să dea de gândit tuturor, fie că se nasc de acum încolo conflcite, fie, dacă acestea există, vor căpăta o dimensiune sau ceva va fi spus, rostit, aflat, exprimat sau petreceut până la ultima consecinţă încât determină această cristalizare, această instaurare rigidă a unei realităţi astrale care nu poate să fie modelată doar cu simpla voinţă şi ambiţie a unui om oricât de puternic ar fi acela.

Atenţie, lucrurile se vor complica după ce Marte, în primele zile ale lui iulie, va intra în Balanţă şi atunci va realiza ceea ce se cheamă o cruce cardinală locuită pe toate cele patru braţe. Două rânduri de opoziţii şi patru cuadraturi vor creea de acum încolo premizele unor situaţii de maximă dificultate pentru aceştia. Nu sănătatea este cea importantă. Ba, dimpotrivă, aş sune că sănătatea beneficiază cel puţin de doi benefici, fie ei şi din umbră, fie ei şi mai volatili, mai instabili şi mai superficiali. Pentru că, totuşi, sunt doi benefici, Jupiter şi Venus.

Aduce în Casa a XII-a, a neştiutului şi necunoscutului, protecţie uneori divină, tăinuită, delicată, discretă, dar, totuşi, eficientă. Importantă este acum o anume dinamică care pune cele trei ipostaze ale fiecărui om într-o criză de sine, criza personală, cu Soare în Rac, criza parternerială şi a tuturor relaţiilor contractuale, adică eu şi tu celălalt, faţă în faţă cu mine, şi eu şi ceilalţi, eu şi societatea, eu şi lumea, eu şi Universul.

În felul acesta este de vegheat asupra acestor dimensiuni umane, dar şi asupra tuturor gesturilor care, nefăcute la locul lor, exagerate sau, într-o altă ipostază, nefăcute când trebuie şi cum trebuie, cu înţelepciune şi diplomaţie, pot să creeze uriaşe discrepanţe cu care se vor lupta destul de mult timp de acum înciolo.

Este o săptămână care le dăa cestor persoane şi posibilitatea de a beneficia de ajutor ocult, obscur, tăinuit, umbrit, nevăzut şi neştiut. Atenţie la prietenii trădători. Luna neagră este în continuare pe Casa a XI-a, nu vă bazaţi pe nimeni fără să fiţi prin asta nedrepţi şi fără să aduceţi acuzaţii cuiva. Pur şi simplu temeţi-vă de oricine pentru că oricine se poate transforma, chiar dacă nu vrea, într-o fiinţă care poate să facă cânda cumva un rău sau să nu facă nimic, deşi ar putea.


Citeste Urania Leu 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*