Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Pesti 24-30 iunie 2012

Peşti


Citeste Urania Vărsător 24-30 iunie 2012

Să ştiţi că dacă este o zodie pe care eu o consider beneficiara în totalitate a planetei Mercur, cea de după 26 iunie când va intra în zodia Leului, atunci este vorba de zodia Peştilor. Deşi planeta Mercur pentru Peşti nu este planeta cea mai rezonabilă, dar este o planetă rezonantă, adaptabilă, maleabilă, seamănă puţin cu natura duală a Peştilor pentru că şi planeta are o natură dublă, dar faptul că intră în Casa a VI-a a sănătăţii mi se pare esenţial.
La nivelul dialogului, sfatului, învăţăturii, Peştii devin dornici să audă, să înveţe, să ştie şi să experimenteze tot ceea ce este necesar pentru ca starea lor de sănătate să se amelioreze, să preîntâmpine afecţiuni, slăbiciuni şi şubreziri trupeşti, să contracareze efectele vârstei, să blocheze efectele negative asupra activităţii de fiecare zi ale unei boli instalate care nu mai poate să fie alungată, ci doar controlată. Pe de o parte dialogul, pe de altă parte uriaşa capacitate de adaptare a trupului însuşi la stres.

Chiar dacă se află în zodia Leului, semn esenţialmente cardiac, care mai controlează secundar şi ochii, nu întâmplător unii Peşti au şi probleme oculare, totuşi prezenţa planetei Mercur în zodia Leului le aduce beneficii mari şi în această săptămână şi în cea care va urma cu atât mai mult cu cât există şi o relaţie bună cu un Uranus în Berbec, lucrurile sunt foarte complicate.

Aici schimbul este reciproc, pot să fie informaţii esenţiale, un cuvânt, numele unui medicament, al unei plante, al unui doctor poate să aibă o funcţie extraordinară de revelaţie, de deschidere a unui univers sau de stabilire a unei relaţii umane profund salutară, necesară unei alte abordări, a constituţiei ei fizice, a psihicului şi a mentalului. Mercur funcţionează foarte bine, este catalizatorul necesar pentru foarte multe evenimente, întâmplări şi situaţii de pe urma cărora cei născuţi în zodia Peştilor pot să tragă un beneficiu.

Al doilea lucru, la fel de profitabil, ţine, părăsind registrul sănătăţii, dar păstrându-ne în semnificaţia acestui tranzit mercurian, ţine, cum spuneam, de locul de muncă. S-ar putea spune că Peştii nu mai reacţionează din perspectiva păgubosului şi lacrimogenului „Vai ce am fost şi ce am ajuns”, ci din perspectiva omului puternic care se luptă cu viaţa, care se afirmă şi care funcţionează, păstrând paralelismul, între „ce sunt, sunt, dar să vedeţi ce voi fi”.

Această dorinţă de afirmare, de revanşă, această dorinţă de recăpătare a unei notorietăţi, a unei valori sau chiar a depăşirii spectaculoase de sine din care câştigul bănesc nu este neglijat, dimpotrivă este luat în calcul, ba chiar uneori, în unele tranzacţii, începe să devină categoric. Peştii nu doar muncesc pentru că e bine să se întreţină scoarţa cerebrală printr-o activitate cotidiană, nu muncesc că nu au încotro, ci muncesc şi ca să câştige bani, ca să fie cineva, ca să facă şi ce le place.

Din aceste trei ipostaze beneficiul este până la toamnă foarte mare din partea acestor nativi. Mercur le pune mintea la lucru, îi transformă în nişte fiinţe hiperactive intelectual, gândesc mult, citesc, află, fac conexiuni, judecă, gândesc bine şi, mai ales, se respectă pe ei, cer respect şi impun respect. Contextul astral al acestei săptămâni abia se declanşează, dar el pune premizele unor fapte care, cum spuneam, până în toamnă, cu nuanţe, cu întârzieri, cu amânări, cu completări, cu aprofundări, va fi în permanenţă în beneficiul lor.

Din tranzitul Soarelui, prin semnul de apă al Racului, Peştii s-ar putea să extragă un beneficiu mai mult matern, femei care pot să conceapă un copil sau să nască un copil, sau să se bucure de prezenţa unui copil, de succesul lui, de evoluţia deosebită. Sunt o serie de persoane născute în zodia Peştilor care pot să extragă şi un beneficiu într-un domeniu artistic, dar acesta este restricţionat sau trăit în intimitate.

Oameni care lucrează în atelier, care lucrează în tăcere, care lucrează pe cont propriu, care nu se integrează într-un colectiv şi în felul acesta valorifică un prea plin sufletesc sau profesional în tot felul de produse artistice sau în care există o componentă creativă, personală şi care se vor valorifica cândva-cumva mai târziu. Stres mare la capitolul prieteni, pierderi băneşti de la prieteni, cheltuieli mari nejustificate şi regretate, făcute cu şi pentru prieteni, certuri cu prietenii de la probleme materiale şi destul de mult stres şi nemulţumire într-un plan sentimental şi afectiv din care, iarăşi, banii nu lipsesc.

Dar nu într-un chip benefic, cum era cel legat de locul de muncă, ci într-unul care vorbeşte despre pierderi suspecte şi despre tot felul de gesturi regretabile. Nu este o mare fericire sufletească, nu este o mare efervescenţă sentimentală această poziţie pe care o ocupă Soarele în Casa a V-a şi nici Casa a V-a în sine cu acest tranzit.

Îl consider mai degrabă precar, sărăcuţ şi greu încercat. Bune, bunicele, interesante sau sexy ar trebui să fie zilele de 29 şi 30 iunie când o serie de persoane pot să facă pe nepregătite nişte deplasări, le-aş denumi aventuri sau escapade, strict cu conotaţie amoroasă sau sexuală. Vor să-l cunoască pe cutare, vor să vadă ce fel de femeie e cutare, vor să nu fie singuri în acele două zile, se plictisesc şi au chef de senzaţii tari.

Pentru unii Peşti, care trăiesc în felul acesta, subjugat simţurilor, într-adevăr aceste două zile, 29 şi 30 iunie, sunt aducătoare de tot ceea ce-şi doresc. Nu numai senzaţii tari, ci şi amintiri puternice. Bine ar fi să nu fie şi amintiri încărcate cu regret.


Horoscop Urania 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*