Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Leu 24-30 iunie 2012

Leu


Citeste Urania Rac 24-30 iunie 2012

Fiecare semn zodiacal cu ghinionul sau şansa lui. Pentru cei care s-au născut în Leu săptămâna viitoare aduce un impact profund al vibraţiei astrale pe Casele sănătăţii, cu un vârf, cu un vortex care se petrece pe 29 iunie. Reţineţi că în preajma acestei date, cu o marjă de toleranţă de o zi în minus sau în plus, se pot produce o serie de disfuncţii organice. Unele să fie legate de registrul metabolic, altele să fie legate anatomic de multiplele complicaţii care pot să apară la nivelul stomacului, pilorului, duodenului, pancreasului.Vorbeam de metabolism, deci implicit şi de alimentaţie, asimilare, hrană, reacţii toxice, alergii, fobii sau refuzul organismului de a primi alimente, implicit şi medicamente, şi acelea se metabolizează. Zona cea mai şubredă este aceasta, legată din punct de vedere anatomic de partea superioară a abdomenului şi a organelor care sunt localizate în această parte.

Pentru femei, doar în ipostaza în care sunt mame şi doar în ipostaza în care alăptează, se poate spune că săptămâna viitoare afectează şi sânul, atât din punct de vedere anatomic, cât şi din punct de vedere fiziologic, glanda mamară care secretă lapte.

Nu numai pentru că e vară şi este cald, că întregul context astral este complicat, ar fi bine să se îngrijească într-un chip înzecit în ceea ce priveşte sănătatea lor şi, implicit, calitatea laptelui. Mai sunt posibile crize reumatismale, probleme osoase de orice fel de natură, începînd de la cele directe, posttraumatice, de la cele reumatismale, artritice, sau de la cele care sunt legate de un fond imunitar scăzut.

Reacţii ale organismului pe şocul verii şi pe şocul caniculei se pot produce în orice moment în această perioadă. La un alt nivel, dar în strictă şi directă legătură cu evoluţia sănătăţii, se poate vorbi de o tulburare a apelor. Psihicul începe să fie puţin iritat.

Sunt reacţii greu de controlat, reacţii impulsive, instincte care ţâşnesc într-un fel absurd şi destul de violent, deranjant poate pentru cei din preajmă, dar cu mult mai alarmant chiar pentru nativul însuşi din zodia Leului, care sare în sus din orice, se pune pe strigat, dă replici dintre cele mai sonore şi mai categorice, este nu doar iritat, ci imposibil de potolit.

Sunt inutile tabletele, nu încercaţi să vă calmaţi cu vreo bulină cumpărată din farmacie, că este pur şi simplu o tentativă sortită eşecului. Problema esenţială este să găsiţi un argument suficient de puternic la care să vă referiţi, la care să vă raportaţi în permanenţă şi care să constituie un factor de avertisment şi de temperare a acestor reacţii intempestive. Ori, dacă sunteţi evoluat, să apelaţi la acele tehnici de liniştire, de calmare a spiritului, care se pot obţine destul de repede şi bine fără ajutorul vreunui medic sau al medicamentelor.

Ceea ce este însă şi mai important de reţinut este că pe acest fond iritat, nu sufleteşte, ci mai mult mental, se pot produce o serie de consecinţe nu tocmai fericite. Să se ia decizii cu privire la carieră pe fondul mâniei, să se ia decizii în forul interior cu privire la un traseu profesional care să fie motivate, răscolite şi amplificate de stresul la care este supus acum organismul şi care să aibă un impact negativ, dar din păcate decisiv cu privire la o opţiune profesională, o şcoală, o facultate care trebuie urmată, un destin chiar.

Nu uitaţi că în ziua de 29 iunie acest nefericit careu în T, care funcţionează la grad perfect, lucrează chiar şi prin intermediul lui Uranus, vârful de scurgere al energiilor produse de acest careu, care se localizează pe Casa a IX-a. De aici crize de conştiinţă, crize de opţiune.

„De ce m-am dus în acel partid? De ce am crezut în cutare? De ce m-am dus la facultatea de chimie şi nu la facultatea de matematică? De ce am optat să fac studii în ţară şi nu în străinătate?” Se petrec tot felul de procese de conştiinţă care ţin mai ales de nemulţumire, de regret şi de revoltă. Unii sunt nemulţumiţi că nu au fost maturi, lucizi, că nu au văzut bine, nu au înţeles corect realitatea. Acum, treziţi la această ipostază care presupune pierdere de timp, îşi dau seama că au fost manipulaţi sau că ei înşişi sunt vinovaţi.

Această vinovăţie îi irită şi mai tare şi cele două ipostaze se susţin şi se amplifică una pe alta. Sănătatea induce psihicului nemulţumire şi revoltă, iar psihicul dă peste cap echilibrul metabolic. Ceea ce înseamnă că în săptămâna următoare, cum zice francezul, Leii nu vor fi în farfuria lor, dar tot atât de clar este din perspectiva unei hărţi astrale pentru astrolog ca să îi îndemne să nu ia decizii în această perioadă.

Deciziile la mânie nu sunt bune şi oricât de bine ar vedea ei brusc realitatea este inutil şi să se înfurie, şi să facă stânga împrejur. Probabil că nu acolo este elementul cel mai important şi nu este stilul ori metoda cea mai adecvată pentru a rezolva o chestiune personală. Nu v-am vorbit însă şi de o altă contribuţie astrală, cea care privine de la Mercur. Această planetă va intra în zodia Leului în dimineaţa zilei de 26 iunie chiar în segmentul lor natal şi va amplifica această stare de nemulţumire, va amplifica orgoliul, va amplifica toate deciziile spectaculoase şi va amplifica tendinţa de a demonstra ceva în mod public.

În general demonstraţiile de forţă sunt făcute de către Lei pentru ei înşişi ca să-şi dovedească lor că sunt în stare să facă ceva. De exemplu, chiar dacă nu îi vede nimeni, un Leu dacă vrea să-şi dovedească că are forţă fizică sau curaj pariază cu el însuşi că poate să traverseze înot Lacul Snagov sau Dunărea. Şi o face chiar dacă nu-l vede nimeni, chiar dacă nu trebuie să demonstreze vreunui străin cât de viteaz este el şi cât de bună este forma sportivă.

Alteori, însă, dacă miza este mai mare şi personajul este public, atunci Leul trebuie să demonstreze tuturor o chestiune, că este puternic, că nu are scrupule, că are un scop în viaţă, că ştie să taie în carne vie şi atunci gestul acesta demonstrativ are foarte multe rezonanţe care nu întotdeauna sunt plăcute văzului sau auzului, pentru că cei care stau în preajma lui, observă ori primesc efectele secundare ale acestei demonstraţii, intră în dezacord cu el.

Ei, acest tip de demonstraţie de forţă începe să fie acum suscitat şi alimentat de către tranzitul lui Mercur prin Leu timp de câteva săptămâni. Atenţie, însă, Mercur va intra pe 17 iulie în mişcare aparent retrogradă, pentru ca abia pe 15 şi 16 august să se regăsească la gradul 5 în zodia Leului, la care se va afla la sfârşitul acestei săptămâni.

Prin urmare de acest tranzit complicat, Leii nu scapă aşa uşor, ba, mai mult, în a doua jumătate a lunii iulie şi în prima parte a lunii august vor avea de tras consecinţele unor erori comise din slăbiciune în această perioadă sau din neputinţa de a face faţă provocărilor şi realităţii în crugul verii. Luaţi aminte la ceea ce am spus cu privire la aceste slăbiciuni şi derapaje de comportament şi de atitudine pentru că ele se pot amplifica ori chiar se pot repeta.


Citeste Urania Balanţă 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*