Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Gemeni 24-30 iunie 2012

Gemeni

Citeste Urania Taur 24-30 iunie 2012Singurul element vulnerabil al săptămânii viitoare, dar şi cel mai activ element al săptămânii viitoare este legat de tranzitul planetei Mercur, care va intra în dimineaţa zilei de 26 iunie în zodia Leului, în Casa a III-a a comunicării, fiind patronul, evident, al celor născuţi în zodia Gemenilor. Le dă acestora adevărate crize de orgoliu, de vanitate, chiar dacă toate acestea sunt argumentate şi sunt subsumate noţiunii de demnitate, de corectitudine, de necesitate sau de presiune.Cred că temperanţa, măsura şi un soi de comportament aparent imposibil, şi anume să procedaţi, dacă aveţi tăria de caracter, tot pe dos, decât vă îndeamnă acest tranzit. Acest tranzit vă pune în situaţia de a fi certăreţi, revendicativi, autoritari, dictatoriali, extrem de rigizi, de duri şi de imposibili în unele momente.

Chiar dacă există motive reale, o supărare sau o nemulţumire, sau o pagubă materială, sau o chestiune socială, nimic din toatea acestea nu reprezintă în sine un argument suficient pentru a justifica felul în care puteţi să apăreţi într-o totală discrepanţă cu o serie de norme, de etichetă, de conduită, de politeţe, dar mai ales de eficienţă.

Gesturile care sunt promovate pe acest fond sunt de natură să cheme replicile dure în contrapartidă, înstrăinarea şi să amplifice toate conflictele. Certurile care deja există se vor desfăşura la nişte parametri încât e nevoie să se cheme pompierii ca să se calmeze spiritele. Chiar dacă cei doi benefici sunt acum în Casa Gemenilor nu sunt două elemente suficiente pentru a contracara forţa cu care lucrează Mercur, guvernatorul, asupra nativilor pe care îi patronează.

Aduce foarte multă lipsă de cumpătare, proastă estimare a realităţii, ieşiri din tipar, exces de zel şi iniţiative luate pe cont propriu de a se face ceva în beneficiul personal al ori al altcuiva. Să se facă dreptate, să se spună adevărul, etcetera. Nu este, din păcate, momentul pentru nimic din toate acestea. Dacă e vorba să vă apăraţi sau să spuneţi ceva, delegaţi această sarcină oricât ar fi de delicată, de personală sau de stufoasă unor persoane apropiate sau competente. Vor vorbi cu mai mult tact şi cel puţin nu vor stârni atâtea reacţii negative.

Elementul important al săptămânii viitoare începe să fie legat de bani, patrimoniu, casă, banii cash cu destul de multe incapacităţi de a se cheltui, cu nevoia de restricţionare, cu impunea unor restricţii, fie că este vorba de autoimpunere, fie că este vorba de o situaţie care este dată, indusă, determinată de a afară de către parteneri de afaceri, de către instituţii sau de către conjuncturile care sunt de aşa natură încât pot să limiteze, să oprească ori doar să scadă în intensitate, volum şi cantitate.

Cred că un alt element vulnerabil pentru cei născuţi în semnul Gemenilor este, cel puţin în preajma datei de 29 iunie, legat şi de prieteni, care au reacţii contradictorii, surprinzătoare, neobişnuite. Unele dintre ele sunt foarte dinamice. Nu aş spune că sunt prieteni care tac, întorc spatele sau nu răspund la telefon, deci nu este vorba de o trădare prin abandon, prin absenţă, prin nonşalanţă sau prin lipsă de educaţie, ci este vorba exact de reversul.

Este vorba de reacţii vehemente, de atitudini ostile. Poate că o serie de persoane ar trebui să fie lăsate în pace în această perioadă, cum s-ar zice să nu fie stârnite tocmai pentru a nu strica nişte relaţii care acum sunt destul de şubrezite de contextul astral.


Citeste Urania Rac 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*