Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Fecioara 24-30 iunie 2012Citeste Urania Leu 24-30 iunie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei săptămâna viitoare este, pe de o parte, o perioadă de respiro şi de aşteptare ori de întâmpinare a unor evenimente care trebuie să se producă. Pe de altă parte, pentru unii, în funcţie de vârstă şi rost social prezent, se poate vorbi de u lanţ întreg de avantaje, beneficii, posturi favorabile, noroace, situaţii exploatate cu inteligenţă.

Aş spune că, mai mult decât oricând, există o volubilitate personală, dar şi mentală. Există o capacitate de a sesiza şi valorifica orice situaţie în orice clipă în beneficiul personal. Mintea lor este într-o formă foarte bună şi, de altfel, şi forma fizică nu este chiar de neglijat. Nu se poate vorbi de probleme de sănătate sau de un trac care să-i facă pe aceştia să stea tăcuţi, închişi în casă şi retractili.Dimpotrivă, este un moment de afirmare socială, de culme, de succes, şi faptul că cei doi benefici îi dau mâna pe Casa a X-a, nume, renume social, firmare, poate să ne conducă pe noi şi la o altă concluzie. Unele persoane născute în zodia Fecioarei culeg laude, culeg lauri, în sensul că sunt premiaţi, primesc ordine şi distincţii.

Au presă bună, cronici bune, sunt simpatizaţi, admiraţi, urmaţi, alţii pot să fie numiţi în funcţie, să primească ranguri şi demnităţi ori, pur şi simplu, însărcinări importante legate de locul de muncă. Ceva în plus, însă, nuanţează şi aş spune chiar aureolează toată această activitate.

Nu este o chestiune de rutină, dintr-un şefişor să fie ceva mai şef sau din director adjunct să fie doar director. Există o aură de celebritate, există o notorietate, numele lor circulă, este vânturat, este purtat de acolo-acolo, din gură în gură, dar nu într-un chip negativ.

Pe de altă parte, cei născuţi în semnul Fecioarei îşi atrag de partea lor simpatia prin gesturi drepte, nobile, corecte, curajoase, prin asumare de riscuri şi de situaţii pe care alţii nu încearcă ori nu le pot aborda cu niun chip şi chiar dacă le abordează este evident că le îndreaptă spre o direcţie greşită. Şi atunci apare el, Fecioara, salvatorul, care zice „Stai! Dă-te la o parte, lasă-mă pe mine, ştiu eu mai bine cum trebuie să fac”. Şi, într-adevăr, face acele lucruri, provoacă acele reacţii necesare pentru ca situaţia să se îndrepte.

Este adevărat că multe dintre aceste gesturi au ca punct de plecare relaţii parteneriale amestecate, complicate, conjugate cu tot felul de lucruri spuse şi nespuse, dar acestea pe el nu-l complică şi nu îl inhibă. Sunt foarte multe elemente pe care le ştie, le cunoaşte, le deţine şi le administrează cu foarte-foarte multă diplomaţie. Este de aşa natură fericit şi favorabil acest moment astral încât îşi pot permite luxul să se poarte cum nu s-au mai purtat până acum.

Să facă pe simpaticii, pe veselii şi pe optimiştii, pe glumeţii şi pe nonşalanţii, pe nostimii şi pe prietenoşii, deşi nu aceasta e nota lor generală. Pot să facă pe superiorii şi pe detaşaţi de contingent şi de realităţile mărunte, deşi nu este chiar aşa. Deşi, în fondul lor sufletesc şi în viaţa de fiecare zi, unele probleme îi macină şi unele persoane îi frământă prin ceea ce fac sau prin ceea ce provoacă în detrimentul lor personal.

Dar ştiu să mascheze, să ascundă, să depăşească ori să transforme într-o aură spectaculoasă cu un soi de degajare, de firesc şi chiar de teatralism, să transforme o serie de conflicte şi animozităţi într-o adevărată rezervă de diplomaţie şi capacitate de a manipula relaţiile sociale.

Triştă aş spune că este în schimb întreaga combinaţie care ţine de prieteni, prieteni, dragoste, sentimente, aş spune că unele le strică pe celelalte, nu că se ceartă cu prietenii, ci că există intervenţii nefericite ale unor prieteni într-o relaţie sentimentală şi invers. Oricum, acolo nu este foarte bine, nu prea cred eu că sunt la ora aceasta chiar toate Fecioarele foarte fericite şi purtate de aripile unei poveşti de dragoste.

Este clar că undeva e o restricţie, o neputinţă, probabil că ei abandonează acest domeniu, îl tratează cu indiferenţă ori chiar curmă brusc o relaţie care nu le convine pentru a se dedica unor momente importante, esenţiale din viaţa lor. Tăcere, ostilitate sau negativism şi din partea prietenilor, care nu-şi mai manifestă chiar atâta entuziasm. Dar acestea ţin de relaţiile strict personalem nu are nicio legătură cu ceea ce am vorbit până acum de dimensiunea publică vizibilă.

Şi, în sfârşit, un Mercur în Leu care de pe 26 iunie îi transformă în nişte persoane predispuse să poarte negocieri în secret, să conducă şi să dicteze într-o serie de discuţii unde este nevoie de un lider. Să-şi impună punctul de vedere într-un fel mai puţin cunoscut de către toată lumea, dar mult mai eficient şi vizibil cumva-cândva. Îşi doresc şi reuşesc să se instaureze ca nişte lideri de opinie discreţi care manevrează din spate o serie de decizii ale altora. Ei, culmea este că aceia habar n-au că sunt manipulaţi.


Citeste Urania Balanţă 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*