Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Capricorn 24-30 iunie 2012

Capricorn


Citeste Urania Săgetător 24-30 iunie 2012

Cei care s-au născut în zodia Capricornului au săptămâna viitoare de trecut o încercare, o încercare astrală, ea este complicată prin poziţionarea Soarelui, planetei Uranus şi Pluton chiar în semnul lor zodiacal în relaţii dizarmonice, puternic contrastante, ceea ce le va complica viaţa.

Personal se poate traduce prin nişte zile încărcate de stres, nemulţumire, nesomn, dizarmonie, contradicţie interioară, enervare şi nehotărâre, tendinţă de izolare, refuz al realităţii, al evidenţei, refuz al cooperării şi incapacitate de a fi parteneri activi şi eficienţi într-o afacere, într-un dialog, într-o relaţie interumană.

Destul de anostă şi destul de precară este combinaţia astrală pentru cei care sunt interesaţi de aceste previziuni în legătură cu un proces, evoluţia unui conflict sau a unei anchete. Perioada care se îndreaptă spre 29 iunie este cu fiecare zi mai complicată.
S-ar putea ca o serie de lucruri să se blocheze undeva, fără ca ei să poată interveni. Această situaţie evident că se va debloca, dar nu va fi neapărat în avantajul lor, ci va fi doar o etapă care nici măcar nu poate să fie denumită de respiro sau de recuperare, de resurse, forţe ori necesară pentru strângerea unor acte doveditoare, lămuritoare sau care să conducă spre finalul unui proces ori al unui litigiu.

Nu vreau să indispun pe nimeni şi să pun degeaba pe jeratic pe unii, dar este bine să ţineţi cont şi de o astfel de posibilitate care îşi are vocaţia în predispoziţia astrală, şi anume, dacă este vorba de litigii care privesc case, pământ, retrocedări, recuperări, se poate întoarce întregul dosar la o etapă anterioară pentru revizuire sau se poate întoarce la o instanţă cu care s-a început iniţial întregul demers ori se poate bloca din lipsa unor dovezi suficiente de aşa natură încât întregul efort de până acum să pară gratuit, inutil şi lipsit de perspectivă.

Nu spun că aşa va fi până la urmă, spun că aceasta este impresia de moment sau aceasta este conjunctura, încât unii chiar se vor mai întreba dacă mai merită să depună efortul de până acum, tărie fizică, rezistenţă psihică, chinul aşteptărilor, al termenelor, stresul procesului şi chiar efortul financiar.

Alţii se vor lăsa conduşi de ambiţie sau se vor crampona şi vor spune că merg cu aceste demersuri până în pânzele albe. Este opţiunea fiecăruia, totuşi eu îndemn spre luciditate şi raţiune. Este bine să se cântărească cu multă chibzuinţă şi dacă nu puteţi să o faceţi pentru că ori de câte ori abordaţi acest subiect vă înfierbântaţi prea tare, apelaţi la nişte persoane care, specialiste în domeniu şi neimplicate în cauză, pot să gândească pentru dumneavoastră cu onestitate şi cu echilibru, să cântărească mai bine cât este necesar să mai investiţi, să cheltuiţi şi să aşteptaţi ori să acceptaţi o formulă de compromis sau chiar să vă extrageţi şi să renunţaţi la o luptă cu morile de vânt, la un demers sortit eşecului.

Nu spun, repet, că el este sortit eşecului, ci că el trebuie nuanţat şi foarte bine cântărit. Analizaţi dacă merită să vă mai măcinaţi sănătatea, să pierdeţi timpul, să cheltuiţi banii pentru un câştig iluzoriu. Dacă, totuşi, toate calculele unuia sau mai multor consilieri tind spre ideea că merită să mergeţi mai departe, urmaţi-le sfatul.

Este un hop, este un moment de decizie, este un moment în care răzgândirea trebuie să fie luată în calcul. Săptămâna nu aduce lucruri neplăcute, presupunem că nu toată lumea are procese, nu are stresul acestor mecanisme juridice, mai ales când este vorba de retrocedări, de avere, sigur că lucrurile se complică.

Presupunem că sunt şi oameni care trăiesc fără aceste implicaţii, atunci ei sunt beneficiarii unor ipostaze bune la locul de muncă, unor succese, unor avantaje, unor câştiguri, unor reaşezări, poate nu atât salariale, cât de dinamică profesională, să fie mai bine văzuţi, să fie apreciaţi, să fie consideraţi specialişti sau experţi, sau oamenii de bază în domeniul respectiv, la ei să se apeleze ca la nişte persoane de nădejde, ceea ce le face plăcere, îi încântă şi îi flatează.

Foarte, foarte bun aspectul pentru sănătate, unde se observă nenumărate ipostaze ale unor vindecări rapide, progrese vizibile în evoluţia postoperatorie, rezultate miraculoase ale unor tratamente mai mult sau mai puţin convenţionale.

Există şi o componentă în care dialogul, schimbul de idei, comunicarea contribuie foarte mult şi atunci se poate lua în calcul şi simplul sfat al unui doctor, dialogul cu un personaj din lumea medicală care poate să intervină salutar cu câteva cuvinte şi să limpezească situaţia sau ar mai fi de luat în calcul efectul benefic al unui psihiatru, un psiholog sau un medic care ştie să abordeze şi din punctul de vedere al intelectului, al mentalului şi al sufletului un chin trupesc.


Citeste Urania Vărsător 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*