Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Berbec 24-30 iunie 2012

Berbec

Horoscop Urania 2012


Pentru cei care s-au născut în semnul Berbecului se pun premizele complicate ale unor planete care încep să nu se mai înţeleagă între ele. Este vorba de braţele crucii cardinale dintre care Berbecul este reprezentantul uneia dintre ele. Ziua de 29 iunie este un reper, pentru unii poate să fie complicat sau doar tensionat, sau doar alarmant. Pentru alţii, însă, poate să aducă premizele unui viitor care se dă peste cap într-un fel aiuritor.Se întâmplă tot felul de lucruri pe care aceştia nu le mai înţeleg, nu au explicaţie pentru ele, nu aveau niciun fel de presentiment, niciun fel de anticipare, nicio tresărire, niciun feeling, nimic nu părea să le spună sau să le atragă atenţia asupra unor fapte de viaţă care se vor petrece în directă legătură cu ei. De aici şi surpriza.

Apoi, neputinţa de a le controla, nepuntinţa de a le opri, ca şi cum, pe principiul bulgărelui de zăpadă, se pleacă de la un fleac şi, fie din neglijenţă, din neştiinţă sau din lipsă de maturitate ori de experienţă socială acest detaliu evoluează, se amplifică şi devine periculos. Faptul că Saturn revine la mişcare directă începând cu ziua de 24 iunie, poate să fie pentru Berbeci un lucru cât de cât mai bun decât a fost până acum tranzitul acestei planete în mişcare aparent retrogradă.

Poate să permită un pas făcut într-o direcţie, dacă este vorba de procese, litigii, pretenţii, lucruri care se desfăşoară într-o directă şi exclusivă, aş spune, legătură cu instanţele, cu parchetele, cu expertizele judiciare sau cu toate tipurile de anchetă şi verificare a unor documente. Încă este binişior.

Se pun de acum încolo, mai acut decât în alte săptămâni şi luni ale acestui an, probleme legate de patrimoniu, casă, teren, domiciliu. Atenţie! Din octombrie se vor pune numeroase probleme litigioase, complicate şi vicioase legate de testamente, acte, hârtii, înscrisuri şi intrare în posesie a unor moşteniri. Dar să nu vă miraţi atunci că cineva v-a păcălit, că sunteţi presat, şantajat sau sunteţi pus în situaţii penibile. Vi se forţează mâna. Să nu vă întrebaţi atunci de ce sau să nu daţi atunci explicaţia pe o chestiune de moment vizibilă şi aleatorie. Trebuie să vă întoarceţi în timp în această perioadă. Acum sunteţi deja avizat. Un om avertizat este un om care poate să acţioneze mai inteligent.

Cineva pregăteşte de pe acum mizeria şi morală, şi materială, prin care va trebui să treceţi odată cu luna octombrie. Atunci Saturn va intra în semnul Scorpionului şi va sta doi ani şi jumătate şi vă va face viaţa un chin în legătură cu tot ceea ce presupune un transfer de bunuri care provin de la diferite rude, care încă sunt în viaţă, dar sunt bătrâne, bolnave, îşi fac testamentul, şi nu înseamnă că acelea decedează.

Se pot măslui testamente fără să ştiţi, se pot face tot felul de aranjamente. Ba mai mult, se fac acele aranjamente verbale care să aibă apoi confirmări sau efecte vizibile în timp. Se fac înţelegeri peste capul dumneavoastră, în stalele dumneavoastră, în secret. Se înţeleg nişte rude cu aceia, ca lor să li se transfere o parte mai mare din bunuri, din ceea ce ar fi legatul testamentar. Şi când într-un târziu se petrece şi momentul sumbru, când persoana dispare şi începe acţiunea la notariat succesoral, veţi constata că, aşa cum zice românul, veţi lua praful de pe tobă.

Degeaba vă veţi revolta, degeaba vă veţi certa, degeaba o să emiteţi pretenţii, cei din jur o să ridice din umeri, iar situaţia care o să vă fie oferită va fi una care se încadraeză la capitolul furt cu acte în regulă. Veţi fi furat, păcălit sau veţi fi aduşi în situaţia să nu mai puteţi face nimic prin tot felul de artificii, invenţii şi tot felul de gesturi foarte bine puse la punct din perspectivă juridică, din perspectivă economică, ba chiar şi din perspectiva unor raporturi de familie.

Aşteptaţi-vă, aşadar, ca o serie de persoane să vă facă, să vă pregătească de pe acum o figură urâtă. Probabil că, veţi spune, este o simplă ipostaza astrală, poate că este o exagerare, eu u doresc nimănui să i se întâmple aşa ceva, dar potenţialul există.

Când însă la toamnă sau, cine ştie, în 2013, în 2014 veţi avea necazuri, aşa cum spuneam, să nu vă întrebaţi atunci de ce şi să vă aduceţi aminte de acest moment. Pe acest context astral se construiesc toate necazurile patrimoniale care vor decurge în lunile următoare. Pentru unele persoane Casa muncii începe să fie din ce în ce mai uşor de suportat, poate că s-au reglementat nişte lucruri, se intră în normalitate, se ridică nişte interdicţii sau încetează nişte abuzuri care s-au comis asupra unui nativ.

Oricum, de săptămâna viitoare, când Marte va intra în Casa a VII-a, se poate spune că lecţia dură de viaţă pe care au trăit-o în ultimele opt luni este încheiată, nu cred că se va mai întâlni cineva cu o astfel de ipostază, pentru că, aşa cum cum v-am spus, un Marte în Fecioară care să şadă opt luni de zile s-a mai petrecut în ultimul mileniu de patru, aproximativ, să zicem cu o marjă de toleranţă, de îngăduinţă, de cinci ori. De ce spun asta? Pentru că într-o a cincea ipostază, când Marte a stat atâta timp, la un moment dat a avut o trecere şi în celălalt semn zodiacal, adică a revenit în Leu şi atunci nu se poate vorbi de opt luni de zile de retrogradare.

În acest context se poate spune că nici cei mici, copiii, nu vor mai avea parte de experienţă. Ferice de ei. Cât îi priveşte pe cei maturi, ar trebui să se bucure că pentru moment Casa a VI-a a muncii se eliberează. Atenţie, însă, se complică şi se dramatizează Casa a VII-a.

Vor intra în joc relaţii matrimoniale, conjugale, parteneriale, comerciale, toate relaţiile cu societăţile comerciale şi cu duşmanii ori rivalii. Una peste alta, zic că mai bine trăiţi veseli săptămâna asta, că săptămâna ailaltă încă nu ştiţi ce se va întâmpla, aşa că mai bine să vă bucuraţi de clipele senine pe care vui le oferă încă acest context astral.


Citeste Urania Taur 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*