Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Balanţă 24-30 iunie 2012

Balanţă


Citeste Urania Fecioara 24-30 iunie 2012

Cel mai bun aspect al hărţii astrale pentru cei care s-au născut în Balanţă este legat de comunicarea cu străinătatea, de proiecte legate de călătorii, studii, experienţă, aventuri, plăceri, lărgire a orizontului de cunoaştere, desfăşurare liberă a personalităţii, desfăşurarea unor activităţi de compensare, un hobby, de exemplu, sau o a doua activitate care, nestingherită în funcţia şi valoarea ori intensitatea ei, să le aducă beneficiul pe care nu îl au din rutină şi munca de fiecare zi.Succese mari profesionale, succese mari pentru toţi cei care sunt tineri, încă tineri sau suficient de tineri pentru a mai învăţa, a acumula, a da examene, a susţine probe în faţa unei comisii, a obţine certificate, a-şi dovedi competenţa, a realiza performanţe.

Este un moment în care toţi cei născuţi în această zodie, dacă au funcţie, ranguri, demnităţi şi meserii cu conotaţie publică, se pot afirma, pot fi apreciaţi, lăudaţi, pot da lovitura, se pot impuse, se pot afirma, pot cuceri auditoriu, pot face lucruri extraordinare nu la nivelul trudei de fiecare zi, ci la nivelul performanţei oratorice, să vorbească, să explice, să afirme, să analizeze, să pună pe tapet, să aducă în discuţie, să susţină printr-o campanie mediatică sau strict profesională o idee sau un program de lucru.

Problemele stresante sunt cele legate, ca şi săptămânile trecute, de dinamica familială, părinţi, casă, teren, domiciliu, şi, în sfârşit, o combinaţie care unora nu le va prii, mai ales cu cât se îndreaptă spre 29 iunie, este vorba de un conflict de interese între dezvoltarea personală, nume, renume şi ceea ce vrea familia.

Şi nu întotdeauna cei din familie sunt un suport, ba sunt încurcălume, ba le complică existenţa, ba agravează situaţia cu ce fac, ce spun, ce gândesc, ba se opun dintr-o chestiune de ambiţie unor hotărâri şi unor decizii care fuseseră luate înainte sau, brusc, au ei o intuiţie şi o inspiraţie că ar trebui făcute exact pe dos decât ar fi interesul şi beneficiul celui născut în Balanţă. Astfel că, ziua de 29 iunie poate să aducă conflicte în domiciliul conjugal, care pleacă de la părinţi şi implicit de la socri.

Tot în preajma datei de 29 iunie se acutizează o serie de nemulţumiri care sunt legate de felul în care trăiesc două persoane, mai ales în regim matrimonial. Tot felul de ostilităţi, opoziţii şi reproşuri, evenimente, surprize şi întâmplări care schimbă puţin natura lucrurilor. În sfârşit, întreaga săptămână este nefericită pentru semnare de contracte, dar şi pentru demisii ori pentru certuri şi discuţii furtunoase pe chestiuni de principiu atunci când este vorba de cooperare, colaborare.

Nu este bine să se pună în discuţie elementele care au stat la baza unui contract, al unei înţelegeri sau al oricărui document care consfiinţea prezenţa lor într-o ipostază ce ţine şi de muncă, nu doar de o simplă prietenie sau relaţie socială.

În unele cazuri litigiile se pot bloca, se pot opri la stadiul la care există acum pe rol un conflcit, fie că este vorba de anchetă, fie că este vorba de o ipostază procesuală, totul se blochează, se amână, se întrerupe fie din motive surprinzătoare dincolo de puterea de anticipare al unui nativ, alteori din chestiuni care ţin de rutină, mai puţin de legislaţie, ori care ţin de un mecanism ce se rupe, se fisurează şi se alterează la nivelul instituţiilor ori legislaţiei.


Citeste Urania Scorpion 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*