Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Varsator

Pentru cei care s-au născut în semnul Vărsătorului sunt foarte bune toate elementele legate de mentalitate, creativitate, dezvoltare personală, evoluţie, învăţare, aprofundare, revelaţie, deschidere de noi drumuri în cercetare, in cunoaştere sau intr-o construcţie care presupune afirmare de sine. Probabil că în perioada cuprinsă între 12 – 18 august, aceşti nativi vor trece printr-o etapă importantă a existenţei lor sau se va produce o mutaţie la nivelul constiinţei si perceptiei. Rezultat al unei scindări, al unei revelaţii, al unui conflict sau al unei confruntări destul de brutale cu ceva, o realitate, un fapt, un om, ori etc.Reverberaţiile pentru toţi cei care desfăşoară activităţi mediatice, publicistice sau in domeniul artistic sunt esentiale. Rămân destul de conflictuale relaţiile parteneriale, mai ales cele bazate pe cuvinte si afirmaţii, unde oamenii pot să primească, dar să si facă tot felul de remarci care stârnesc divergente ori nemulţumire. Ar trebui să se ţină cont de faptul că, începând cu seara zilei de 7 august, planeta Venus intră în casa a şasea. Pentru unii poate să fie o mică modestă ameliorare la nivelul regimului de lucru.

Nu cred că şi la nivelul salarizării. Dacă se intâmplă acest lucru este o chestiune strict personală, mai puţin vizibilă sau explicabilă astrologic. Pentru alte persoane s-ar putea creea premisele de-acum încolo, timp o luna de zile, până pe 6 septembrie, să isi rezolve o chestiune de plasament personal, profesional. Poate că nu este cel mai bun loc de muncă, poate că nu este bine plătit, poate că nu este bine plasat, poate că relaţiile interumane sunt mai putin motivante sau chiar sunt antipatice. Dar rezolvă pentru moment o chestiune care să le permită să aibă continuitate în activitatea profesională, sa castige si un ban si să nu fie în neplăcuta si dramatica ipostază de somer. Dar, cel mai important element mi se pare că il aduce tranzitul acestei planete într-o relaţie cu sănătatea, unde subrezeşte. Tot ceea ce ţine de stomac, alimentaţie, aduce riscul unor reacţii dintre cele mai stranii sau aduce pofte ciudate. Să mănânci o săptămâna numai pepeni, să bea compot de caise.

Dorinţe culinare care au o motivaţie reală într-o necesitate a organismului de compensare. De exemplu, nevoia de a mânca sărat presupune o dezechilibrare a organismului la nivelul mineralelor. Poate au luat prea multe diuretice, poate au mâncarea a fost dezordonată şi dezechilibrată. Dacă au băut prea mult vor simti nevoia să mânânce usor ori să bea lactate. Dacă au mâncat alimente acide vor simti nevoia să mânance foarte multe legume pentru a compensa prin reactie bazică această hiperaciditate sau un metabolism care suferă de pe urma unui ph dat peste cap de chiar excesele lor culinare.

Prin urmare, de aici să se înţeleagă bine nu este vorba numai de o boală, nici de declanşarea unei suferinţe, nici măcar de răscolirea unei afecţiuni, ci mai mult de dezechilibrare. Si atunci acest tranzit aduce odată cu 8 august şi posibilitatea, dar si nevoia, de a face aceste intervenţii salutare. Se înţelege că sunt si oameni care primesc mesaje de la organism, dar nici prin cap nu le trece sa isi asculte organismul si se poarta cu propriul lor corp ca si cum ar fi corpul unui dusman, si daca organismul lor nu mai suporta alcool, ei tot alcool ii dau intruna, asa, ca in razbunare. Prin urmare, astfel de intreceri cu sine insusi nu sunt bune.

Toleranţa, ingăduinţa si intelepciunea e bine să domine in toate activităţile de peste zi care pot să facă organismul să sufere si să dea msaje alarmante. Dar in egală măsură se poate spune că dacă au predispoziţie sau disponibilitate intelectuală, ori o constructie specială, ei pot să fie in aceste momente beneficiarii unor situatii cu mult mai favorabile, decat isi inchipuie. Si anume, chiar asa incercat si subrezit ori sensibilizat, organismul lor este foarte receptiv la toate tratamentele în care apa este elementul principal.

Că sunt băi, că sunt tratamente hidrotermale, că sunt tratamente care presupun ceaiuri si tot felul de preparate in care apa intervine intr-un chip salutar. Este un moment in care medicina alternativa si toate terapiile care privesc regimul apei sunt bine primite de organism, ba chiar as spune că sunt si foarte necesare. Săptămâna nu le aduce acestor nativi alte elemente, decat dacă, intr-un plan strict personal horoscopul lor rezonează intr-un fel individual sau individualizat, ceea ce noi nu putem să vedem in această clipă.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*