Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Taur

Perioada cuprinsă între seara zilei de 8 august şi sfârşitul zilei de 10 august este mai solicitant pentru nativii din zodia Taurului.
Luna le va tarversa semnul zodiacal şi le va da destul de multe premise care pot fi înţelese ca o dorinţă de stabilitate, o dorinţă de a realiza nişte lucruri concrete, de a rezolva o serie de chestiuni mai vechi sau mai noi. Indiferent de amploare sau greutate ori dificultate personală ori socială, multe dintre evenimentele care se ţes în jurul unui nativ din zodia Taurului sunt de natură să îl enerveze şi să îl destabilizeze ori să aibă o trimitere directă către o chestiune de familie ori să implice şi familia.Luna neagră se află în continuare în segmentul lor zodiacal, până pe 12 septembrie, de aceea toate tranzitele peste această ipostază reprezintă destul de multe provocări. De aici şi concluzia că nu întotdeauna vor fi împăcaţi cu sine, vor fi mulţumiţi sau vor accepta cu uşurinţă o serie de situaţii care vin din afară. Sunt condiţionări care provin dintr-o viaţă publică, dintr-o realitate socială sau dintr-un lanţ de evenimente ce depăşeşte puterea lor de a le coordona, de a le controla sau de a le direcţiona. Nu spun prin asta că sunt victime, dar cu siguranţă nu tot ceea ce se întâmplă este de natură să le fie pe plac.

Rămân elementele de bază care s-au constituit de aproximativ 10 zile încoace ca nişte premise astrologice valabile pentru perioada cuprinsă între 5 şi 11 august şi ulterior în perioada cuprinsă între 12 şi 18 august, adică săptămâna care va fi analizată de noi într-o emisiune viitoare. În zilele care urmează, vor fi tăcuţi, grijuli, circumspecţi sau chiar suspicioşi. Vor bănui pe toată lumea, vor avea impresia că în spatele multor cuvinte se ascund o serie de intenţii care sunt mascate, fie sub politeţe, fie sub ambiguitate, fie sub interese care sunt îmbrăcate foarte frumos, aşa încât nu acceptă de la început orice propunere, orice ofertă sau nu acceptă o discuţie liberă, deschisă.

Această crispare îi transformă în nişte fiinţe dificile când este vorba să schimbe o impresie, să schimbe două vorbe şi cu atât mai puţin este un context astral care nu-i transformă în nişte fiinţe vesele, exuberante, radiind de fericire şi răspândind bucurie. S-ar putea să răspândească destulă îngrijorare, iar mulţi vor avea impresia că atitudinea lor pe care am denumit-o circumspectă sau prudentă este molipsitoare.

Cei care îi văd, îi ascultă, îi privesc sau cu care interacţionează, la un moment dat chiar vor spune “ Mi-ai transmis şi mie această stare, ştii, am început să devin şi eu ca şi tine bănuitor, am început şi eu să văd tot felul de rele în spatele unor situaţii aparent normale sau fireşti.” Nu se poate vorbi despre un lanţ de evenimente care să schimbe întru câtva sau într-o direcţie, într-un mod semnificativ, esenţial, existenţa acestor nativi.

Mai atrag atenţia asupra faptului că după 12 august contextul nu este bun pentru cei care dau examene, care învaţă sau care trebuie să se prezinte într-o formă în care oralitatea este o condiţie esenţială.

Chiar dacă această precizare nu ţine de săptămâna pe care noi o analizăm, eu o anticipez tocmai pentru a-i pregăti pe cei în cauză, pentru a-i îmbărbăta sau pentru a funcţiona această anticipare astrologică ca un avertisment necesar să-şi schimbe atitudinea, conduita, tipul de reacţie ori să îşi direcţioneze întraga pregătire şcolară, pedagogică, publică de aşa natură încât să facă o figură bună, care să contracareze impactul mai prost, mai stresant, al săptămânii care se va contura după ziua de 11 august.

De aceea, chiar pe ultima sută de metri, este bine să înveţe, să repete, să facă exerciţii de autocontrol sau nişte exerciţii de control al propriului lor psihic, să nu mai fie timizi, timoraţi, indecişi, nesiguri pe ei ori să lase această impresie chiar dacă sunt bine pregătiţi din punct de vedere profesional.

Mai complicată rămâne săptămâna care vine şi pe o relaţie cu străinătatea, cu tot ceea ce presupune o călătorie, un drum, un lanţ întreg de acte care trebuie să circule, care trebuie să funcţioneze într-un fel benefic sau inteligent pentru ei. Anticipez, pentru aceste persoane este posibil ca după 13-14 august să apară complicaţii, întârzieri şi neputinţe mult mai mari.

Ca să nu ajungeţi atunci nu pe ultima sută de metrii, ci chiar în totală imposibilitate de a acţiona, vă rog să verificaţi tot ceea ce ţine de acte, documente, paşapoarte, vize dacă mai sunt valabile, dacă apostilele sunt corecte, dacă vizele sau avizele care trebuie să fie luate şi să însoţească un dosar, un eveniment, o iniţiativă sunt la locul lor, sunt corecte, sunt complete, nu au vicii de formă, de conţinut sau dacă s-au strâns toate documentele necesare.

Când vă veţi lovi, sper totuşi să nu se întâmple acest lucru, de aceste neputinţe s-ar putea să nu mai puteţi face absolut nimic pentru corectarea, remedierea sau reevaluarea acestei situaţii. Acestă săptămână este, aşadar necesară pentru revizuire, refacere, corectare, aducere la zi şi, să spunem într-un anume fel, o liniştire, o calmare, pentru ca, în deplină cunoştinţă de cauză, să abordaţi evenimentele perioadei următoare fără să vă mai complicaţi viaţa cu lucruri care ţin de voinţa şi putinţa dumneavoastră de a le face şi rezolva acum, în aceste zile.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*