Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Scorpion

Pentru cei care s-au născut în semnul de apă al Scorpionului, intrarea planetei Venus în celălalt semn de apă, cel al Racului, începând cu seara zilei de 7 august, reprezintă începutul unei perioade de patru săptămâni bună într-un plan al ideilor, ideologiei, credinţei, convingerilor, speranţelor, năzuinţelor, constiinţei de sine, interiorităţii, regăsirii lui Dumnezeu sau regăsirii unui Dumnezeu in existenţa de fiecare zi.Dacă nu au avut niciun Dumnezeu până acum sau l-au uitat, ori l-au dat pe altceva. Într-un astfel de context, se poate spune că planeta operează limpeziri de sine, stabilizări de crez, convingere, dorinţă, activează visuri şi proiecte şi dă glas, ori dă curs unor determinări personale în care relaţia cu străinătatea este pusă în conflict sau intră în contradicţie cu tot ceea ce este o realitate personală legată de familie, ţară şi prezent.

Se vorbeşte mai mult de un dincolo, de un departe, de un în altă parte, oriunde numa’ acasă nu. Este un soi de debordare si de exteriorizare ori de proiectie in afară a multor trăiri, sentimente si planuri personale. Unele iau in calcul evadarea, fie pe cont propriu, o excursie, o călătorie sau un drum de refacrere undrum de cunoaştere, oameni care vor să citească, să se roage, să facă un turism cultural în sensul superior cel mai înalt al cuvântului. Să meargă la mănăstiri, să urmeze un traseu al sacralităţii, cum ar fi de exemplu un drum spre Santiago de Compostela, celebrul El camino, să meargă la muntele Athos, să meargă la Ierusalim, să se ducă în Tibet, ori să facă drumuri care presupun exerciţii spirituale, de înviorare, învigorare, întinerire sau schimbare şi purificare.

Alteori, aceste demersuri sunt legate de dorinţa de a fugi, de viaţa de fiecare zi, de pustiul sufletesc prin apropiere de o altă persoană, şi atunci proiectul include un iubit, iubita, logodnicul, mai puţin bărbatul sau nevasta. Este mai mult o chestiune de abordare sufletească, este o chestiune de evadare spirituală şi într-un astfel de context cel născut în Scorpion nu caută neapărat cea mai mare aventură amoroasă, nu caută nici cea mai bună amantă, nici cel mai teribil amant, ci caută persoana cea mai potrivită, care să se muleze pe trăirile prezente, pe dorinţele si pe putinţa lui de a trăi cu această persoană. În această clipă oricărui Scorpion îi displace o persoană prea autoritară şi exigentă care să vrea să ceară, să pretindă sau să-i dicteze te miri ce. Să cumperi pâine, să speli vasele, să baţi pisica, să încui uşa, să te cerţi cu administratorul, să speli maşina, etc. De altfel, chiar si in plan partenerial, şi de data aceasta mă refer la soţ sau soţie, astfel de insistenţe vor fi prost primite, ba chiar s-ar putea să fie un prilej de conflict deschis.

De altfel, relaţiile conjugale nu stau pe roze de 8 luni de zile şi vor mai rămâne aproape două luni în continuare sub semnul stresului, al nemulţumirii si al unui tip de relaţie ce seamână cu vulcanul care tot dă să erupă, scoate fum,a runcă cenuşă, dă avertismente. Este suficent o clipă de exagerare, este suficient un moment prost în care un cuvânt este prost plasat sau o intenţie bună este exprimată intr-un chip neglijent, aparent doar din senin să izbucnească un conflict ce repune pe tapet ideea de separare, de despărţire sau accentuează intr-un chip uneori ireconciliabil diferenţele, intenţiile şi miza de viaţă ori chiar drumul în doi. Mai există si alte elemente bune pentru cei care s-au născut în zodia Scorpionului care ţin de specificul casei a cincea, unde proiecte, dorinţe, vise legate de creaţie se leagă acum organic.

Se conturează mai bine, devin mai clare sau devin mult mai insistent percepute de către nativ, ca o dorinţă irepresibilă de a face ceva, de a se exprima, mulţi dintre creatorii care s-au lăsat pe tânjeală, care s-au pierdut în fleacuri, care s-au rupt de o viaţă de atelier, de laborator, de spaţiul de creaţie propriu-zis si s-au dedat activităţilor gospodăreşti, sportive sau sociale sunt acum chemaţi ca de glasul unei sirene “înapoi la treabă!”.

Pentru toţi acesti nativi dotaţi cu calităţi muzicale, plastice, literare, constructive, estetice, decorative, pentru toţi acestia contextul este de acum încolo o lună de zile unul benefic şi favorabil. Rămâne ca un beneficiu astral, tranzitul Soarelul şi al planetei Mercur prin casa a zecea, care presupune capacitate de a vorbi, de a decide, de a conduce şi de a coordona activităţi cu grade diferite de risc, de importanţă, într-un spaţiu public sau într-un spaţiu profesional.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*