Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Sagetator

Pentru cei care s-au născut în zodia săgetătorului, săptămâna viitoare aduce o atenuare a problemelor financiare, o îmbunătăţire a regimului banilor. Nu este vorba de mulţi bani, nu este vorba de nişte regimuri spectaculoase, mici ameliorări, intrarea în normalitate, achitarea unor datorii, uşurare sufletească într-o perspectivă bănească, adică oamenii după ce şi-au achitat toate angaralele încep să se simtă nu mai bogaţi, dar cu mult mai liberi de constrângeri şi de spaima zilei de mâine şi de neputinţa plăţilor, se simt fericiţi că au rezolvat, cu chiu cu vai, cum or fi rezolvat, o serie de probleme băneşti.S-ar putea să mai rămână câteva codiţe, câteva datorii, câteva restanţe sau o problemă care nu apucă să fie rezolvată până la capăt pe deplin şi ea să refie pusă pe tapet între 12 şi 18 august, dar aceea este o chestiune despre care noi vom mai vorbi. Deocamdată pot să apară şi elemente care ţin de un ajutor bănesc, cineva din familie, un prieten, un apropiat să permită o păsuire, să intervină într-un chip fericit, salutar în viaţa unui nativ din Săgetător. Să-i dea bani cu împrumut, să preia o parte din datorii, cum este de multe ori cazul părinţilor care încep să achite datoriile copiilor sau să facă plăţi în avantajul acestora.

Situaţia mai poate fi privită, din punct de vedere astrologic şi dintr-o altă perspectivă, ca şi cum ar fi un moment al micilor atenţii, cadouri care bucură, ung sufletul cu satisfacţii care mai aduc premisele unor beneficii car pot să fie privite şi sub aspect moral. Cineva să înveţe de bine, să sfătuiască, să intervină în ultima clipă salutar în existenţa unui nativ, în indiferent ce fel, tot un beneficiu este.

Interesantă ar trebui să fie ziua de 11 august pentru unii nativi pentru că aduce premisa unei discuţii foarte speciale, oarecum surprinzătoare, dar surprinderea vine de la felul în care se desfăţoară dialogul, mai lesnicios, mai normal, mai firesc, mai legal, mai corect şi aducător de speranţă ori chiar instaurând normalitatea şi dreptatea. Beneficiul este de partea acestor Săgetători în toate relaţiile parteneriale.

Cu excepţia celor conjugale, sunt avantajate relaţiile de afaceri, tratativele, negocierile, târguielile, tocmelile, inclusiv cele de la piaţă, dintr-un magazin, dintr-un târg, de oriunde. Sunt interesante discuţiile legate de un proiect sau de o propunere în care cel născut în semnul Săgetătorului ridică o serie de obiecţii, are nişte puncte de vedere pe care şi le apără şi le explică şi şi le susţine cu decenţă, cu elocvenţă, cu elocinţă şi cu justificare economică, juridică, profesională sau financiară.

Sunt, de asemenea, avantajate toate conflictele care se derulează într-o componentă ce ţine de justiţie, o anchetă, o administrare de documente, de mărturii, de poziţii, chiar şi martorii care intervin într-un proces pot să aducă o contribuţie pe calea desfăşurării favorabile pentru Săgetători al unui conflict.

Pentru aceşti nativi rămâne intensă şi eficientă activitatea profesională şi toate proiectele ori deciziile care iau în calcul o plecare în străinătate, o colaborare cu străinătatea sau cu o instituţie dincolo de hotarele ţării ori cu o implicare într-o perspectivă ce presupune ascensiune socială sau accesul în contextul unei vieţi socio-profesionale ori chiar a unei activităţi cetăţeneşti de maximă importanţă, de prestigiu, cu rang, cu stil ori cu notorietate. Este un moment al împlinirii, al demnităţii prin asumare a unor sarcini ori acordarea încrederii şi desemnarea lor în posturi onorante, consilieri, specialişti, experţi, evaluatori sau chiar funcţii de conducere.

Este un moment nu doar al demnităţii, ci şi al culegerii roadelor pentru toţi cei care au muncit mult, s-au pregătit şi au valoare personală. Nu este vorba de un noroc chior sau de o ipostază favorabilă care cade pe capul cuiva întâmplător, fără niciun fel de logică. Acela nu ar merita, dar iată că soarta îi face cadou un post de director. Nu despre asta este vorba, aşadar cei care au valoare şi experienţă, care au depus efort şi care aşteptau astfel de situaţii ar trebui să nu se mire dacă în aceste zile şi săptămâni li se întâmplă lucruri favorabile şau premergătoare unui succes care se va închega, se va coagula şi se va materializa pe deplin abia la iarnă, când Soarele va străbate semnul lor zodiacal.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*