Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Rac

Principalul element favorabil pentru cei care s-au născut în zodia Racului este evident intrarea micului benefic în semnul lor zodiacal. Începând cu seare zilei de 7 august vor fi intr-o formă mai bună trupească, sufletească, psihică, mentală, intelectuală, socială, poate. Sunt multe premise care vorbesc despre întrebare, despre reglementare, despre interpretare, normalitate. Funcţionează, nu într-un chip spectaculos, dar eficient, şi chiar dacă modest, construieste acest benefic treaptă cu treaptă, cu fiecare zi, timp de o lună, o refacere de sine, o recuperare, sau o liniştire.Sunt multe elemente care vorbesc şi despre naşterea unor idealuri. Într-un astfel de context, se poate spune că sfârşitul sătpămânii viitoare este de natură să le dea acestora o rază de speranţă, o geană de lămurire interioară , de lumină sau de aplanare a unui tumult sufletesc. Furtunile se domolesc şi spiritul începe să funcţioneze cât de cât normal, pentru unii.

Pentru alţii, poate să funcţioneze chiar excelent. De aceea, iarăşi, spun, pentru o serie de persoane născute în zodia Racului contextul este bun pentru că le dă aripi, îi transformă în nişte persoane care pot să se gândească la viitor, care pot să viseze, să anticipeze, să elaboreze, să facă planuri, nu dintre cele absurde si irealizabile, ci dintre cele care au o legătură directă cu propria devenire.

Pentru această categorie zodiacală, planeta Venus funcţionează bine. Pentru alte semne zodiacale, în mod diferit, ea poate să funcţioneze bine, modest, sau aproape deloc vizibil. De aceea, spunem că beneficiarii acestei schimbări de statut planetar, e vorba de planeta Venus, sunt cu adevărat cei născuţi în zodia Racului si până pe 6 septembrie vor trăi din beneficiul acesta.

Chiar dacă săptămâna care urmează datei ăe care noi o analizăm, adică după 12 august, vor apărea o serie de convulsii, vor apărea o serie de ghinioane sau neplăceri sau întreruperi sau blocări într-o relaţie procesuală, juridică, partenerială, contractuală sau în care intervin rivali, duşmani ori operează răfuieli şi tot felul de disensiuni, planeta Venus va putea să îşi manifeste discret, folosesc din nou acest cuvânt, şi într-un chip nu spectaculos, dar bun, agreabil, decent sau normal o serie de modificări.

Poate atenua tonul virulent al unor duşmani, poate veşteji răzbunarea unora care pleacă cu surle şi trâmbiţe la atac după care îşi schimbă tactica sau renunţă chiar la armament, schimbă echipamentul. Se pun în surdină pe multe dintre aceste conflicte şi ceea ce reprezintă peentru ei o protecţie este chiar această delăsare a duşamului, a rivalului sau a partenerului care s-a cramponat morţiş intr-o direcţie.

De aceea, s-ar putea ca ideea de speranţă să încolţească chiar cu această săptămână si pentru unii simpla ascultare ori simplul enunţ pe care l-am făcut din punct de vedere astrologic este de natură să-i invioreze şi să le dea posibilitatea să se liniştească si să spere. Şi nu este o speranţă în absurd, ruptă de realitate sau atât de abstractă încât ea să nu isi găsească niciodată materializarea.

Mijlocul săptămânii este interesant pentru acesti nativi pentru că le aduce tot felul de informaţii secrete, discrete, subtile. Unele cuvinte rostite, o privire, un surâs, gesturi minimale, lucruri care pot fi traduse din punct de vedere verbal şi nu pot fi explicate ori invocate la capitolul vocabular şi sens al cuvintelor, dar poate să fie perceput ca un noian intreg de afirmaţii, sau poate să fie inteles ca o concluzie elocventă in locul unor lungi pagini citite, scrise ori al unor minute intregi de rostiri, explicatii si invocatii.

Totul se desfăşoară repede, scurt, într-o clipită, în aşa fel încât cel născut în zodia Racului prinde sensul, prinde ideea şi fără să lase prea mult, fără să dea prea mult de înţeles că s-a lămurit, asimilează această informaţie. Este acel tip de informaţie prinsă din zbor, este acea fulguraţie, acea secvenţă, flash-ul care luminează o schemă întragă de viaţă, activitate, de intenţie. Sunt multe elemente interesante şi multe elemente utile care îi pot da unui nativ din Rac, mai ales în ziua de 11 august, o perspectivă diferită nu asupra prezentului, cât asupra unui viitor apropiat.

Cât priveşte Casa banilor, ea începe să fie destul de echilibrată, destul de bună sau poate să permită unora revenire, refacere şi recăpătarea unei siguranţe de sine. Nu se întrevăd prea multe elemente determinante. Observaţi, am formulat mai mult nişte anticipări astrologice legate de o evoluţie personală şi de un context al inetriorităţii.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*