Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Pesti

Cei care s-au născut în zodia Peştilor si care cunosc astrologie se bucură auzind că planeta Venus, care este o planetă a feminităţii, intră intr-un semn de apă, Racul, începând cu seara zilei de 7 august, ceea ce ii conduce la concluzia, pana la un punct legitimă, că acest tranzit le-ar fi lor favorabil pentru că planeta Venus ar intra in armonie cu Soarele lor din Peşti. Ba mai mult, ar intra în armonie si cu celelalte două posturi planetare, Neptun şi Chyron, care se află la rândul lor in zodia Pestilor. Raţionamentul este in linii mari, destul de corect si de legitim, daca ar fi să credem o serie de manuale de astrologie. Totusi, in realitate lucrurile stau un pic mai altfel. Planeta Venus in Rac nu este chiar in cea mai buna poziţie.Aduce multă emotivitate si destul de multă preocupare sentimentală sau implicare intr-o viaţă afectivă sau intr-o forfotă care Peştilor nu le este chiar necesară acum. Aş spune că în general accentuarea laturii sentimentale este o ipostază paguboasă pentru Pesti pentru ca in loc să-I facă activi si muncitori, harnici si lucizi, ii transformă in nişte fiinţe contemplative, care tot îşi analizează stările, trăirile, care au tot timpul grijă să lăcrimeze si care nu se pot abtine să nu isi aducă aminte, să nu reediteze, să nu evalueze s.a.m.d. Pierdere de timp. Este bună combinaţia pentru cei care au o preocupare artistică, dar si aici lucrurile iarăsi trebuie să fie luate cu destul de multă prudentă sau chiar cu destul de multă alarmă, si anume dă exces de lirism, de subiectivitate, eul personal, egoul este acum in centrul multor preocupări, multor ganduri si intentii. Subiectivizează toate determinările artistice si dă o notă uneori exagerată, obositoare, si dă particularităţi de gândire, comportament si exprimare care nu le sunt tuturor pe plac, nu toţi le gustă, nu toţi le inţeleg, nu toţi le percep si nu toţi le evaluează aşa cum speră un nativ din zodia Peştilor.

Aduce exces de instinct matern, adică comportament de hipermamă, mămoşenie, exces de zel, ceea ce, vă daţi seama, îi exasperează pe copii, care nu mai suportă fie îmbrăcaţi, cocoloşiti, gâdilaţi, pozaţi, pupaţi, mângâiaţi, supravegheaţi şi ofertaţi. “Mamă, nu vrei cireşe”, peste două minute “Mamă, dar nu ai băut lapte\Mamă, dar nu ai dormit destul , Mamă, dar du-te la joacă,”, tot felul de preocupări care incep cu această atitudine de control, de protecţie si care, in limbaj popular, are un nume cam prost, si anume spiritul de closca. Dintr-o astfel de perspectivă, tranzitul astral, vă daţi seama că oboseşte relaţiile de familie si complicăm relaţiile intre mama si fiu sau fiică. De data aceasta, nu-I vorba de conflict de generaţie si nici vorbă de o relaţie mai incarcată de asperităţi, ori dimpotrivă, combinată cu complicitate, in functie de sexul copilului.

Deci, nu contează că este vorba de o relaţie cu fiica, că nu se va intelege mai bine mama cu fiica si invers, nu se va înţelege mai rău băiatul. Dar vă asigur că fiecare mamă născută în zodia Peştilor va reuşi să atragă comentarii si observatii critice, ori replici mai mult sau mai puţin politicoase din partea copiilor, indiferent de vârsta, care se intelege vor independeţă, vor afirmare, vor autodeterminare si vor celebrul “Mai lasă-mă mamă în pace!” . De aici putem trage concluzia că cei născuţi în Peşti nu trebuie să-ţi neglijeze copii, ci doar să-şi controleze, cum spuneam, excesul de zel şi să fie atenţi că lipsa de măsură şade ca un prost sfătuitor în acest impuls astral care va continua până pe 6 septembrie.

Restul poziţiilor planetare ne indică nouă o săptămână în care nativii din Peşti au o dorinţă specială să se afirme la locul de muncă, doresc să aibe reuşită profesională, să fie văzuţi bine, să dea lovitura şi uneori chiar să conducă sau să preia conducerea într-un spaţiu restrâns. Alteori doresc să depăşească graniţele unui loc de muncă şi să se facă cunoscuţi în exterior prin afirmare, succes, prin soluţii alternative. Este o dorinţă care îşi pune amprenta pe aproape toţi nativii, indiferent că sunt bărbaţi sau femei, că sunt tineri sau bătrâni.

Ies din acest context şi din această sferă de analiză astrologică, evident, cei care sunt la pensie, care nu mai pot să se manifeste şi care nici măcar nu mai au regretul sau nostalgia că nu au făcut ceva ori nu doresc să recupereze timpul pierdut. Îi marchează în schimb, într-un chip bun şi eficient sau sănătos, pe cei tineri, care trebuie să se afirme, să păşească ori să se facă cunoscuţi dintr-o poziţie favorabilă lor, nu prin aroganţă şi pretenţii gratuite, nu prin excentricitate, ci dimpotrivă prin valoare şi greutate personală.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*