Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Leu

Viaţa leilor evoluează normal şi frumos. Sunt aceleaşi elemente pozitive care s-au constituit de mult în avantajul lor. Singurul aspect de care trebuie să ţină cont începând cu seara zilei de 7 august este dimensiunea sănătăţii. Aici, problemele digestive, hepatice, duodenale, problemele alimentare sau toate problemele legate de alergii, intoleranţe şi respingerea organismului a oricărei ingerinţe. Ea poate să fie produsă de un aliment, de un medicament sau de un întreg context în care nativul trăieşte intr- un mediu toxic, un mediu încărcat de poluare sau factori alergici. Săptămâna care vine, adică perioada cuprinsă între5 şi 11 august nu este marcată înmod special de acest context.La un moment dat, între 12 şi 18 august un punct vulnerabil, un moment cheie, un vortex, adică un vârf, o acumulare, a unor tensiuni, sensibilităţi, de aşa natură încât organismul poate să intre în grevă şi să reacţioneze într-un chip neobişnuit. Pentru a nu se acutiza o stare de suferinţă, pentru a nu se declanşa o boală, pentru a nu se combina o afecţiune cu tot felul de efecte secundare ale alimentelor şi medicamentelor, este bine ca această perioadă, adică cea pe care o analizăm între 5 şi 11 august, să reprezinte pentru aceşti nativi un moment de odihnă, de repaus, de refacere, de recuperare, de protejare a organismului, de administrare înţeleaptă şi precaută a medicaţiei, de desensibilizarea organismului, de prudenţă în faţa unor stimuli culinari, excesivi sau nocivi.

De asemenea, este bine să se păstreze ceea ce se cheamă igiena muncii. În perioada care va urma se va produce un moment în viaţa lor de fiecare zi în care stresul, răspunderea la locul de muncă, sarcinile de serviciu acumulate sau care brusc sporesc prin impetuozitate.

E nevoie să facă faţă la un program de lucru solicitant, la un ritm de lucru epuizant datorită unor condiţii exterioare. Lipsesc colegi, trebuie să preia si activitatea acelora, sau la locul de muncă se ivesc niste evenimente cu un grad mare de risc. Lor li se dă responsabilitatea verificării, coordonării sau supravegherii unor relaţii de muncă mai complicate. Gradul de dificultate al vieţii de fiecare zi, mai ales provenind din această activitate cotidiană, îşi va pune amprenta pe intreaga lor stare de sănătate. De aceea, în acel moment pentru a face faţă acelor responsabilităţi este bine ca ei să fie în formă, să fie pregătiţi si să fie oarecum antrenaţi si avertizaţi.

Dacă vor face excese sau vor fi neglijenţi sau vor dispreţui acest avertisment astrologic, cu siguranţă organismul lor incercat, obosit si sensibilizat va reacţiona negativ. Sperăm că toate acestea vor fi luate in calcul de către nativi, indiferent de vârstă, indiferent de modul de viaţă de până acum.

Al doilea element pozitiv din punct de vedere astrologic al săptămânii viitoare provine de la tranzitul planetei Mercur, care, acum, aflându-se chiar în sectorul lor natal, îşi vede de treabă şi îi transformă în nişte fiinţe care văd bine, văd repede, sunt lucizi, eficienţi, ca re transează într-un chip autoritar şi profesionist foarte multe elemente de viaţă personală si mai ales de viaţă publică. Sunt, de asemenea, destul de multe premise pentru mulţi nativi să se afirme sau să se inhame la tot felul de mari proiecte, de mari implicări în activităţi publice.

Doresc să schimbe, să reformeze, să transforme, să patroneze, să guverneze, ori să determine schimbări nu doar in viaţa lor, ci in viaţa publică sau într-un domeniu in care îşi exercită întreaga activitate. De aceea, aş spune că alături de Soare şi Mercur contribuie la transformarea acestora, la mobilizarea lor si la identificarea unor resurse personale care pot să fie acum puse în joc. Lansarea la apă a unor persoane tinere sau foarte tinere este susţinută din punct de vedere astrologic. Ei se pot afirma, pot stârni încredere, admiraţie, pot să fie remarcaţi, pot să fie luaţi în calcul pentru mai târziu în ceea ce se cheamă o rezervă de cadre, si nu mă refer la domeniul politic, ci la un domeniu artistic, cultural sau profesional.

Cât îi priveşte pe cei maturi, acestia doresc să facă o schimbare in viaţa lor, ea există cel putin ca năzuintă interioară, apoi lucrurile în săptămânile care urmează, adică până pe 22, 23 august vor permite oricărui nativ să găsească si culoarul de acţiune ori metoda, strategia, în aşa fel încât următorii paşi să fie incununaţi de succes.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*