Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Fecioara

Săptămâna viitoare aduce o modificare la nivelul relaţiilor personale în ceea ce îi priveşte pe nativii din zodia Fecioarei. Registrul se schimbă semnificativ şi parţial în bine prin intervenţia unor persoane care pot să fie recrutate din rândul prietenilor sau pot să fie străini care se poartă protectiv, benefic, corect, eficient, salutar cu aceştia.Ca şi cum ar fi nişte prieteni vechi, în care poţi să ai încredere.Combinaţia este interesantă însă şi sub raportul unor noi alianţe bazate pe interese comune, pe un scop comun sau pe un ideal comun. Dar multe alte lucruri vorbesc nu despre un risc al asumării, cât despre perisabilitatea unor relaţii astfel încât unele dintre relaţiile de colaborare pe care le-au avut o serie de persoane născute în zodia Fecioarei pot să se deprecieze, să se risipească ori chiar să se compromită sau să cunoască tot felul de turnuri dintre cele mai stranii. Ba chiar, unora li se pot intâmpla niste situaţii destul de neplăcute. Să li se întoarcă spatele, să fie refuzaţi, să fie lăsaţi baltă în mijlocul drumului. De ce? Uite aşa! Cunoaşte sufletul omului dacă poţi.

Există persoane care apar în orizontul de cunoaştere şi în spaţiul de acţiune, în teritoriul pe care îl controlează un nativ din zodia Fecioarei ca şi cum vin la timpul potrivit să suplinească golul lăsat ori provocat in mod intenţionat ca un soi de sabotaj al acelora.

De aceea, se poate spune că există o reversibilitate sau o dualitate. În măsura în care există o pagubă umană, există şi un câştig uman. În măsura în care există un stres relaţionar, există si o relaxare sau un beneficiu relaţionar. Totuşi cei care vin şi aduc un spor, o protectie, o alinare sau o sigurantă de sine a nativului din Fecioară sunt relaţii mai mult personale, tăcute, discrete sau cu o nuanţă feminină, în care intră sentimente si comportamente specifice femeilor, si mai putin bărbaţilor, cum ar fi: intelegere, compasiune, emoţie, empatie, sentimentalism, admiraţie, duioşie, tandreţe, dorinţă de protecţie sau poate chiar dragoste.

Pentru că vorbim despre dragoste însă în ceea ce priveşte relaţia pură a unei perechi, legată prin impulsuri fireşti, de senzualitate şi sexualitate, jocurile sunt mai amestecate. Si combinaţia începe să sufere. Uneori, cel născut în Fecioară şi-ar dori ca iubita să îi fie şi o prietenă. Şi acest lucru nu se poate. Sau invers. Doreşte să dea o tentă încărcată de emotivitate si senzualitate, de atractivitate, intr-o relaţie de prietenie şi aceea nu înţelege, nu cedează, sau nu interesează.

Dar această direcţie acum este abia resimţită. Ea se va concretiza şi va deveni oarecum nemulţumitoare şi dureroasă după 11 august, mai precis va fi o criză, o convulsie între 12-18 august.

De aceea, poate că,mai ales bărbaţii, ar fi bine să îşi reprime o serie de planuri, proiecte sau intenţii pe care le fac acum cu privire la o turnură pe care să o dea unei relaţii, un dialog pe care să il provoace sau o atitudine pe care sa o abordeze în dorinţa de a schimba ceva. Este mai putin indicat să facă aceste lucruri între 12 şi 18 august, după cum tot atât de indicat este ca în această perioadă cuprinsă între 5 şi 11 august, adică răstimpul pe care noi îl analizăm, să îşi limpezească foarte bine priorităţile, să stabilească o ierarhie, o logică şi o ordine sau mai bine zis o luciditate care să se coboare la nivelul relaţiilor.

Să privească cu mai puţină concesie o serie de defecte ale celui de aproape, să privească cu mai multă îngăduinţă defectele celui de la distanţă, să creeze premisele unei colaborări din care să dispară animozităţile, dar să creeze şi premisele ca o serie de suspiciuni să nu destrame chiar cu orice chip toate relaţiile. E un joc subtil, este un joc al intuiţiilor şi percepţiilor intime, si anume că cei din afară nu au cum să intervină, nu pot şi poate că nici nu trebuie. Într-un astfel de context sfatul astrologului este să atragă atenţia asupra timpului şi al momentului necesar pentru ca aceste ajustări relaţionale să se producă.

Dar, nu putem să nu recunoaştem să uneori aceşti nativi pot să beneficieze de un ajutor nesperat chiar din partea unor femei. Discuţii pe o scară largă, de valori, care presupun discuţii importante, dar şi fleacuri, abordare serioasă, dar şi facilă, abordare autoritară, dar şi relativ neserioasă sau secundară ca şi cum multe lucruri nu-l privesc, drept care nativul din Fecioară întoarce spatele unor realităţi pe care le ignoră în mod voit.

Nu ştiu cât este de bună această atitudine şi nu cred că posibilitatea lor de a cântări acum importanţa şi neimportanţa unor evenimente este chiar la maximum de performanţă şi de potenţial. Cred că undeva greşesc. Ori îi mână orgoliul şi atunci exagerează, triind într-un chip drastic şi derutant tot felul de ştiri, informaţii şi evenimente. Dă din mână plictisit, zicând : “Astea nu sunt de mine, astea nu mă interesează, să le rezolve altcineva, eu sunt ocupat, sunt obosit, am treabă” şi aşa mai departe. Probabil că multe dintre aceste elemente, discuţii, fapte vorbe, provocări, ar fi bine să le ia în calcul, ba chiar ar trebui să le şi cerceteze pentru că între ele şade, nu neapărat un pericol, cât mai ales un beneficiu şi e chiar culmea să dai cu piciorul la un noroc care şade într-un context ce poate răsări de acolo de unde nu te aştepţi.

Mai puţină vanitate şi mai puţină infatuare, mai puţină prestanţă abordată actoriceşte sau chiar într-un chip cabotin sunt de luat în calcul acum. Cu alte cuvinte, ceva mai multă modestie, infinit mai multă aplicaţie şi, cu mult mai multă aplicare asupra tuturor domeniilor de viaţă şi activitate.

Ar trebui să dea un spaţiu mai larg în contextul unor judecăţi de valoare şi al unor decizii detaliilor. De aceea, fiind nişte pragmatici şi nişte oameni cu vocaţia detaliului, cei născuţi în zodia Fecioarei au acum posibilitatea să recupereze, să facă ceea ce trebuie în beneficiul personal sau să îşi regleze cu mult mai bine timpul şi ceasul interior cu ceasul unui moment social sau cu ceasul membrilor de familie. Această corelare a timpilor personali cu timpul universal este o cerinţă a acestui moment, este o necesitate şi este o condiţie pentru a fi permanent eficient în prezent şi beneficiarul acestor consecinţe în viitor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*