Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Capricorn

Pentru cei care s-au născut în zodia Capricornului săptămâna viitoare le aduce mici şanse de stabilizare a unei relaţii sau de intrare într-o ipostază a conflictului ce se rezolvă repede, prin risipirea unor ipostaze şubrede ca raţionament ori ca logică şi determinare partenerială. Chiar dacă oamenii se ceartă, se împacă repede. Este şi asta o şansă. Chiar dacă se instalează o divergenţă de opinii, până la urmă, realitatea, evidenţa, notorietatea sau corectitudinea unor date, cifre, informaţii sau judecăţi de valoare este de partea nativului din Capricorn, care în felul acesta primeşte fie scuze fie recunoaşterea dreptăţii, fie cererea de a rămâne în relaţii bune pe mai departe a unui partener de afaceri sau dintr-un proiect.Dacă este vorba de afaceri, cu siguranţă, cei născuţi în Capricorn, nu vor avea iniţiative care să presupună dezvoltare, amplificare sau aprofundare a unor relaţii în care trebuie să se investească mai ales bani. Pot să discute, pot să vorbească, pot să facă planuri, dar cam atât. Nu încep să facă gesturi fundamentale, să cumpere clădiri, să cumpere utilaje, să facă credit la bancă, să facă acte, înscrisuri cum ar veni, care să oficializeze un parteneriat şi o cooperare.

Până aici. Toate bune până la acte. Nu în sensul că şi-ar propune să păcălească pe cineva, să fie neserioşi ori să ducă cu vorba, ci reticienţa şi pridenţa îi obligă să amâne ori chiar să le spună acelora într-un chip clar, dar fără să supere, fără să jignească, dorinţa de a verifica buonitatea morală şi capacitatea profesionaşă a viitoarului colaborator. Mi se pare firesc, mi se pare înţelept să nu se hazardeze.

Săptămâna le aduce o interesantă zi. Aceea este 11 august în care se pot produce tot felul de situaţii care pot fi înţelese ca surpriză, ca noutate, ca eveniment brusc, ca zvon care se confirmă imediat, o premisă ce poartă sâmburele noutăţii, al schimbării. Află lucruri care îi şochează, sunt puşi în faţa unor situaţii mai ales la locul de muncă sau în relaţiile cu colegii, cu şefii şi subalternii. Se produce o numire senzaţională, se produce o vânzare ori o cumpărare în trustul, firma, societatea comercială în care lucrează. Schimbări care vin de la şefi, mai puţin de la subalterni, sunt perspectivele unui nou loc de muncă, ale unei abordări din altă perspectivă sau pe alte baze economice, sociale.

Poate firma se măreşte prin integrarea ei, prin preluarea ei de o instituţie superioară sau de altă notorietate ori cu altă forţă şi cu altă aşezare într-un câmp comercial şi specific al activităţii. Chiar şi simpla numire a unui nou director ori schimbarea patronilor poate să le dea mult de gândit şi poate întrucâtva şi mult de furcă. Sunt obligaţi să se restructureze din mers în principii, opinii şi dorinţe si in propriile interese. Sunt obligaţi să îşi ajusteze comportamentul, programul, orarul sau forţa de muncă în funcţe de aceste evenimente care vin şi dacă într-adevăr ele se produc atunci nu e vorba de un singur eveniment, ci de mai multe. Ele vin în pereche ori în cascadă de aşa natură încât îl cam solicită pe nativul din Capricorn si probabil că reverberaţiile vor fi pe 12 şi pe 13 august în siajul evenimentelor care se declanşează pe 11 august.

Ar trebui să fie pregătiţi unii dintre aceştia ca la locul de muncă, în viaţa profesională, să accepte schimbări, unele poate grevante. Aşa cum spuneam adineaori, să muncească mai mult, să depună mai mult effort, să îşi asume riscuri sau să li se schimbe condiţiile de muncă în sine.

Într-o altă relaţie, din punct de vedere astrologic, aceeaşi zi de 11 cu continuarea firească pe 12 si pe 13 să le aducă o chestiune de sănătate în prim plan. Mai mult ca dialog. Poate fi vorba de o veste cu privire la un diagnostic, la un medicament, la un tratament sau la o abordare pe care medicul i-o oferă unui nativ din Capricorn ca alternativă. Spun alternativă pentru că, până nu demult sau până in prezent, nativul din Capricorn avea o idee despre afecţiune, o conduită în contextul acestei suferinţe si o abordare medicală de comun acord sau pe cont propriu, de comun acord cu medicul sau asumată, fără ca să-I mai spună medicului. Că a hotărât să nu mai ia medicamentele sau a hotărât să urmeze un alt tratament, unul naturist, de exemplu. Acum acest dialog este de natură să îi ofere posibilitataea celui născut în Capricorn, dacă într-adevăr este vorba de o boală, să mediteze asupra unei posibilităţi. Fie este vorba de o călătorie, un drum, o deplasare către un alt spaţiu medical, o clinică, un segment în care organismul să se poată reface, cum ar fi un sanatoriu, un centru de recuperare, în care şi relaxarea şi detaşarea şi izolarea de forfota vieţii de fiecare zi să reprezinte o parte, o bucăţică din terapia înseşi.

Li se oferă posibilitatea de a face o pauză în activitatea de fiecare zi, un concediu medical, câteva zile de izolare, de verificare, ca si cum ar fi o testare a organismului. Nu este vorba de săptămâni şi luni de-acum încolo. Dimpotrivă, li se propune ca pentru nişte zile să încerce un tratament, să încerce altă alimentaţie, să încerce alt mod de viaţă, o altă conduită, să li se propună să renunţe la ceva, la fumat, la cafea, la nopţile pierdute, la stres, la enervare, la prea multe activităţi pe care şi le asumă si pe care încearcă să le rezolve din mers deodată. Această alternativă, fie de comportament, fie de conduită, fie de atitudine, fie chair de mentalitate, este de natură să ii deschidă o perspectivă nouă asupra bolii însesi, dar să il facă pe nativul din Capricorn să aibă de-a dreptul revelaţia unei realităţi asupra organismului său de care el era cu totul şi cu totul străin.

Va constata cum funcţionează organismul lui în condiţii noi. Va constata că se poate trăi altfel şi în principal mai bine sau pur şi simplu se va dedica acestui nou tip de practică impreună cu medicul, practică să-I spunem si de conduită medicală ori culinară ori farmaceutică ori terapeutică ce deschide un camp nou de reactii organice. De aceea, considerăm că dacă pentru unele persoane se pune o astfel de problemă, ceea ce se declanşează intre 11 şi 13 august este de bun augur pentru ei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*