Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Berbec

Zilele de 6 şi 7 august, precum şi o parte din ziua de 8 august, reprezintă o perioadă mai complicată pentru cei care s-au născut în semnul Berbecului. Luna le va tranzita semnul natal şi le va da tot felul de stări de spirit sau stări chiar fizice datorată unei fiziologii tulburate sau unor evenimente exterioare care vin în cascadă şi creează nu doar o perioadă aglomerată ci şi momente de stres, de furie, de nerăbdare de exasperare.Cei născuţi în zodia Berbecului încep să aibă ieşiri bruşte, sunt intoleranţi, nervoşi, îi doare capul, motiv pentru care nu sunt în cea mai bună formă, chiar dacă Mercur a revenit la mişcare directă şi din acest punct de vedere ar putea să fie un factor mulţumitor pentru conversaţii şi pentru schimbul de idei, totuşi întreaga lor alcătuire interioară este tulburată de tranzitul Lunii. Multe motive reale am spune că nu sunt, cel mai important element este cel subiectiv.

Felul în care ei percep evenimentele de fiecare zi sau evenimentele importante pentru care nu sunt pregătiţi sau nu sunt suficient de maturi pentru a le rezolva. Au senzaţia că evenimentele îi depăşesc, că sunt singuri, ca nimeni nu-i înţelege, ba mai mult, s-au şi plictisit de un sir lung de lupte, de dispute, de explicaţii, de apărări şi de dialogori care nu sunt deloc agreabile.

Şi-au dori chiar să mai schimbe din când in cand cu cineva o vorbă bună, dar nu fac decât să schimbe opinii oficiale, să dea explicaţii oficiale, să trăiască intr-un cadru rigid in care trebuie să fie supravegheaţi si atenţi la felul în care vorbesc, la cum gândesc, la ce rostesc, la ce comunică, motiv pentru care sunt şi mai puţin atenţi la ceea ce vine spre ei. Sunt intr-un astfel de context, implicit, şi vulnerabili. Pot să greşească mai uşor, pot să lase neînţelese sau nerezolvate o serie de chestiuni care pot să fie minore, dar la un moment dat într-o logică personale pot să capete o pondere esenţială.

Simt acest lucru, îl intuiesc sau pe baza unor experienţe anterioare au învăţat că este bine în astfel de momente în care toată lumea îi solicită, in care ei sunt relativ în planul activităţii să fie atenţi si să încerce să ţină in subcontrol tot ceea ce se întâmplă pentru a nu scăpa neiventariate, necatalogate şi neanalizate vorbe, cuvinte, fapte, îndemnuri sau subtextul acestora.

Zilele următoare, adică a doua parte a lui 8 august, apoi 9 şi 10 august, se leagă mai mult de chestiunile băneşti cu mult pragmatism, cu mult bun simţ sau cu destul de multă indiferenţă, în sensul în care nu se grăbesc să cumpere, abandonează o serie de intenţii de a face cheltuieli, le amână, poate chiar prudent pentru un moment în care, se poate ca starea lor financiară să fie mai stabilă, şi atunci aceste cheltuieli să fie făcute cu mână uşoară, în deplină siguranţă.

Ziua de 11 august le aduce posibilitatea de a se apăra, de a vorbi cu mult temei, de a face apel la noţiunile de drept, la textele de lege sau de a face conversaţii utile cu o serie de persoane care au, fie prin meserie, fie prin întreaga lor structură umană şi psihică, capacitatea de a îi sfătui pe alţii. Sunt nişte oameni cu judecată, sunt oameni care gândesc limpede, văd corect, înţeleg esenţa lucrurilor si pot să le dea o mână de ajutor. Sunt momente care îi solicită din plin la capitolul persoană privată, mai puţin este vorba de relaţiile publice sau de cele oficiale.

Începând cu seara zilei de 7 august, planeta Venus intră în zodia Racului şi de-acum incolo pentru mai multe săptămâni, pentru aproximativ o lună, adică până pe 6 septembrie, acest tranzit este stânjenitor. Se vor simţi, nu o dată, obligaţi sau forţaţi de împrejurări să fie prezenţi în viaţa de familie, să facă faţă unor evenimente care nu sunt întotdeauna neapărat rele, dar au aspectul de corvoadă sau unoeri de pacoste. Pe principiul “asta îmi mai lipsea la cât sunt de ocupat”. În funcţie de horoscopul personal acest tranzit poate să fie atenuat, dar poate să fie si intensificat, nu acum, ci după 11 august, planeta Venus va face pentru nişte zile nişte relaţii proaste cu Soarele lor, cu Uranus din Berbec, cu Pluton în Capricorn, si le va pune noi probleme care se confruntă intr-un fel ireconciliabil.

Deocamdată, este bine să fie atenţi la tot ceea ce înseamnă patrimoniu, gospodărie, avere personală, averea familiei, împărţirea, distribuirea, economisirea sau evaluarea ori administrarea unor chestiuni băneşti, materiale, concrete, care implică pe cei apropiaţi. Săptămâna continuă se le pună celor care s-au născut în ultima parte a zodiei Berbec destul de multe probleme care provin din conflicte vechi, din procese, din certuri, din despărţiri, din scindarea unor societăţi comerciale ori din atitudinea lor refractară într-un proiect comun.

Marte va sta în semnul Balanţei şi, implicit, în Casa a şaptea până pe 23 august şi va putea să le dea, în continuare, destul de multe bătăi de cap, destul de multe premise conflictuale dacă nu cumva le va da un soi de ultimatum.

Acest ultimatum, însă, se va produce după 11 august, respectiv în perioada cuprinsă între 12 şi 18 august, când vor fi obligaţi să rezolve cu necesitate, cu celeritate, cum se spune în justiţie, o serie de chestiuni care presupun un punct de vedere clar, o opţiune pe care nu au formulat-o de mult timp, dar acum sunt somaţi să şi-o exprime: faptul că mai rămân într-un colectiv sau nu, faptul că acceptă nişte condiţii impuse de ceilalţi, de parteneri, felul în care decid ei să activeze, să se implice, să rişte, să coopereze. Sunt somaţi, de asemenea, după un răstimp de gândire acordat, să răspundă pozitiv sau negativ unor oferte de indiferent ce natură.

Rămâne ca un element favorabil întreaga evoluţie pe Casa sentimentelor, în special pentru bărbaţi şi, cu un accent în plus, pentru cei tineri.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*