Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Balanta

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei, săptămâna viitoare aduce un prag pe care îl vor simţi repede, bine, ca un fel de vânt de libertate, ca o înnoire, ca o schimbare, ca un şir de oporunităţi ori măcar ca un noroc. Unul mic, dar totuşi imortant, legat în principal de carieră, rang, nume, grad, funcţie, demnitate, autoritate, putere exercitată într-un domeniu profesional sau într-un domeniu public prin activităţi colaterale.Este un moment benefic pentru că se pot întâmpla o serie de lucruri care depăşesc simpla lor competenţă, vocaţie sau intenţie bună. Pot beneficia de pe urma unor şefi, unii noi, care apar în orizontul de activitate. Poate că sunt şefi cu care nu lucrează direct, ci sunt undeva, ierarhic vorbind, sus, foarte sus, mult mai sus decât ei. Dar, fie prin schimbarea relaţiilor de muncă, fie prin modificarea atmosferei, fie prin gesturile şi măsurile pe care le ia acela, din prag în prag, înapoi, ele se reflectă favorabil asupra nativului din zodia Balanţei. Poate că este vorba şi de o relaţie personală sau foarte apropiată şi atunci nativul din Balanţă poate să fie pus într-un loc, din punct de vedere profesional, favorabil lui, mai bun, mai indicat sau în care acela poate să îşi desfăşoare în voie, nestingherit, nelimitat şi necontracarat o serie de abilităţi şi performanţe pentru care s-a pregătit şi pe care nu le putea exercita până acum.

De aceea spuneam că este ca un vânt de libertate. I se dă posibilitatea să facă ce-i place, ce şi-a dorit, ce poate, pentru ceea ce s-a pregătit, pentru ceea ce are experienţă, pentru care are îndemânare sau pentru care poate este singurul om pregătit în acel segment şi până nu demult tocmai el, acela singurul, era îndepărtatul şi marginalizatul de activitate, de responsabilitate ori de implicare vocaţională.

În sfârşit, ar mai fi şi ipoteza secundară şi strict personală a unor mici avansări, poate tocmai de pe urma acestor schimbări la nivelul ierarhiei. Casa prietenilor şi mai ales a celor care au alt statut, unul diferit de nativul din Balanţă, este de natură să coloreze şi să impulsioneze atât determinarea socială, cât şi statutul acestora. Fie acelora le merge bine şi se apropie de nativul din Balanţă cu multe gânduri bune, fie îi atrag pe aceştia în câmpul lor de acţiune pentru a-şi mări numărul de apropiaţi, de colaboratori sau de oameni de încredere.

Bună este şi relaţia, în continuare, cu tot ceea ce ţine de gând, construcţie, conştinţă, nu neapărat conştinţă de sine, cât o conştinţă în care intră elemente de cultură, de filosofie, de morală, de justiţie, de dreptate şi secundar de religie. Sunt o serie de elemente fundamentale care vin să se construiască într-un mănunchi de valori, de percepţii şi de concluzii care îl transformă pe nativul din Balanţă într-o persoană demnă de încredere, căruia i se pot da responsabilităţi, despre care acum şi cei din jur ştiu că poate mult, gândeşte bine, corect ori este eficient.

Mai complicată va fi, tocmai pe fondul acestui succes, relaţia cu familia. Poate că noile atribuţii sau noile funcţii sau noua implicare sau dorinţa unor nativi din Balanţă de a face faţă într-un chip strălucit unei etape noi, unei perioade mult mai bune, îi transformă în nişte fiinţe care ajung târziu acasă ori sunt chiar absenţi din viaţa de familie, din gospodărie, nu mai fac cumpărături, nu mai contribuie la tot ceea ce presupune lipsita de strălucire viaţă de familie, în sensul treburilor gospodăreşti. Dar lipsesc şi din viaţa afectivă ori chiar ca prezenţă fizică.

Nu sunt alături de soţ sau soţie, de copii, de părinţi, de fraţi, atunci când aceia au nevoie, pentru că ei sunt la slujbă, la locul de muncă, ei activează, ei îşi dedică întreaga energie, preocupare şi interes tuturor elementelor care sunt acum pentru ei o ofertă, aşa cum spuneam adineauri sunt şi o provocare şi, implicit, sunt şi o şansă.

Nativii din Balanţă ar trebui să se mai pregătească sufleteşte în aceste cinci, şase, şapte zile care urmează pentru un eveniment ce îi va solicita din plin, un moment care pentru unii va fi de răscruce, pentru alţii s-ar putea să fie doar semnificativ în viaţa lor personală.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*