Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Varsator

Citeste Capricorn

Perioada cuprinsă între 25 noiembrie şi 1 decembrie le aduce celor care s-au născut în zodia Vărsătorui, ca o consecinţă a substratului astral, o serie de disfuncţii organice. Chiar şi cei tineri se vor simţi vlăguiţi, se vor mobiliza greu, se vor confrunta cu crize reumatismale, cu probleme articulare sau cu tot felul felul de afecţiuni care ţin de regimul mineralelor în organism, cu afectare directă în principal a oaselor, apoi secundar a pielii, a părului şi a dinţilor. Mai sunt şi alte afecţiuni care pot să fie răscolite, mai ales în perioada 1 şi 2 decembrie de către Luna în Rac în opoziţie cu Pluton şi cu Marte. Nota generală este lipsa de energie, vlăguirea organismului, epuizarea psihică şi fizică, neputinţa reechilibrării nici prin somn, nici prin hrană, nici cu medicamente, nici cu terapie, nici cu voinţă, nici cu indiferenţă.

Horoscope - VIP

Dintr-o altă perspectivă săptămâna viitoare le mai aduce acestor nativi numeroase provocări legate de postura lor în lume, societate, la locul de muncă, sunt chestiuni legate de imagine, de comunicare, de percepţie publică, de judecată de valoare sau de evaluare şi reevaluare a unor persoane care fie din perspectiva funcţiei, fie prin competenţă, fie prin misiune, sunt puşi să dea note, verdicte şi calificative fie naturii umane a unui Vărsător, fie a valorii muncii lui, fie a felului în care întreaga lui personalitate se manifetă într-un moment dificil. Nu întotdeauna or să fie foarte încântaţi de felul în care sunt percepuţi şi judecaţi, de aceea or să facă nişte crize care pleacă de la orgoliu, de la vanitate, de la mândrie rănită sau dacă nu este vorba de aceşti factori subiectivi, atunci poate să fie o justificată enervare, că cineva îi şicanează, îi minimalizează şi nu le recunoaşte meritele. De aici o luptă deschisă, deloc surdă, ba chiar confruntările de opinie sunt sonore, sunt un adevăr spectacol, Vărsătorii dau un recital şi îşi arată măestria verbală, capacitate de gândire, logica, judecata şi un lanţ întreg de procese logice, mentale în care intră în joc cultura, formaţia, educaţia, personalitatea şi scânteia de geniu, toate la un loc se amalgamează şi dau o forţă de reacţie unui nativ din Vărsător încât poate să lase o impresie profundă, atât de profundă încât cam dă peste cap planul unuia sau altuia de discreditare, de minimalizare sau de izolare.


Nu iese jocul acelora pentru că Vărsătorule ste mult prea puternic, iar momentul este mult prea incitant. Nu pot să stea deoparte, nu pot să privească în tăcere cum se debitează enormităţi pe seama lor. Acest fel de a ţâşni la rampă, de a ieşi în prim-plan, de a sta în lumina reflectoarelor, de a se prezenta, de a se apăra, de a se justifica reprezintă până la urmă nu doar un spectacol, ci şi un fel de a câştiga bătălia destul de repede, de brusc şi de furtunos cum le este stilul. În preajma datei de 28 noiembrie ambalările amoroase sau crizele sentimentale pot să cunoască o expansiune şi o formă de manifestare care seamănă puţin cu spectacolul pe care îl oferă noaptea jocul de artificii. Scântei multe, totul e colorat, frumos, sonor, strident, ba poate chiar să şi sperie măcar prin amploare, dacă nu cumva şi prin intensitate. Dar foarte multe dintre aceste ambalări, exact ca şi acele scântei efemere, se vor stinge şi după 10-15 decembrie se va lăsa liniştea şi tăcerea.

Citeste Pesti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*