Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Berbec


Se schimbă întrucâtva predispoziţia astrală a cerului pentru perioada cuprinsă între 25 noiembrie şi 1 decembrie pentru cei care s-au născut în semnul Berbecului. Mai întâi se accentuează nişte probleme de oportunitate profesională, de statut, de echilibru sau de posibilitate de afirmare. Sunt destul de multe conflicte, oprelişti, dispute, neputinţe, limitări, nedumeriri chiar ale persoanei sau situaţii complicate care se nasc dintr-o încrengătură pe care realitatea, în marea ei complexilitate, le oferă ca o plasă, nu ca o provocare, ci ca o plasă ca să-i prindă captivi pe aceşti nativi. Au parte de tot felul de combinaţii care mai de care mai ieşite din comun.Horoscope - VIPMai întâi o conjuncţie între Marte şi Pluton în Capricorn care face două rânduri de cuadraturi la Soarele lor şi care sporeşte greul şi conflictualitatea pe Casa a X-a. Apoi un Soare în tranzit în Săgetător care deocamdată nu reuşeşte decât să le dea chef de ducă, dor de ducă, dorinţă de a lăsa totul, de a abandona, de a părăsi şi de a se dedica unei activităţi care are o legătură cu străinătatea sau trebuie să se desfăşoare într-o relaţie în care străinii, legislaţia străină, drumurile, călătoriile, mecanismul întreg care intră în joc, poate inclusiv chiar cu o legislaţie străină să le poată deschidă alte uşi. Momentul de Lună plină care survine în ziua de 28 noiembrie este legat chiar de drumuri şi călătorii, de mecanisme care presupun scoaterea la suprafaţă a unor însuşiri, pregătiri şi abilităţi şlefuite în diferite forme de învăţământ. Apar în prim-plan toate nereuşitele, carenţele şi chiul, neatenţia şi superficialitatea din copilărie, din studenţie sau dintr-o perioadă de firească şi legitimă pregătire profesională. Îşi spun acum cuvântul toate lacunele, carenţele, toate deficienţele de învăţare, de pregătire, de atenţie sau de fructificare a unor informaţii care au fost apoi prin lipsă de exerciţiu pierdute, prăpădite, uitate şi care nu mai pot să fie acum activate.


Unii vor constata că au rămas în urmă, să spunem, au terminat Politehnică şi multe dintre lucrurile pe care le-au învăţat sunt inactuale, dar nici pe cele la zi nu şi le-au însuşit. Sau este nevoie să cunoască foarte bine una ori mai multe limbi străine. Poate că era nevoie de o pregătire complexă, să studieze domenii adiacente pentru a fi performanţi. S-au lăsat pe tânjală. Aceste constatări neliniştitoare se manifestă cu mai multă pregnanţă, cu mai multă vigoare şi cu un risc mai mare identificat chiar de către nativi pentru segmentul de vârstă al celor care născuţi în zodia Berbecului au între 40 şi 48 de ani. De aici şi riscul unor stări de criză, de nelinişte, poate chiar de angoasă. Nu prea văd într-o lumină bună viitorul, dar nu văd nici prezentul, cum se poate continua într-un astfel de context. În ceea ce priveşte regimul banilor, al finanţelor, al economiilor, al taxelor şi al datoriilor se întrevăd ipostaze bune. Se poate discuta, se poate negocia, le poate veni o idee salvatoare,au şi micul benefic care nu face decât să limpezească şi să mai uşureze din povară, fie la nivelul gândirii, în sensul în care de acum ştiu e trebuie să facă, nu mai orbecăie, alteori la nivelul sentimentelor şi trăirilor, nu mai sunt atât de speriaţi, ori chiar la nivelul relaţiilor interumane care încep să devină mai armonioase doar pe segmentul bănesc.

Citeste Taur

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*