Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Varsator 2 – 8 septembrie 2012

Vărsător
Pentru Vărsător, ca pentru toate celelalte semne fixe, adică Taur, Leu şi Scorpion, nodurile lunare aduc o modificare. Pentru Vărsători sensul vieţii este pe împlinire personală, pe ideal, pe carieră, pe vocaţie şi pe rezistenţă.Vărsătorii sunt chemaţi acum să facă figură de luptător în rezistenţă, să fie tenace, subtili, poate chiar dedublaţi sau ascunşi, să nu spună ce fac, să nu vorbească despre proiectul la care lucrează, să se ipostazieze ca nişte fiinţe singuratice, să nu se risipească în plăcerile vieţii, să nu apeleze la colaboratori, ajutoare şi la tot felul de persoane care le mănâncă timpul, le complică viaţa, le fură energia şi le papă banii.Este bine să se înstrăineze, să se însingureze, să se izoleze, este o condiţie pentru a da glas uor proiecte, să dea corp şi materialitate unor forme de creativitate care se cer demult rezolvate, care aşteaptă şi care sunt o datorie faţă de nativul însuşi faţă de talentele lui. Pedeapsa în viaţă va intra pe Casa a IV-a şi de aici o relaţie proastă chiar cu casa, cu locuinţa, cu gospodăria, cu locurile în care un nativ trăieşte şi munceşte.

Între 3 şi 12 septembrie riscurile, neplăcerile, surprizele neplăcute, accidentele casnice, întâmplările domestice nefericite sunt prezente ca o realitate astrală. Poate că totuşi au noroc şi este vorba de un potenţial astral care îi ocoleşte pe cei mai mulţi, dacă nu cumva chiar pe toţi.

Nu e obligatoriu să se întâmple acele accidente casnice şi domestice care scot din sărite pe toată lumea atunci când se întâmplă. Discuţii despre bani, despre administrare, o chestiune de principiu sau de redistribuire a unor sume de bani, fie că este vorba de bani pe care trebuie să-i plătească, fie pe care să-i primească.

Dintr-o altă perspectivă astrală au şansă să primească nişte oferte, să li se pună în faţă nişte contracte, nu spectaculoase, nu fabuloase, dar mulţumitoare şi oricum rezonabile la capitolul muncă, efort şi plată.

S-ar putea ca ei să facă puţin pe interesanţii şi să refuze aceste propuneri, zicând că este prea puţin, fie din punct de vedere bănesc, fie din punctul de vedere al notorietăţii. Vor trata acele propuneri ca fiind nişte fleacuri care nu sunt pe măsura lor. Nu ştiu în ce măsură este bine să facă acum atâta caz de personalitate sau atâta caz de banii pe care îi primesc. Poate că ar fi bine să răspundă acestor solicitări.

Uneori în spatele unor mici provocări şi oferte şade prin dezvoltare şi prin logica lucrurilor şansa unor conexiuni şi ale unor dezvoltări neintuite şi nebănuite acum în prezent. Săptămână decurge altfel obişnuit pentru aceşti nativi pe toate celelalte planuri.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*