Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Taur 2 – 8 septembrie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului intervenţia nodului sud în Casa I a existenţei, a identităţii, a egoului este un lucru important. Strămutarea axei nodurilor lunare care se petrece în dimineaţa zilei de 2 septembrie şi pe care noi am analizat-o în cadrul prezentării generale îi priveşte şi pe ei direct.
Nodul sud al Luni le va aduce încercări, le va aduce o serie de etape care presupun trăiri interioare, dar şi evenimente exterioare, de natură fie să-i întoarcă într-o etapă a tinereţii când s-au produs greşeli, fie să-i facă să vadă mai corect un drum prost abordat ori chiar o chestiune de viitor anapoda croită ori greşit înţeleasă sau prost estimată. Aşa cum spuneam, între 3 şi 12 septembrie nodul sud al Lunii va face conjuncţie cu Luna neagră la 29 de grade, pe 7 şi pe 8 septembrie va fi chiar la grad perfect în sensul chiar al minutelor, dar asta nu înseamnă că perioada pe care noi am amintit-o, care presupune o conjuncţie la gradul 29, nu este la fel de puternică. Sunt două ipostaze nemateriale. Nici Luna neagră, nici nodul sud nu fac referire la nişte corpuri cereşti concrete la materie, ci este vorba de locuri fictive, de spaţii armonice sau dizarmonice, cum ar fi nodul nord sau nodul sud.Ceea ce putem spune însă este că şi în această situaţie în care nu este vorba de nişte corpuri materiale, ci de nişte locuri vulnerabile de pe harta cerului, cele două conjugate nu fac viaţă uşoară acestor nativi. De aici se pot extrage o serie de posibilităţi care se pot petrece într-o măsură mai mică sau mai mare.

Pentru unii poate deloc, pentru alţii însă, din păcate, se pot produce pe o paletă mai largă a vieţii şi activităţii personale. Astfel, unii se pot simţi prost din punct de vedere psihic, alţii se pot simţi rău din punct de vedere fizic, unii pot să fie incomodaţi de familie, alţii pot să fie deranjaţi de climă, alţii pot să fie atacaţi de cercul în care trăiesc, rude, veci, prieteni, colegi, şefi şi aşa mai departe.

Un fel neplăcut de a trăi în pielea lor, imposibilitatea de a-şi găsi calmul, liniştea, de a se armoniza ori de a se împăca cu gândul că o serie de lucruri trebuie să le suporte de acum încolo aşa cum încep să se întrevadă. Este şi risc între 3 şi 12 septembrie nu doar de nemulţumiri şi stări proaste din punct de vedere fizic, difuze şi greu de diagnosticat, ci se pot produce şi o serie de accidente trupeşti concrete.

Corpul este foarte vulnerabil, se pot produce accidente care să vină din exterior, o lovitură, o căzătură, un traumatism, dar pot să fie şi locuri care cedează în organism pentru că nativul nu s-a îngrijit şi un organ sau un întreg sistem este acum pus foarte greu la încercare, cum ar fi sistemul glandular, regimul endocrin, circulaţia limfatică şi toate percepţiile legate de lumea materială care încep să fie deformate.

Nu mai apreciază sau hipertrofiază o serie de stări şi senzaţii. De aceea lumea este percepută incorect, reacţiile sunt disproporţionate, de unde riscul de a greşi sau de a trăi inconsecvent şi rupt de realitate. Sensul vieţii intră în Casa a VII-a, a parteneriatului şi al alianţelor, dar deocamdată este retrograd şi este şi în Scorpion.

Aşadar, se poate spune că sensul vieţii începe să le aducă de acum până la primăvară aceloraşi nativi din Taur o serie de pilde de viaţă cu privire la felul în care trebuie să se apropie de nişte oameni de care va fi obligat sau va dori să colaboreze, cu care va trebui să se asocieze sau cărora va trebui să li se supună. Lecţia Scorpionului este dură pentru că, atenţie, îi va pune faţă în faţă cu oameni care nu întotdeauna vor fi corecţi, vor fi demni, vor fi oneşti. În ciuda aparenţelor şi promisiunilor acest nod nord al Lunii îi atenţionează pe nativii din Taur că în spatele multor feţe zâmbitoare stă o persoană răzbunătoare şi că în faţa multor persoane care trec drept nişte fiinţe etalon la capitolul probitate morale stau nişte exemplare umane care încă nu au fost sancţionate de legile acestei ţări sau de legile moralei universale.

Asocierea cu aceşti oameni şi împrietenirea este periculoasă. Probabil că este vorba de un test de maturitate, dar nu vreau să epuizez întreaga semnificaţie a acestor tranzite, mai sunt şi alte săptămâni. Deocamdată, pentru aceşti nativi rămâne destul de bună, nu foarte armonioasă, dar mai simplă şi mai echilibrată relaţia cu copiii, un pic găunoasă este relaţia cu privire la o chestiune de suflet.

Aici unii devin meschini sau cârcotaşi şi încep să cântărească câte flori i-au dat doamnei, cât a costat îngheţata şi cafeaua când a invitat-o în oraş şi că o duce cu taxiul sau costă cam mult benzina pentru o serie de distracţii menite să o cucerească. Îşi propun să facă economie nu la sentimente, ci la banii pe care îi investesc, în speranţa că vor obţine un beneficiu. Doamna va fi mai veselă, mai dispusă să le acorde timp şi nu le va trânti telefonul.

Prin urmare, este vorba mai mult de o intervenţie, de o încercare, de un efort de a contracara răceala afectivă a preopinentului sau a preopinentei, indiferenţa sau chiar firea acelora morăcănoasă. Vrând să-i facă să zâmbească şi să fie cooperanţi, dulci şi drăgostoşi, unii dintre nativii din Taur au făcut tot felul de gesturi, unele provenind din fondul sufletesc, şi anume atitudine, vorbe, cuvinte, sentimente, jurăminte, nu a ţinut figura cu sentimentele, atunci încearcă varianta cu banii şi cadourile.

Acum sunt în situaţia să observe că nici această tactică nu a dat rezultate. Într-o astfel de situaţie ei încep să cântărească în ce măsură mai merită să investească într-o astfel de poveste şi dacă nu cumva este cazul să se retragă. Probabil că undeva au greşit şi probabil că întreaga abordare a acelei persoane, ca şi conduita lor, s-a construit pe o premiză greşită, mai ales atâta timp cât au amestecat banii cu sentimentele.

  • Popescu Bianca says:

    Extraordeinara aceasta doamna si horoscopul .
    Fara comentarii….

    October 3, 2012 at 10:26 am

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*