Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Scorpion 2 – 8 septembrie 2012

Scorpion
Am ajuns şi la zodia vedetă Scorpion, chiar dacă Soarele nu tranzitează acum acest semn zodiacal, dar simplul fapt că axa nodurilor lunare, axa unor locuri din punct de vedere astrologic care controlează şi indică destinul îi priveşte pe Scorpioni şi îi transformă în nişte vedete de prim rang pentru întreaga noastră construcţie atunci când analizăm cerul astral al, să spunem, săptămânii cuprinse între 2 şi 8 septembrie. Sensul vieţii se mută în Scorpion şi aceşti nativi trebuie să-şi găsească sensul vieţii, să-l urmeze.Asta înseamnă că trebuie să-l identifice, să-l corecteze, să-l dezvolte sau să facă toate acele gesturi care au împiedicat un drum profesional sau personal să se împlinească şi să ajungă la culme.

Este un moment în care multe elemente de destin încep să funcţioneze altfel, mai intens, poate mai brutal, mai determinant, să-l constrângă pe nativ să îşi iasă dintr-o lipsă de reacţie, dintr-o comoditate, din lene, deşi toate aceste ipostaze sunt cam greu de găsit, ba chiar de întrunit cu toatele în structura unui Scorpion, dar, să spunem, poate că sunt oameni care au obosit să se tot lupte în viaţă, care doresc un respiro, care poate au luat decizia de a se detaşa de tumultul vieţii şi vor să trăiască liniştiţi, să stea în fotoliu, să mănânce seminţe şi să se uite la fotbal.

Este şi aceasta o variantă de a trăi. Dar, cu siguranţă, nu-i caracterizează, puţini sunt cei care ajung într-o astfel de ipostază, dar nici aceştia nu vor avea prea mult la dispoziţie ca să mănânce toată punga de seminţe. Până şi aceştia vor fi ridicaţi cu forţa din fotoliul în care stăteau comod de către destin şi puşi să reacţioneze, să activeze, să trăiască la alt nivel. Provocarea este uriaşă, sunt nişte luni de zile în care toţi Scorpionii vor fi transformaţi.

Vă reamintesc, nodul nord al Lunii în Scorpion, ca în orice alt semn zodiacal, revine o dată la 50 de ani, deci e o etapă importantă pentru fiecare nativ în funcţie de vârstă pe care o are şi de locul pe care şi l-a croit în societate. Partea bună este că planeta Venus intră începând cu 6 septembrie în Leu, ceea ce reprezintă Casa a X-a pentru aceşti nativi şi au parte de îmbunătăţiri, succes, îmblânziri, şanse şi noroc.

Tot felul de discuţii cu privire la sprijin, aliere, dar nu la simpatie şi nu la plăcere. Nu este vorba de apropieri umane bazate pe spiritualitate, comuniune de idei, pe identitate de crez şi ideal, ci doar de interese. Aceste lucruri se vor accentua şi se vor concretiza între 6 şi 9 septembrie.

Probabil că este vorba de discuţii cu privire la o activitate care să nu dureze mult, nişte săptămâni, maximum câteva luni, sunt nişte oportunităţi sau sunt nişte oportunisme, adică se poartă şi ei de circumstanţă, de conjunctură, trebuind să facă faţă unor apropieri faţă de grupuri şi oameni pe care nu-i admiră, nu-i respectă, dar de care are nevoie.

Acum ar trebui să ne referim şi la semnificaţia pe care o are nodul sud al Lunii, care intră în semnul Taurului în Casa a VII-a a parteneriatului, al aliaţilor, dar, atenţie, şi al duşmanilor, al rivalilor şi implicit al proceselor. După cum ştiţi şi din prezentarea generală şi poate că aţi urmărit o serie de interpretări făcute acestui context astral şi pentru alte semne zodiacale, între 3 şi 12 septembrie nodul sud şi Luna neagră se vor afla în conjuncţie strânsă la grad karmic 29 Taur, dând acestor nativi uriaşe riscuri, pericole şi motive de conflict, de stres.

Combinaţia între pedeapsa în viaţă şi Luna neagră înseamnă că o serie de foşti parteneri se revoltă, se transformă din aliaţi în fiinţe ostile, ba poate chiar se produce o schimbare de atitudine care să-i şi sperie pe nativi. Toate aceste conotaţii sunt plauzibile să se petreacă în orice tip de relaţie partenerială, în cae conjugală, să o apuce pe soţie dorinţa de a-şi părăsi soţul şi pentru a-i reproşa pentru prima dată în viaţă ce nu a spus niciodată, vor ieşi la iveală suferinţe tăcute şi mocnite de ani, poate chiar de decenii.

Partenerii dintr-o firmă fac tot felul de lucruri nefăcute sau Scorpionul constată că în activitatea unei societăţi comerciale în care este angajat într-un chip solidar cu una sau mai multe persoane se produc multe nereguli.

Neregulile sunt provocate, patronate, ştiute şi ascunse de către aceia. Este imposibil să mai existe prietenie şi încredere ori firma în sine să meargă aşa cum mergea înainte. Oricum, dacă va merge aşa ajunge sigur la faliment. O serie de rivalităţi, antipatii şi animozităţi se pot transforma în conflict deschis. Nu este bun contextul între 3 şi 12 septembrie pentru nimic din ceea ce se presupune că ar avea o implicare cu justiţia, c tribunalul, cu judecata, cu ancheta.

Este momentul când şi cei nevinovaţi pot să fie acuzaţi sau pot să plătească scump sau să treacă prin momente grele. Este o etapă de abuz, de răstunare absurdă de situaţie disproporţionată. Atenţie pentru toţi cei care au procese în care există şi miză materială.

După 12 septembrie, când Luna neagră va părăsi Taurul, va rămâne doar acest punct vulnerabil, pedeapsa în viaţă, nodul sud al Lunii, care va aduce de-a lungul timpului, prin diferitele tranzite şi combinaţii, şi alte conotaţii. Bună este, excelentă Casa banilor în relaţie cu ceilalţi, cu alţii, cu instituţiile. Pot primi daruri, pot primi moşteniri, pot să facă tot felul de gesturi legale, oficiale sau corecte ori demne şi justificate cu privire la un câştig bănesc.

  • SILVIA -IASI says:

    multumesc mult…

    September 3, 2012 at 3:34 pm

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*