Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Sagetator 2 – 8 septembrie 2012

Săgetător
Pentru cei care s-au născut în Săgetător greul şi tumultul vieţii de fiecare zi a trecut. Sensul vieţii se mută în Scorpion în Casa a XII-a şi devine mai difuz, mai discret, uneori de-a dreptul ascuns.În schimb, nodul sud se mută pe Casa sănătăţii şi, alături de Lună, între 3 şi 12 septembrie pune premizele unor situaţii nefericite. Sunt vizate ca locuri anatomice maxilarul inferior, dantura în ansamblu, amigdalele, tiroida, laringele şi faringele şi sistemul endocrin.Sunt, de asemenea, de luat în calcul în această perioadă stări proaste cu ecou asupra psihicului, stări de angoasă, de nemulţumire, de slăbiciune, de ameţeală la nivelul percepţiilor şi funcţionării creierului, a scoarţei cerebrale, dar şi stări de slăbiciune ale trupului din punct de vedere fizic, astfel încât se poate spune că la nivel subtil, dar şi la nivel concret corpul trece prin nişte transformări. De acum încolo, multe luni, Săgetătorii ar trebui să se ocupe de sănătate.

Apoi ar trebui să se menţină în formă şi, în sfârşit, cei care au reuşit să ajungă cu organismul la limita rezistenţei, fără să ie bolnavi, trebuie să recupereze prin diferite tehnici, terapii, metode şi atitudini faţă de trupul lor, faţă de sănătate în general şi faţă de boală în particular dacă au contractat-o.

Între 3 şi 12 septembrie Săgetătorii au un risc major de a avea probleme la locul de muncă cu şefii şi subalternii, cu colegii. Sunt posibile acuzaţii, incriminări, învinuiri şi tot felul de manevre destul de incorecte, de urâte, poate uneori chiar total nefondate, de a-i transforma pe aceştia în ţap ispăşitor sau în persoane vinovate de tot răul existent. Sunt de luat în calcul invenţii, exagerări, deformări intenţionate ale adevărului, mărturii mincinoase, provocări, înscenări, cabale, comploturi, insinuări, instigări, dovezi mincinoase care le sunt strecurate în geantă sau în sertar sau între documente.

Atenţie, vegheaţi mai ales la cei foarte apropiaţi, secretare, colaboratori pe care îi consideraţi fideli şi de încredere. În general de la aceştia poate să vină trădarea, acuzarea sau complicitatea cu alte cercuri vinovate.

Destul de dificilă rămâne perioada cuprinsă între 7 şi 9 septembrie cu privire la o decizie, un fel de a vorbi în public, o atitudine, o comunicare, un set de idei în care credeţi, pe care îl susţineţi, pe care îl faceţi public şi impactul asupra tuturor colaboratorilor, apropiaţilor şi partenerilor.

Aceia nu sunt de acord, se opun, se opun făţiş, ridică semne majore de întrebare, comentează, critică şi în funcţie de educaţie, de nivel sau de locul în care se petrec aceste evenimente şi activităţi umane se pot petrece şi alte scene. Săgetătorul să fie ridiculizat, să fie persiflat, să fie transformat într-un personaj bun de luat peste picior.

Asta nu înseamnă că este vinovat, că nu are valoare şi că proiectul este un eşec. Dimpotrivă, este vorba de ostilitatea acelora care nu îndrăznesc să se manifeste vădit, pe faţă, şi care persiflând atitudinea, deciziile, gândurile ori criteriile de conştiinţă care au stat la baza acestor decizii nu fac decât să se desolidarizeze, dând-o pe umor sau reducând importanţa acestui gest la nivelul unei simple şicane amicale. De fapt nu este vorba de şicană, ci de o uriaşă contradicţie, de o despărţire fundamentală care are la bază altă viziune despre lume, viaţă şi bani, are la bază alt stil şi altă metodă de a conduce, de a coordona, de a munci şi de a activa, de a înţelege parteneriatul, contractul sau principiile care au stat la baza acestor relaţii.

În sfârşit, aceiaşi perioadă cuprinsă între 7 şi 9 septembrie, pentru cei care au procese poate să reprezinte un moment dificil în care câteva elemente, din punct de vedere juridic, să nu se întrunească sau care în mod inexplicabil să fie respinse. Să nu se ţină cont de depoziţia unor martori, să fie respinse probe materiale, să nu se facă toate cercetările, să se întrerupă o cercetare, să se îndrepte cercetarea spre piste false, să fie trădaţi de avocaţi, să nu fie ajutaţi de către martori, să se confrunte cu ostilitatea unor persoane, anchetatori, procurori, judecători, experţi, consilieri, care să complice lucrurile din prostie, din răurate pentru că au primit ordin, pentru că nu înţeleg lucrurile, pentru că sunt incompetenţi sau pentru că pur şi simplu sunt foarte slabi din punct de vedere uman şi psihic, iar contextul astral este atât de puternic încât îi zăpăceşte fără să fie nişte structuri umane vinovate propriu-zis. Este posibil ca după ce trece această perioadă, în cea mai bună variantă, aceştia să se limpezească şi să revină la sentimente mai bune.

Dar, odată trecut acest aspect astral complicat cei care au fost puşi, cei care sunt manipulaţi nu se vor limpezi şi nu numai că nu vor renunţa la această atitudine, ci o vor accentua şi o vor diversifica cu o serie de iniţiative şi gesturi care îi vor pune într-o situaţie destul de complicată pe nativii din Săgetător.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*