Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Rac 2 – 8 septembrie 2012

Rac
Pentru cei care s-au născut în zodia Racului săptămâna viitoare aduce un marcaj puternic de care trebuie să ţină seama toţi indiferent de vârstă, de experienţă, indiferent de statut în societate. Este vorba de o combinaţie care poate să le aducă necazuri, ghinioane, stres, supărare sau încurcături nemeritate şi nejustificate venite din partea prietenilor. I-aş defini falşi prieteni sau oameni care s-au manifestat poate cu onestitate până la un punct, dar acum dau dovadă că pot să facă cotituri spectaculoase în atitudinea şi conduita lor faţă de nativii din Raci, ipostaziindu-se ca nişte trădători în bună regulă. Dacă ar fi vorba doar de nişte prieteni defetişti încă ar fi bine, încă ar fi uşor de suportat şi chiar firesc de înţeles, dar dimensiunea astrală a trădării, a acestei lipse de onestitate, de suflet, de milă, de conştiinţă, de compasiune este dincolo de cuvinte.De aceea va interveni supărarea profundă, revolta, lacrimile, poate chiar reproşurile. Nu ştiu în ce măsură vor ajunge, vor putea să se certe cu aceia. Poate că unii vor ajunge faţă în faţă cu câte o astfel de persoană, să-l ia de guler şi să zică „De ce monsieur, de ce”? Dar să ştiţi că acela nu se va obosi să răspundă, după cum nu se va lăsa impresionat de niciun fel de gest, de forţă, de lacrimi, de rugăminţi.

Atâta timp cât a avut tăria de caracter, atâta timp cât a avut puterea de a se rupe de acea persoană, de a face acel gest de desolidarizare şi de trădare, vă daţi seama că mai are şi bruma de tărie de caracter să reziste la o confruntare faţă în faţă, ba poate va avea şi tupeul să se uite în ochii aceluia. Combinaţia între Lună neagră şi pedeapsa în viaţă pe Casa prietenilor este între 3 şi 12 septembrie loc karmic. Este un loc în care se pot produce foarte multe modificări, supărări, despărţiri, trădări, ingratitudine, subminări şi mişcări menite să-l destabilizeze pe cel născut în zodia Racului.

Acum este un moment încărcat de stres şi să ştiţi că dacă cineva este să trădeze atunci să ştiţi că va găsi toate căile posibile de atac. Îşi va aduce aminte de ce aţi făcut odată, de ce aţi spus de te-miri-cine şi îi va transmite aceluia şi va şi înflori ori va deforma, dacă nu are ce să spună şi ce să nareze, va inventa, dacă are o sugestie de adevăr, dacă are un mic motiv îl va deforma, îl va înflori, în felul acesta va degenera un context întreg de relaţii şi atitudini pe care nativul din Rac a fost foarte grijuliu să le cultive şi să le manifeste într-o direcţie corectă şi onestă, dar ele vor fi altfel înţelese.

Degradarea adevărului, denaturarea cuvintelor, uşurinţa cu care oamenii inventează, nu pentru a se apăra, că nu-i constrânge nimeni, ci pur şi simplu pentru a da într-un nativ din Rac, sunt trăsăturile acestui moment karmic. De aceea este şi suferinţă în viaţă, că este o lovitură, de aceea e Lună neagră pentru că e o manevră urâtă şi incorectă. În foarte puţine cazuri cei care se vor purta aşa vor avea ca justificare pretextul unei răzbunări sau al unei răfuieli personale.

Puţine vor fi cazurile în care motivaţia unui conflict anterior va alimenta decizia din prezent. Se poate spune că şi la capitolul poveşti de dragoste lucrurile nu stau mai bine pentru că nodul nord începe de pe 2 septembrie să lucreze pe această Casă a V-a a sentimentelor, unde nativii trebuie să se reaşeze şi să se obişnuiască cu ideea că sentimentele unt reversibile, se transformă, unele se amplifică, altele scad, aşa, şi se micşorează, ajungând să fie caricatura sau deformarea unui mare şi frumos sentiment, după cum un scalp indian este ipostaza urâtă şi micşorată a unui cap frumos de indian în viaţă.

Cam aşa vor ajunge amintirile, trăirile şi unele poveşti de dragoste pentru unele persoane din zodia Racului. De acum încolo multe vor fi motivele care o să-i facă să întoarcă spatele să renunţe într-o ipostază sau să se închidă în sufletul lor ori în camera lor şi să mediteze ori să plângă, să suspine, să se revolte şi să rostească mereu o întrebare care vorbeşte despre un blocaj psihic „De ce, de ce s-a întâmplat”?

Această incapacitate de a înţelege de ce nişte prieteni sau un om foarte apropiat începe să se poarte absolut nejustificat, disociindu-se şi apropiindu-se de postura de duşman va fi esenţa unor relaţii personale de acum încolo până în primăvara lui 2013.

Doar că, aşa cum spuneam, între 3 şi 12 septembrie, deci acum, aceste zile pentru viitorul apropiat, partea cea mai periculoasă o reprezintă prietenii şi oamenii care au fost consideraţi prieteni dintr-un grup legat de afinităţi selective, de comunitate de idei, de interese, grupuri care au avut la bază o coeziune interioară legată de o miză socială, politică, culturală, sportivă, filosofică şi aşa mai departe. Planeta Venus începe să le tranziteze Casa banilor din muncă proprie, ceea ce este bine.

Pot să câştige bine sau binişor, pot să aibă parte de o propunere care dacă este onorată să le aducă şi un venit. Mici rezolvări financiare, bani care vin pe diferite căi şi sunt bine distribuiţi şi bine folosiţi. La sfârşitul săptămânii, 7 şi 8 septembrie, conjuncţia Soare-Mercur este bună pentru ei.

Gândesc bine, corect, sunt lucizi, sunt tranşanţi, sunt meticuloşi şi sunt foarte prudenţi, au o gândire justă, matematică, în stare să despartă foarte repede binele de rău şi lucrurile confuze, imprecise şi neclare de cele categorice, decisive şi concrete. Totuşi, în ziua de 8 septembrie se mai pun premizele unui tip de relaţie mai complicată, depinde acum de situaţia în care se află fiecare.

Astfel, conjuncţia Lună-Jupiter face două cuadraturi, evident, cu conjuncţia Soare-Mercur. În felul acesta se poate spune că intră pentru unii nativi din Rac în criză fie un plan, un proiect, pe baza unor informaţii, percepţii, bănuieli şi susceptibilităţi care cu greu pot să fie justificate. Au o logică doar pentru nativ, numai el are de ce să se teamă, de ce să se oprească, de ce să se sperie sau de ce să se blocheze. De aceea multe gesturi nu vor fi făcute în ultima clipă, tocmai că nu au siguranţa utilităţii lor sau nu sunt foarte siguri că acum este momentul cel mai bun.

Este tot atât de evident că percepţia este corectă şi că trebuie să aştepte nişte zile mai bune, un context astral mai armonios, după cum tot atât de corectă este şi bănuiala lor cum că ceva în neregulă se strecoară într-un demers care îi priveşte direct. Poate să aibă legătura cu justiţia, oricum prea devreme nu vor afla, lucrurile sunt ascunse, ţin de taină, de enigmă şi până la revelarea lor va mai trece ceva timp.

  • STANCU DAN says:

    Urmaresc de mult HOROSCOPUL URANIA. Pana la saptamana aceasta, cel putin nu am sesizat adeveveriri in ceea ce ma priveste. ESTE PRIMA OARA CAND SE INTAMPLA PREDICTIILE, pana azi IN PRIVINA PRIETENILOR TRADATORI.

    September 4, 2012 at 5:44 pm

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*