Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Pesti 2 – 8 septembrie 2012

Peşti
Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor prezenţa Soarelui şi planetei Mercur în Casa a VII-a, parteneri, cooperare şi contracte, poate să fie considerată destul de armonică. Teoretic, cele două corpuri cereşti nu prezintă un potenţial negativ.Atât Soarele care este pozitiv prin esenţa lui, cât şi Mercur care este neutru, dar se îmbibă de esenţa pozitivă a Soarelui, pot să funcţioneze armonic pentru aceştia. Se pun pe 7 şi 8 septembrie premizele unor contracte, unor discuţii, unor tranzacţii şi unor negocieri care s-ar putea să nu-l încânte pe nativul din Peşti, care s-ar putea să stea sub semnul unei contradicţii sau constrângeri juridice, al unei limitări care vine printr-o reglementare de o anume natură.Nu este vorba de ostilitate şi nici de conflict, dar discuţiile s-ar putea să fie pe o temă repetate, să se vorbească de mai multe ori, poate nu de două şi trei ori, ci chiar de patru-cinci ori. Adică să se vorbească mereu întreaga săptămână sau în preajma datei de 7-8 septembrie să se creeze premizele unei discuţii ale căror reverberaţii se vor prelungi toată luna septembrie.

Poate că unii dintre nativi vor fi la capătul acestui tranzit lung de mai multe luni beneficiarii unor stări de spirit sau a unor stări de conştiinţă care să-i trezească, să-i lumineze şi să le ofere progres, evoluţie interioară, înălţare spirituală, lucruri fireşti pentru un Peşte, ipostaze pe care le doreşte, le cultivă şi care îi sunt mai la îndemână lui decât altor semne zodiacale.

Despre regăsirea unui drum, despre renaşterea unui ţel, al unui vis, despre configurarea unor noi idealuri vom tot vorbi de acum încolo. Pentru moment nodul nord al Lunii nu face aspecte nici bune, nici rele, dar de-a lungul timpului acesta se va intensifica prin relaţiile pe care le va face cu Neptun, ceea ce, într-adevăr, îi va da acestui tip de tranzit o vocaţie şi o putere, o forţă de descătuşare uriaşă.

Vom vorbi de-a lungul timpului, încetul cu încetul, pregătindu-i pe aceşti nativi pentru tot ceea ce trebuie să facă şi pentru un orizont de aşteptare mai larg de care să nu fie străini, pentru că, într-adevăr, viaţa prin intermediul acetei vocaţii astrale îi împinge spre experienţe neobişnuite.

Nodul sud intră în Casa a III-a şi le dă unora probleme de comunicare, disconfort, stres, nemulţumire şi nevoie de stabilitate în ceea ce spun, fac şi gândesc. Nu va fi de acum încolo până în primăvară un element de sprijin, ba poate chiar va accentua nişte disfuncţii pentru toţi cei care învaţă şi dau examene. Mai ales cei tineri şi adolescenţii vor fi revoltaţi, nemulţumiţi, schimbători şi instabili.

Acelaşi nod sud al Lunii, împreună cu Luna neagră, alcătuieşte o conjuncţie care complică această Casă a comunicării între 3 şi 12 septembrie. Riscuri de a se spune lucruri care nu trebuie spuse, erori poate nu provenind dintr-o greşeală de judecată, ci dintr-o formulă abuzivă, jignitoare, agresivă sau care să provină dintr-un moment nepotrivit ales.

Riscuri de a spune ce nu trebuie sau de a fi prezent ori de a se băga în conflicte care nu au niciun fel de legătură cu propria persoană, de exemplu să se ducă şi să încerce să împace doi vecini certaţi ori două rude care sunt într-un conflict de ani de zile şi în loc să-i împace pe aceia se ceartă el şi cu unul, şi cu celălalt.

Proastă este combinaţia şi pentru tot ceea ce presupune o dorinţă de a face o excursie, o călătorie, o ieşire în peisaj, o relaxare. Sunt prost aspectate toate demersurile care presupun un weekend la munte, o vacanţă la ţară, o ieşire undeva într-un parc, într-o pădure, pe malul lacului, tot ceea ce ţine de verdeaţă şi de pământ. Sunt, de asemenea, riscuri de accidente, de încurcături, de complicaţii petrecute la drum scurt legate de ideea de călătorie şi care sunt provocate de factori externi independenţi de voinţa unui nativ din zodia Peştilor.

Luaţi în calcul şi o serie de fenomene meteorologice, de schimbări bruşte climaterice care să vă surprindă în locuri pentru care nu sunteţi pregătiţi. Să vină o ploaie torenţială când sunteţi la munte, să se lase brusc frigul într-o zonă pentru care nu sunteţi îmbrăcaţi adecvat, să faceţi sporturi şi să plecaţi în zone în care întregul echipament este total inadecvat. De aceea, cuvântul neşansă sau ghinion poate fi rostit de către unii turişti de mai multe ori decât în alte dăţi însă condiţiile în care îşi propun o excursie ori o mică vacanţă.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*