Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Leu 2 – 8 septembrie 2012

Leu
Pentru Lei veştile sunt amestecate. Să începem cu cele bune, respectiv cu prezenţa planetei Venus începând cu ziua de 6 septembrie în segmentul natal. De aici îmbunătăţiri ale stării de sănătate, veselie, succese, protecţie, şansă, stare bună sau direcţie bună într-o serie de activităţi şi iniţiative.Între 7 şi 9 septembrie problemele băneşti şi deciziile cu miză financiară sunt bazate pe rezonabilitate, pe justificare şi justeţe, pe spirit de economie, pe înţelepciune, dar sun supuse uneori contradicţiilor pe care le crează o serie de persoane din cercul prietenilor.Aceştia intervin într-un chip lipsit de logică destabilizându-i pe nativi. Le dau sfaturi care îi dezordinează, le dau veşti nefondate, răstălmăcesc şi interpretează orice dorinţă a acestor nativi de aşa natură încât aceştia nu ştiu ce să mai creadă. Urmaţi-vă instinctul, vedeţi-vă de proiectul dumneavoastră, nu vă mai consultaţi cu oricine că „specialişti” sunt pe toate drumurile.

Lăsaţi-i pe cei care se grăbesc să vă dea sfaturi, dar nu şi o mână de ajutor. Mergeţi pe intuiţia, pe experienţa şi pe rutina dumneavoastră. Mai greu de suportat va fi noua locaţie a axei nodurilor lunare care vor activa Casa a X-a pe semnul Taurului şi Casa a IV-a pe semnul Scorpionului. De aici radicalizarea unor probleme şi o serie de chestiuni care ţin de imagine, statut, pondere în viaţa publică, autoritate şi demnitate.

Nodul sud va fi împreună cu Luna până pe 12 septembrie într-o conjuncţie strânsă, dându-le unora dintre nativi destul de multe mesaje negative. Unii vor intra în panică, mai ales dacă au o funcţie, un rang, o demnitate, că aceasta este ameninţată ori riscă să fie compromisă de o conjunctură întreagă de evenimente. Pot să se pună premizele unor defăimări, demascări, acuzaţii sau situaţii care indiferent cât sunt de fondate sau nefondate fac foarte multă gălăgie, sunt sonore, sunt auzite de toată lumea şi nu pot fi trecute cu vederea.

Apoi sensul vieţii în Casa a IV-a le dă o nevoie acută de a se stabiliza, de a se simţi bine într-un spaţiu care să le ofere fie protecţie, fie satisfacţie. Această dorinţă şi această tendinţă va fi cu atât mai manifestă cu cât toate celelalte domenii, de-a lungul săptămânilor şi lunilor viitoare, vor deveni mai nemulţumitoare, mai agasante şi mai încărcate de presiune.

Pentru a se echilibra au nevoie de un loc în care să găsească linişte şi pace. De aceea, problema casei, a locuinţei, a domiciliului, a gospodăriei, a temeiniciei acesteia, a funcţionalităţii ei, a utilităţii ei, cât şi relaţiile de familie, sunt cultivate cu foarte multă grijă de către cei născuţi în zodia Leului. De-a lungul timpului – nu vreau să intru în detalii – multe dintre relaţiile cu părinţii sau cu cei apropiaţi, sau cu cei în vârstă legaţi de nativul din zodia Leului prin legături de sânge se pot transforma în adevărate convulsii.

Dar până atunci mai avem de aşteptat. Deocamdată premizele cele mai importante sunt legate, aşa cum spuneam, de imagine, nume, renume, faimă, stabilitate, funcţie ori de şubrezirea unui statut care poate să fie legat şi de cel profesional ori de locul de muncă.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*