Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Gemeni 2 – 8 septembrie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Gemenilor tranzitul nodurilor lunare modificat începând cu ziua de 2 septembrie nu poate să fie decât un motiv de bucurie. Îi lasă Dumnezeu în pace, nu mai nici încercaţi, nu mai sunt nici provocaţi, nu mai trebuie să trăiască după pilde şi să extragă consecinţe pentru restul vieţii.
Însă schimb, prezenţa de acum încolo până în primăvara lui 2013 a sensului vieţii în Casa a VI-a aduce noi premize. Nu sunt rele, dar este bine să fie înţelese de pe acum pentru a nu se pierde timpul sau a nu se pierde nişte semnificaţii care pot să se nască în orice moment în dialogul pe care acest nod al Lunii îl poate realiza cu diferitele planete, activându-se în felul acesta diferite paliere.Una dintre direcţii este cea a sănătăţii cu un accent deosebit pus pe activitatea psihică, pe funcţiile cerebrale şi pe vocaţia sufletului de a creea disfuncţii sau, dimpotrivă, de a aduce linişte, alean şi satisfacţie. A doua conotaţie este legată de sexualitate şi aici este o chestiune care e trăită de fiecare într-un plan particular, în funcţie şi de vârstă.

Pentru cei tineri, elevi, adolescenţi se poate pune problema unor experienţe care pleacă mai ales din dorinţă de autocunoaştere. Pentru cei la vârste mature se pune problema unor afecţiuni sau a unei dezordini interioare în care sufletul creează disfuncţii sexuale şi invers, o corelare între acestea este oricând posibilă. De fapt, activarea acestui domeniu nu este un factor care să aştepte prea mult să se manifeste şi prin prezenţa planetei Marte care se află acum tot în Scorpionul, tot în Casa a VI-a.

O altă direcţie unde nodul nord al Lunii va interveni într-un chip eficient, direct, aş spune chiar vizibil imediat, este cel legat de muncă, salarizare şi aici lucrurile sunt mai complicate. Pe de o parte sunt tot felul de suferinţe, de lezări, de nemulţumiri. Unii vor fi frustraţi pentru că nu obţin un loc, o salarizare sau un statut pe care şi l-ar dori.

De acum încolo multe lucruri se pot întâmpla la locul de muncă. Nu este vorba neapărat de pierderea unui loc de muncă, deşi nici această ipostază nu trebuie exclusă, cât aş accentua asupra spaime, asupra stării de spirit încordate, asupra nemulţumirii, asupra chiar a furiei şi a revoltei cu privire la felul în care se desfăşoară o activitate în care ei sunt direct implicaţi, de care sunt responsabili şi pentru care sunt remuneraţi. De aici supărările, de aici starea de stres şi conflictele care se pot ivi la tot pasul.

Săptămâna le mai aduce nativilor din semnul Gemenilor o Venus în Leu în Casa a III-a excelentă pentru dialog, comunicare. Este un moment bun pentru aceştia să pună lucrurile la punct, să limpezească situaţii complicate, să decidă, să hotărască pentru ei sau pentru cei apropiaţi şi să se impună cu demnitate şi cu autoritate într-o serie de locuri, unele de mai mică importanţă, aş spune chiar modeste, cum ar fi vecinătăţile curente şi micile relaţii de prietenie, cunoştinţele secundare ca importanţă în viaţă.

Alteori, însă, poate să fie vorba şi de relaţii mai apropiate cu fraţii, cumnaţii, cu verii, cu rudele cu care de obicei se mai intră şi în conflict, nu doar în armonie. În acest fel tranzitul planetei Venus le permite celor născuţi în semnul Gemenilor să pună piciorul în prag, să rostească adevăruri, să îşi precizeze poziţia, să se delimiteze de aceia ori să le impună şi să îi condiţioneze într-un fel judicios, justificat şi corect. Doar că va fi exprimat într-o formă puţin autoritară care pe aceia s-ar putea să-i deranjeze.

Între 7 şi 9 septembrie, Mercur, care este planeta lor guvernatoare, aflată în al doilea domiciliu, va face conjuncţie cu Soarele şi se va afla într-o combinaţie bună. Vor da dovadă de o maximă capacitate de înţelegere şi decizie ori de perspectivă şi de acţiune într-un domeniu care presupune familia, bunurile familiei, patrimoniul, cumpărăturile, investiţia, valorificarea, tranzacţiile, modul de viaţă şi chiar relaţiile personale.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*