Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Fecioara 2 – 8 septembrie 2012

Fecioară
Pentru cei care s-au născut în Fecioară săptămâna care vine aduce o combinaţie puternică destul de dură prin greutate şi impact personal, dar volatilă şi alunecoasă ori greu de definit dintr-o perspectivă exterioară. Este vorba de o cuadratură între Soare şi Jupiter, apoi o cuadratură între Mercur şi Lună, ea se accentuează în preajma datei de 7 septembrie şi durează până la sfârşitul zilei de 8 septembrie.Este un moment când la grad karmic, la gradul 15 Gemeni şi 15 Fecioară aceste patru planete se aşează într-o relaţie de conflict, nu aş spune ireconciliabil, dar un conflict care aruncă în aer multe premize.

Unele pot privi imaginea publică, statutul, echilibrul sau dinamica unei poziţii de autoritate. Altele privesc pur şi simplu corpul fizic, persoana, gândurile şi capacitatea acesteia de comunicare, proiectele de viitor şi impactul afectiv. Între aceste patru planete se nasc tot felul de relaţii care vorbesc despre tensiune, improprietatea gândurilor şi inacpacitatea acestora de a se armoniza cu sentimentele şi cu raţionamentele lucide.

Sunt destul de multe opoziţii care vin şi din afară şi ceva trebuie sacrificat, fie voinţa personală, fie dorinţa de putere, ambiţia sau imposibilitatea de a se menţine pe o linie de plutire. Sunt nişte zile care pun din plin în prim-plan în faţa acestor nativi situaţii de care trebuie să ţină cont, pe care să le cunoască, să le identifice şi a căror realitate şi esenţă să o asimileze de aşa natură încât ele să nu înceapă să lucreze împotriva nativului însuşi.

Este momentul în care trebuie făcute reaşezări de imagine, reorientări profesionale, adaptări la o realitate oricât ar fi ea de inconvenabilă pentru un nativ, plierea pe o realitate care trebuie să fie controlată şi care trebuie să fie cel puţin aşezată într-o relaţie care să nu dăuneze nici sănătăţii, nici vieţii de fiecare zi şi nici destinului ori conştiinţei. Sunt momente când se spun vorbe mari, când premizele sunt majore, când implicarea este uriaşă şi se şi poate greşi.

Cu siguranţă, în aceste momente dacă va prima ambiţia, superficialitatea sau uşurinţa cu care se pot dezbăra de premize, de precepte, de convingeri de scară, de valori morale sau de adevăruri, atunci nativul va plăti karmic. Pentru că vorbim de karmă, axa nodurilor lunare se va afla de acum încolo, adică după 2 septembrie, în Casa a IX-a şi în Casa a III-a. Le va pune sub o altă lumină capacitatea şi de a învăţa şi de a comunica, şi de a susţine examene la propriu sau la figurat, adică încercări, evaluări ale lor la un nivel mic, modest, individual sau la un nivel macro care să presupună o implicare majoră, o angrenare a întregii vieţi sau să pună sub semnul întrebării o bună perioadă de viaţă şi activitate.

Un astfel de moment complicat şi stresant este chiar cel care va domina perioada cuprinsă între 3 şi 12 septembrie. Este momentul când pe Casa a IX-a convingeri, conştiinţă, opţiuni politice, religioase sau crezuri de orice natură într-o proiecţie, într-un proiect, într-o persoană, într-un grup, într-o intenţie, într-un ideal, într-o miză de orice fel, este sancţionată de către evenimente şi este transformată pentru aceşti nativi într-un factor real, uriaş, de risc.

Spun că săptămâna care vine este importantă pentru aceşti nativi pentru că îi obligă să fie cu atenţia distributivă, să fie în formă din punct de vedere mental, să fie lucizi, să nu lase loc devierilor sentimentale şi speculaţiilor de niciun fel de natură, nici speculaţii financiare, nici speculaţii de moment care să le permită să valorifice o oportunitate care durează puţin, dar compromite definitiv. Atenţie pentru toţi cei care au activităţi publice, care au imagine publică, pentru că această perioadă, o repet, cea cuprinsă între 3 şi 12 septembrie, priveşte şi o astfel de ipostază, de construcţie exterioară.

Dacă este vorba de persoane care trăiesc modest, decent, izolat, retras, care nu sunt marcate de notorietate, care sunt fie foarte tineri sau sunt suficient de în vârstă încât să nu mai reprezinte un mare pericol social, pentru toate aceste persoane se exclude, cum spuneam, acest risc. Pentru cei activi, pentru cei importanţi, însă, perioada pe care am amintit-o se asociază şi cu o lecţie de viaţă, sunt puse pe tapet, sunt, aşa, agăţate în cui ca tablourile într-o expoziţie toate elementele negative, precare sau vinovate din existenţa unui nativ.

Lipsa de consistenţă intelectuală morală sau profesională poate să iasă acum mai mult decât însă alte dăţi la iveală şi să vorbească despre esenţa unei persoane care a promit mult sau a lăsat să se creadă că este dotată cu calităţi pe care, iată, nu le are sau nu le are în suficientă măsură încât să justifice încrederea, speranţa ori virtutea care ar fi nevoie să opereze acum.

Pentru cei tineri contextul acesta este deopotrivă şi un avertisment, pentru că privind la ceea ce se întâmplă altora, privind la semeni de-ai lor zodiacali pot să reţină, cel puţin într-o etapă de formare a personalităţii lor, ce e bine şi ce nu e bine să faci în viaţă.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*