Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Capricorn 2-8 septembrie 2012

Capricorn
S-ar putea ca dintre toate semnele zodiacal Capricornul să suporte cel mai uşor strămutarea nodurilor lunare pe direcţia Taur-Scorpion. Este adevărat că suferinţa în viaţă va fi pe Casa sentimentelor, dar e de presupus că nu toată lumea va suferi din dragoste.
Pe de altă parte, sensul vieţii se mută pe Casa prietenilor şi atunci există o compensare, o logică sau măcar un sprijin uman real care va veni de pe urma unor intervenţii, gesturi sau gânduri care se manifestă, se îndreaptă dinspre prieteni sau dinspre oameni străini care devin prietenii unor nativi din semnul Capricornului. Cât priveşte suferinţa în viaţă, ea este mai accentuată între 3 şi 12 septembrie, când unii Capricorni pot să facă lucruri deosebite.Să rupă brusc o relaţie, o poveste de dragoste, să se înstrăineze, să refuze dialogul, să refuze convieţuirea, să refuze sentimentele, să respingă mărturiile de dragoste, să nu mai accepte niciun dialog, nicio explicaţie, nicio convorbire, celebrul „trebuie să stăm de vorbă serios”. Nu mai vor să stea de vorbă nici serios, nici neserios, nici să mărturisească, nici să jure, nici să despice firul în patru, nu mai vor nimic. Vor să fie lăsaţi în pace.

În această perioadă 3 şi 12 septembrie multe poveşti de dragoste pot să atingă punctul critic şi nu chiar toate îl pot depăşi. După 12 septembrie Luna neagră va depăşi Casa a V-a, va intra în Gemeni în Casa a VI-a şi nu va mai fi atât de păcătoasă şi nocivă. De altfel, Luna neagră le stă de foarte multe luni aşa încât a avut timp să zăpăcească destul de bine o serie de relaţii sentimentale sau bazate strict pe instinct, pe sexualitate ori pe senzualitate.

Dacă revenim la sensul vieţii, aici lucrurile sunt mai nuanţate şi această toamnă va fi foarte importantă pentru nativii din Capricorn, pentru că rând pe rând planetele care vor tranzita acest semn zodiacal, acum e Marte, apoi va fi Saturn, va veni şi Soarele, va veni şi Mercur, va veni şi planeta Venus, în felul acesta se vor activa diferitele ipostaze şi semnificaţii care vor da o rezonanţă deosebită acestui sens al vieţii.

Acum să nu o luăm doar în sensul profitului, ca şi cum în permanenţă nativul trebuie să beneficieze de pe urma unor oameni. Mai este vorba şi de o datorie către alţii, poate chiar datorii karmice. Sensul vieţii înseamnă să mai faci acele lucruri necesare pe care nu le-ai făcut, nu doar să plăteşti şi să pătimeşti şi nu doar să beneficiezi. Deci, este posibil şi vom vedea de-a lungul timpul cum, unde şi când trebuie să acţioneze Capricornul pe această direcţie. O ipostază bună, intrarea planetei Venus în Casa banilor care vin de la alţii.

Pot să primească atenţii, mici gesturi de simpatie, de recunoştinţă prin tot felul de cadouri. Sunt avantajate doamnele care pot primi flori, mici bijuterii, parfumuri, eşarfe, rochii, materiale dintre cele nobile sau chiar piese lucrate în aur.

Atunci este vorba de cadouri mai scumpe şi e vorba şi de o altă relaţie sau de o altă obligaţie materială şi atunci valoarea substanţială a unui cadou este de fapt marcarea prin această semnificativă sumă care este investită a recunoştiinţei ori a datoriei, a obligaţiei aceluia faţă de un nativ din zodia Capricornului.

Între 7 şi 9 septembrie se pun acute probleme de conştiinţă cu privire la o chestiune legată de locul de muncă sau de profesie, sau o opţiune legată de părăsirea unui loc de muncă, acceptarea unuiloc de muncă, rămânerea într-un loc de muncă în condiţiile în care apar o serie de ingerinţe, de presiuni, de constrângeri, de limitări, de neputinţe sau de situaţii care complică viaţa de fiecare zi.

Unele dintre ele au legătură directă cu interesul material. Altele au o legătură directă cu dezvoltarea personală. Omul nu poate să-şi desfăşoare activitatea, are tot felul de planuri şi proiecte decât într-un context, poate chiar în acea instituţie.

A pleca, aşa, val-vrtej, de a-şi da demisia şi să rămână în căutarea unui loc de muncă, nu se ştie când va veni şi cum va veni oferta, este riscant. Pe de altă parte, aceste pauze nu sunt deloc indicate şi binevenite, de altfel nu apare ideea de întrerupere prin pensionare, şomaj sau demisie, ci apare ideea de contradicţie, de nemulţumire, de stres, de presiune şi de dorinţă a nativului din Capricorn de a evita orice fel de radicalizare.

Nu vrea să acutizeze conflictul, nu vrea să accentueze diferenţele şi încearcă diplomatic să facă uz de toate calităţile care până acum l-au condus la succes. Să se facă că nu vede, să nu se implice, să rămână un om corect şi egal cu sine însuşi, să nu intre în tabere conflictuale, să nu riposteze brutal, să mai aibă şi umor, să facă faţă unor situaţii de stres cu decenţă fără să se prăpădească cu firea şi să se îmbolnăvească.

Ei, dacă nu a avut parte de toate aceste ipostaze sau ele nu prea îl caracterizează pe Capricorn, ar trebui să intre în pielea unui nativ din semnul Gemenilor şi să trateze acete momente cheie pentru el cam cum ar face un Geamăn, mai detaşat, mai nonşalant, poate mai indiferent, nu neapărat iresponsabil, mai glumeţ şi mai dispus să găsească alternative. Cu alte cuvinte, mai puţin rigid.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*