Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Berbec 2- 8 septembrie 2012

Berbec

Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului zilele de 2, 3 şi 4 septembrie se pot asocia cu nervozitate, cu instabilitate psihică, cu stare de stres, cu angoasă, cu nemulţumiri, cu surprize neplăcute, cu tot felul de contradicţii. Această stare de iritare continuă îi pune pe Berbeci în situaţia de a stârni riposte, de a provoca certuri şi de a isca observaţii, nedumeriri şi critici din partea celor apropiaţi.Începând cu 2 septembrie pe axa nodurile lunare începe să le activeze şi să le pună în prim-planul interesului existenţial chestiunea bănească. De acum încolo vor fi destul de multe motive să se gândească mereu la bani, la felul în care îi cheltuiesc, îi investesc, îi obţin, cât şi cum muncesc pentru bani, ce fac cu ei şi mai ales relaţiile pe care le au cu terţe persoane atunci când intervine problema bănească, fie că este vorba de împrumuturi, de tranzacţii, de colaborare, de angajare sau de responsabilitate, într-un plan familial, amical, social sauprofesional. Cu siguranţă că se pune problema unei schimbări de atitudine şi mai ales a unei prudenţe care trebuie să fie constantă. Nu este o chestiune de tranzit al unei zile şi nu neapărat şi al celeilalte.

De acum încolo, până la sfârşitul primăverii anului 2013, problema bănească este o realitate constantă. Planeta Venus intră începând cu ziua de 6 septembrie în Casa a V-a şi le aduce acetora destul de multe dotive de bucurie. Unele satisfacţii pot să fie legate de copii, de felul în care aceştia evoluează, pot să se producă ot felul de situaţii măgulitoare pentru părinţi. Copiii avansează frumos, învaţă bine, sunt acceptaţi, primiţi în nişte şcoli sau în nişte centre de studii de un nivel mai înalt de prestigiu, astfel încât simpla acceptare este ca o premiere, este ca o recunoaştere a valorii acestora.

Cei tineri sau încă tineri se pot bucura de deliciile unei poveşti de dragoste, un tumult sufletesc, un entuziasm, o bogăţie de stări, senzaţii şi percepţii care se trăiesc doar în acest moment de graţie când omul este îndrăgostit. De asemenea, sunt avantajate femeile într-o relaţie cu copiii, alta decât cea pe care am abordat-o noi, şi anume se poate concepe un copil în această perioadă sau se poate da naştere unui copil care vine pe lume sănătos şi fără să creeze probleme mamei.

Este un moment bun pentru cei care doresc să dea lovitura dintr-un punct de vedere pe care noi îl enunţăm, dar nu îl sugerăm şi nici măcar nu îndrumăm pe nimeni să urmeze această cale. Ea este strict individuală şi riscul este al fiecăruia. Este vorba de câştiguri provenind din speculaţii, artificii pe care le-am putea denumi mentale, jocuri ale minţii, tot felul de interpretări, uneori poate fi vorba şi de intuiţii. În sfârşit, chiar dacă nu stau foarte bine cu intuiţia ori cu experienţa la nivelul pariurilor şi jocurilor de noroc, unii pot să aibă ceea ce se cheamă norocul prostului, adică un noroc la loto sau în situaţii în care nu se poate spune că s-a depus efort fizic ori s-a muncit, bani nemunciţi.

Săptămâna le mai aduce aceloraşi nativi, în perioada 8-9 septembrie, o preocupare specială legată de sănătate, mai ales sub forma sfaturilor, a consultărilor, a dialogurilor cu un medic, al consilierii de către un specialist, să spunem un terapeutic, un farmacist, o persoană care poate să aducă o intervenţie benefică în starea de sănătate şi în tabloul clinic al unui nativ din zodia Berbecului.

Totodată, începând cu ziua de 7 septembrie până pe 11, 12 se poate vorbi şi de un răstimp favorabil pentru regim, dietă, detoxifiere, curăţarea organismului sau cure menite să întărească organismului, cure de fructe, de zarzavaturi sau de anume alimente care sunt foarte necesare organismului.

O zi bună pentru discuţii, pentru conversaţii, pentru explicaţii, pentru împăcare, pentru atenuarea unor conflicte, pentru intrare în normalitate, 8 septembrie. Este un moment când aceşti nativi pot să stârnească simpatie, să fie credibili, să se exprime logic, corect, normal, firesc şi mai ales cu deplină cunoştinţă de cauză într-o chestiune care poate să le fie apropiată prin meserie, dar poate să le fie apropiată şi prin nişte preocupări secundare, cum ar fi un hobby, o pasiune sau o activitate alternativă.

Începând cu 2 septembrie, axa nodurilor lunare spuneam că le activează Casa banilor, dar, atenţie, sensul vieţii intră în Casa a VIII-a şi pune şi alte probleme decât banii. Aici este vorba de o cunoaştere de sine, de o meditaţie profundă asupra unor chestiuni fundamentale cum ar fi viaţa şi moartea, miză importantă în viaţă, chestiuni care ţin de o percepţie în care nu mai e vorba de educaţie şi şcoală, ci este vorba de cunoaştere pe cont propriu, ajutată uneori de lecturi sau de meditaţie, aici este vorba de persoane care doresc să îşi ridice nivelul intelectual sau nivelul de vibraţie sau gradul de spiritualitate la care au ajuns.

Pentru aceste persoane se deschide începând cu acest septembrie până la primăvara viitoare un capitol important care le va permite să abordeze domenii de viaţă şi cunoaştere, respectiv să fie subiect sau obiect de experienţe, de autoanaliză într-un domeniu pe care unii se grăbesc să-l denumească paranormal, eu nu mă grăbesc să-l denumesc paranormal, dar circumscriu pentru o mai bună înţelgere o serie de fenomene acestui termen. Teoretic ar fi vorba de o cunoaştere neconvenţională, o cunoaştere nematerială, una bazată pe iluminare, pe feeling, pe corespondenţă spirituală şi pe ghidaj care poate să vină din astralul superior.

Pentru asta sunt mai multe condiţii: ori să fie ales, ori să ai deja o serie de experienţe anterioare, de antecedente ori precedentele respective sunt atât de puternice încât îl împing pe nativul din Berbec să caute în continuare această autoperfecţionare. În sfârşit, pentru unii poate fi vorba de primele experienţe şi primele deschideri spre un univers de cunoaştere neconvenţional.

  • AURELIA IACOB says:

    MII DE MULTUMIRI STIMATA DOAMNA !APRECIEZ F MULT FAPTUL CE FACETI PENTRU NOI, EU UNA FIIND F CURIOASA CE MA ASTEAPTA IN VIITOR. TOATA VIATA M-A PREOCUPAT VIITORUL , PREZENTUL NU ESTE TOCMAI ROZ DIN MOTIVE DE SANATATE , TRECUTUL A FOST FFF GREU SI CHIAR TRIST IN UNELE MOMENTE. AM CAZUT , M-AM RIDICAT SI ASA AM AJUNS PANA AICI .CE V-A FI VOM VEDEA.ASTEPT CU NERABDARE FIECARE SAMBATA SA AFLU NOUTATI CARE SUNT FFF ADEVARATESI POTRIVITE CU STAREA MEA DE SPIRIT. INCA O DATA MII DE MULTUMIRI SI NUMAI BINE VA DORESC IN CONTINUARE !

    September 3, 2012 at 5:33 pm

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*