Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Balanta 2 – 8 septembrie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei săptămână viitoare este mai uşor de suportat. În primul rând că perechea Mercur-Soare se află în Casa a XII-a şi în cel mai bun caz le dă nişte gânduri serioase să se îngrijească de sănătate într-o manieră blândă, să ţină regim, să facă cure de detoxifiere, să urmeze terapii, dar mai ales să ţină un anume tip de regim alimentar, ceea ce este foarte bine.Sensul vieţii, atenţie, se mută pe Casa banilor, mai ales a banilor munciţi, a banilor din muncă proprie, nu din închirieri, speculaţii, cadouri sau moşteniri. De acum încolo, până în primăvara lui 2013, banii vor fi o problemă esenţială pentru aceşti nativi, sub toate aspectele, din toate perspectivele.

Atenţie la perioada cuprinsă între 3 şi 12 septembrie pentru că în relaţiile cu instituţiile sau cu terţe persoane banii pot să fie motiv de ceartă, de supărare, de îngrijorare. Sunt riscuri să se producă o pagubă, o înşelătorie, un neajuns, o complicaţie, un scandal, o ceartă, o dispută, o anomalie sau o încurcătură. Atenţie la felul în care manipulaţi facturi, chitanţe, poliţe de asigurare, cec-uri, atenţie la felul în care vorbiţi, discutaţi şi vă angajaţi să faceţi anume plăţi ori cumpărături.

Este un moment vicios, puteţi fi păcălit sau puteţi să fiţi obiectul unui şantaj ori a unei situaţii neplăcute din partea unor oameni care poate că nu sunt de rea credinţă, dar vă încurcă viaţa, ei înşişi creează situaţii absolut incredibile, absurde, care vă pun pe dumneavoastră într-o mare dificultate, dar poate fi vorba şi de persoane care v-au luat la ochi au văzut că sunteţi de bună credinţă şi naivi şi încearcă să vă păcălească, ca să mă exprim eu mai blând şi mai elegant.

Deci, fiţi vigilenţi şi în principal când este vorba de bani nu operaţi prin intermediari, nu vă asociaţi, nu vă împrieteniţi, nu povestiţi şi nu faceţi tot felul de combinaţii. Nimeni în această perioadă, evident cu excepţia astrologului, dar cu care nu veţi face niciun fel de afacere bănească, nimeni, spun, nu vă este în această perioadă, repet, între 3 şi 12 septembrie, nici utilă, nici necesară, nici benefică în niciun fel de situaţie în care este vorba de bani, bunuri, avere şi patrimoniu. Săptămâna decurge destul de bine pentru aceşti nativi şi unii dintre ei sunt tentaţi să înveţe ceva mai mult.

Alţii sunt tentaţi să se înscrie în nişte forme pedagogice organizate, instituţionalizate, pentru a avea şi un certificat, o dovadă că sunt în posesia unui volum de cunoştiinţe care să-i facă dezirabili într-un loc de muncă. Alţii însă au dor de ducă şi vor să plece din ţară, vor să călătorească, vor să îşi îmbogăţească universul de cunoaştere, alt tip de învăţătură, prin experienţă, aventură sau cercetare.

În sfârşit, mai este şi a patra categorie, a celor care doresc să plece din ţară cu acte în regulă, care fac demersuri oficiale pentru a pleca undeva, fie să muncească, fie să înveţe, fie să se căsătorească, fie să facă acele gesturi necesare pentru ca viaţa lor să se schimbe radical. Componenta oficială, legală, juridică, marcată de acte, de aprobări, de avize, este de acum încolo importantă pentru aceşti nativi.

Doar că între 7 şi 9 septembrie s-ar putea să se petreacă nişte blocaje. Să primească nişte refuzuri nemotivate, să se producă nişte întârzieri nejustificate, să aibă parte de încurcături fără nicio explicaţie, deşi ei au fost vigilenţi, să se certe cu cineva ori o persoană să se opună fără niciun fel de explicaţie raţională, fără nicio motivaţie, să se pună de-a băţul demersului lor.

Poate fi vorba de o reacţie stupidă de antipatie personală, fie oameni încuiaţi şi limitaţi, obosiţi şi încăpăţânaţi care nu îl plac pe cel născut în Balanţă şi îi spun „ei lasă că îi arăt eu lui, să vezi ce îl fac eu pe ăsta să vină de zece ori la ghişeu pentru când o intra în posesia respectivei hârtii”. O ambiţie personală, o mică răutate, o ranchiună.

Treceţi peste toate acestea sau evitaţi drumurile şi contactele cu reprezentanţi ai unor instituţii începând cu după-amiaza zilei de 6 septembrie până, hai să zicem, cu o marjă mare de toleranţă, până pe 9-10 septembrie.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*