Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Taur


Cei care s-au născut în zodia Taurului continuă să se confrunte cu probleme parteneriale. Unele se pot desfăşura în spaţiul intim, restrâns al relaţiilor conjugale. Alţii pot să aibă conflicte mai vizibile, mai sonore şi mai usturătoare cu duşmani şi rivali. În sfârşit, există a treia categorie de confruntări interumane, acelea care se petrec la tribuna sau care vor avea nevoie la un moment dat de o intervenţie a unui factor justiţiar care aplică legea, explică întrunează ordinea şi disciplina şi face dreptate.Până să se facă dreptate deocamdată pe acest segment este rost de acuzaţii, calomnii, minciuni, insinuări şi complicaţii care vin cel puţin în săptămâna viitoare de la cuvinte. După aceea, după 10 decembrie, cuvintele vor fi mai puţin importante şi vor rămâne lucrurile esenţiale de atitudine, de caracter, de conduită sau consecinţa unor fapte. Unele fapte pot să privească un termen scurt, lucru pe care un nativ l-a comis cu un an, doi înainte, altele pot să ţină de un circuit mult mai mare şi anume de aproximativ 28, 29, poate chiar 30 de ani în urmă, adică prin 1980, 1982, 1983. În felul acesta unii dintre nativi, mai ales cei maturi, plătesc păcatele tinereţii, cei tineri se confruntă cu o serie de consecinţe ale unor iniţiative, conduite şi puncte de vedere care nu au fost la vremea lor tocmai inspirate.Acum se plătesc pagubele, oalele sparte şi se trag ponoasele în consecinţă. Cele două Case ale banilor sunt într-o puternică divergenţă, cel puţin între 2 şi 4 decembrie, tot ceea ce priveşte banul, câştigul, beneficiul, avantajul material sau cheltuielile, taxele, impozitele, toate aspectele de lege, legalitate, normalitate sunt puse într-un soi de malaxon. Lucrurile sunt de natură să aducă neplăceri, încurcături, hârtii făcute greşit, chitanţe scrise anapoda care nu mai dovedesc nimic, nici când s-a făcut o plată, nici când s-a făcut, nici de către cine, niciunde s-au trimis banii respectivi. Încercaţi să fiţi foarte atenţi atunci când vorbiţi despre bani şi, invers, ori de câte ori este vorba despre bani mai inteligent ar fi să tăceţi.
Nu faceţi şapte lucruri deodată pentru că s-ar putea să nu beneficiaţi de o atenţie distributivă care să vă susţină în acest moment. Atent la ceea ce spuneţi sau atent la ceea aflaţi, nu număraţi în acelaşi timp banii, nu faceţi plăţi la caserie, nu faceţi glume cu casierul sau cu cei care trebuie să vă scrie chitanţe, formulare şi facturi pentru că şi aceia, la rândul lor, influenţaţi de dumneavoastră, vor greşi.
Deocamdată riscul este la nivelul cuvintelor, al neînţelegerii, al erorii verbale şi al micilor consecinţe la nivelul hârtiilor mici. Sigur că, la nivelul hârtiilor mari, contracte care sunt supervizate şi citite de mai multe persoane, acest risc se atenuează.


Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*