Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Scorpion


Scorpionii sunt în formă, sunt plini de energie, debordează de activitate, sunt prezenţi în multe locuri. Aspectul comunicării, al verbalităţii şi al oralităţii este în continuare susţinut de un Mercur chiar în Scorpion. Şi acest Mercur nu-şi epuizează efectele pe 8 decembrie, ci el va fi elementul dinamic până spre jumătatea lunii decembrie. Aşadar, cu micul benefic, cu sensul vieţii, cu Saturn, care îi stabilizează, toţi Scorpionii încep să facă planuri de viaţă lungă. Elementele de contradicţie, elementele complicate sunt cele legate de bani.
În principal cheltuie cam mulţi bani, se poate vorbi chiar şi de risipă sau de cheltuieli neprevăzute. Se duc într-un loc, estimează că vor cheltui o anume sumă şi situaţia ia o turnură neaşteptată şi sunt obligaţi să scoată din buzunar de trei-patru ori mai mult decât estimau sau decât suma pentru care erau pregătiţi măcar sufleteşte, că băneşte n-aş spune că au greutăţi sau că se confruntă cu probleme majore, ci cu cheltuieli care poate dacă ar fi ei un pic mai atenţi ar reuşi să le mai micşoreze sau să le trieze. Dar acum sunt fascinaţi de alte situaţii pe care viaţa le oferă, sunt chemaţi de tot felul de ipostaze dintre care cele sentimentale, cele cu conotaţie prietenească, amicală, umană, morală, de solidaritate precumpănesc. Chiar dacă este vorba de multe planete în Scorpion nu se poate spune că aventura, patima, sexualitatea este cea care domină. Dimpotrivă, este nevoie de tovărăşie, de apropiere umană, de căldură sufletească, de tandreţe, de corespondenţă spirituală, de amintiri, de trăiri care se pot ridica, se pot înnobila prin intermediul sau ajutorul unor situaţii care îi trimit, vor nu vor, le place nu le place, spre artă. De exemplu, seri frumoase de muzică, seri în care o serie de persoane se apropie pentru că se regăsesc pe aceleaşi coordonate artistice, culturale, au aceleaşi gusturi, aceleaşi preferinţe, se emoţionează în faţa aceloraşi valori estetice şi artistice. De aici, de la această comuniune intelectuală, morală, culturală, de la aceste emoţii superioare se consolidează o prietenie sau se poate consolida un început al unei poveşti de dragoste care nu va debuta acum şi care va avea nevoie de câteva luni să se maturizeze şi să se dezvolte, adică până prin luna martie. De aceea aş spune că nu aventura năvalnică este cea care îi motivează pe Scorpioni, cît o nevoie de tandreţe, de subtilitate şi de corespondenţe secrete cu valori umane de care au stat până acum departe fiind chemaţi de forfota vieţii de fiecare zi şi de implicarea, în cele mai multe cazuri, în viaţa altora.


Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*