Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Leu


Muncă multă, nevoie imperioasă de rezistenţă fizică, de răbdare şi tenacitate. Leii sunt supuşi unui test de fiabilitate în toate relaţiile de muncă. Fie că este vorba de un aspect de comportament, fie de responsabilitate. Sunt dintre cei care care îşi asumă greul, care trag în locul altora, care preiau o serie de sarcini de seviciu încurcate, nerezolvate sau gata să fie compromise de către cineva lipsit de experienţă sau de fler. Are tot ceea ce îi trebuie pentru a rezolva şi cea mai dificilă chestiune de serviciu. Nu este vorba de un orgoliu, e vorba doar de o atitudine corectă faţă de muncă. Dar toate acestea se petrec cu epuizare nervoasă, cu epuizare fizică, cu osteneală, cu plictiseală, cu enervare, îndrăznesc să spun la limită şi cu un soi de dezgist, probabil că sunt şi nişte conflicte, şi nişte situaţii pe care nu le poate pune la punct în prezent. Preferă să îşi vadă de treabă, să urmeze o conduită înţeleaptă, şi anume să se limiteze la ceea ce presupune răspunderea pentru propriile fapte şi nu oveghe asupra felului în care se poartă la locul de muncă alţii, fie ei şefi, colegi sau subalterni. Se abţin de foarte multe ori să facă comentarii, să intre în dialog, nu sunt dispuşi să vorbească, sunt mofturoşi, taciturni, închişi în ei şi foarte puţin predispuşi spre glumă, distracţie, divertisment, amuzament. În acest moment de vârf de maximum de dăruire de sine pentru chestiunile profesionale toate celelalte detalii de viaţă i se par nişte provocări nedrepte, nişte prilejuri doar de a pierde timpul, de a amâna şi de a întârzia ceea ce trebuie rezolvat context mai repede.
O hărnicie exemplară îşi pune amprenta pe întreaga activitate a acestor nativi. Din păcate, deja se simt obosiţi. Din păcate, după această săptămână grea, de la jumătatea lunii decembrie vor începe să simtă nu numai oboseala, ci şi efectele într-un plan subtil, cu mici disfuncţii care ţin de o practică medicală. Vor fi obligaţi să se ducă să consukte medicul, vor fi obligaţi să urmeze sfatul medicului, vor simţi ei înşişi că au mers pera tare cu motoarele în plin şi că aşa nu se poate.Îşi vor impune ei înşişi schimbarea unui mod de viaţă, cu mai puţină muncă, cu mai multă odihnă sau un regim sănătos de viaţă din care să lipsească o serie de stimulente şi mai ales din care să lipsească enervarea şi stresul. De aceea spun că această săptămână nu au cum să o ocolească şi să o transforme întruna veselă, nostimă şi drăgălaşă cu amintiri de neuitat din vacanţă. Dacă se întâmplă aşa atunci avem de-a face cu nişte cazuri particulare, cu nişte Lei care ies din tipicul acestui context astral şi se apropie de o structură extravagantă decât ceea ce reprezintă acum geul pentru aceşti nativi.


Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*