Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Gemeni


Pentru mulţi dintre Gemeni se scriu acum momente esenţiale de viaţă cu privire la o chestiune de dreptate personală, de intrare în normalitate, de victorie sau de etapă câştigată într-o bătălie complexă, stufoasă, care nu se termină cu acest moment până la un punct favorabil. Între 2 şi 4 decembrie sunt posibile o serie de situaţii care chiar dacă nu rezolvă în totalitate problema, cel puţin o anticipează şi o îndreaptă spre un făgaş în mare parte corect, destul de bun, dar, atenţie, foarte complicat şi asociat cu contestări, cu negări vehemente, cu certuri şi cu ameninţări ca dintr-o clipă în alta situaţia recuperată să se piardă prin tot felul de cancanuri, cabale şi răzbunări.Există un factor personal care funcţionează bine, există un factor oficial sau public care funcţioneză mai porst. Între cele două aspecte intervin două planete puternice de foc, masculine, energice şi determinante, Soarele şi Jupiter, care se află într-o conjuncşie după 12 ani. Este prima şi ultima conjuncţie a acestui moment al anului 2012, între Soare şi Jupiter, evident la anul pe vremea aceasta nu se va pune aceeaşi problemă, Jupiter se va afla într-un alt semn zodiacal. Prin urmare, sunt trei zile esenţiale care pot să închidă uşi deschise acum 12 ani, acum 6 ani, care pot să reglementeze situaţii care acum patru sau opt ani s-au dat peste cap într-un fel mai puţin profitabil pentru aceşti nativi.
Dar, în egală măsură, combinaţia între Lună neagră şi Jupiter, care se apropie cât ne îndreptăm spre 8 decembrie, spre o conjuncţie strânsă, după 8 decembrie conjuncţia, la grad perfect, va avea virtute karmică şi probabil că între 9 şi 16, 17 decembrie se va scrie altfel viaţa pentru aceşti nativi. Probabil că mulţi dintre ei se află acum într-o etapă de cumpănă, de reechilibrare, de refacere, de recuperare a forţelor,a imaginii, ba poate chiar şi a banilor sau a carierei. Altora, însă, li se pun beţe în roate şi încep să li se complice lucrurile din senin.
Este cazul, mai ales, al celor tineri. În continuare rămâne valabilă avertizarea mea asupra căreia am insistat mult săptămâna trecută, de aceea nu o mai dezvolt în acest comentariu, doar o reiterez. Este legată de sănătate, de aparatul genital şi urinar, de sistemul endocrin de riscul unor infecţii, de tot felul de tulburări cu componentă psihică de mai scurtă durată, adică mai exact pe momentul când se dă organismul peste cap. Nu este bun deloc acest tip tranzit şi întreaga conjunctură pentru femei în general.


Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*