Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Berbec


Săptămâna cuprinsă între 2 şi 8 decembrie nu este foarte deosebită pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului faţă de săptămâna care tocmai se încheie. Planetele se află în acelaşi semne zodiacale şi cu mici diferenţe chiar aproape la aceleaşi grade. Se înţelege, cu o schimbare de poziţie în ceea ce priveşte Luna, Soarele şi, la o diferenţă de 7 grade, poziţia planetei Mercur care continuă să rămână în Scorpion. Alături de Venus şi de Saturn Mercur le dă preocupări băneşti acestor nativi, necazuri, îngrijorare sau amărăciune, tristeţe şi lipsă de orizont. De aici numeroasele preocupări sau strategii pe care şi le fac mai ales cei cu bani puţini pentru a trece un moment greu.Atunci când ai bani sau ai posibilitate de a te descurca într-un plan financiar, mai uşor decât ceilalţi, acest tranzit poate să treacă neobservat şi atunci întreaga noastră consideraţie astrologică poate să fie privită secvenţial, uneori chiar deloc, adică să nu se petreacă nimic din ceeac e am spus într-un plan afectiv provocat de nemulţumirile financiare. Pentru aceaşi nativi continuă să rămână, doar că se intensifică aspectul prost pe Casa comunicării.
Spuneam şi săptămâna trecută că este risc ca aceşti nativi, la mânie, la enervare, la supărare sau la oboseală să spună ce nu trebuie, să încurce lucrurile, să se certe, să se exprime mai direct, mai frust şi uneori poate chiar mai jignitor sau să nu spună nişte lucruri foarte grave, dar să fie luaţi peste picior, să fie răstălmăciţi şi de aici acuzaţii, certuri, explicaţii stupide. Mai spuneam, dacă vă aduceţi aminte, săptămâna trecută, şi reiau şi pentru săptămâna viitoare aceaşi observaţie astrologică cu privire la riscul unui eşec în cazul unui examen, mai ales oral, sau de probă tehnică, practică. Să primească note mici, să fie puşi în situaţii de a primi pedepse drastice sau să piardă examene şi mai ales să facă lucruri incorecte, să fure, să copieze, să facă tot felul de năzdrăvănii.
Părinţii care au copii născuţi în zodia Berbecului trebuie să fie deosebit de atenţi în această perioadă, să-i supravegheze, să-i stimuleze, să-i avertizeze ori chiar să-i constrângă cu toate mijloacele pedagogice posibile pentru ca aceştia să nu se abată de la o conduită normală la şcoală. Să nu fure informaţie, să nu copieze, să nu facă artificii, să nu vprbească urât, să nu facă glume proaste la şcoală sau chiar pe seama profesorilor. Riscul este nu doar să primească note mici şi să facă o impresie proastă, ci să atragă sancţiuni drastice ori să provoace un conflict de proporţii.
Nici adulţii nu sunt scutiţi, aşa cum spuneam la nivelul discuţiilor şi dialogurilor, dar există şi adulţi care trebuie să treacă teste în faţa unei comisii de examinare şi atunci toate probele orale se asociază cu un risc care, cel puţin în perioada 2-3 decembrie, este sporit şi de poziţia proastă a Soarelui care e în opoziţie atât cu Jupiter, cât şi cu Luna neagră. Situaţia este conflictuală şi explozivă şi atunci când este vorba de o serie de norme sau tendinţe de a se aplica legea în cazul unor nativi care trebuie să execute o serie de activităţi într-o relaţie cu străinii, să participe, să coopereze, să călătorească sau să facă acte de comerţ, astfel încât relaţiile cu străinii şi străinătatea sunt supuse aceluiaşi risc, aceleaşi complicaţii, aceloraşi dezamăgiri şi nemulţumiri.


Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*