Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Balanta

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei mai dificilă este şi ziua de 2 decembrie şi ziua de 8 decembrie. Pe 2 Luna se află în Rac şi face opoziţii şi cuadraturi suficient de enervante ca să le strice ziua. Pe 8 decembrie Luna însă se va afla în Balanţă, întreaga zi, şi, ulerior, se va afla şi pe 9 decembrie. Va fi o poziţie mai bună la nivelul stării fizice şi poate al psihicului, dar mai complicată la nivelul relaţiilor interumane, al chestiunilor legate de casă şi domiciliu. Pe 8 decembrie impactul afectiv este mai puternic. Pe 2 decembrie impactul social, profesional, este mai radical, mai greu, mai conflictual, mai complicat şi mai dădător de avertismente, deci trăim în registre diferite. Elementul străinătate contează pentru aceşti nativi, poate fi vorba de o călătorie, fie trebuie să o facă, fie sunt anunţaţi că o vor face într-o anume perioadă, fie se pregătesc pentru un drum.
Acela poate fi de câteva zile prelijuit de sărbători, poate să nu aibă nicio legătură cu sărbătorile, să fie o chestiune profesională sau una familială, iarăşi, spuneam, fără nicio legătură cu Anul Nou sau Crăciun. Nu este obligatoriu să călătorească săptămâna viitoare, dar discuţiile, actele, demersurile, pregătirile se fac. Doar că în această săptămână, absolut în fiecare zi, ba poate chiar că în fiecare zi de mai multe ori, de la prânz până seara, obositpr şi exasperant, se vor ivi tot felul de interdicţii, oprelişti, complicaţii, evenimente stranii, bizazerii care le reconfigurează din mers programul de viaţă pe termen scurt, de la câteva ore la câteva zile, şi un termen relativ mediu, adică câteva luni până la un an. Multe dintre lucrurile pe care şi le-au propus, de exemplu, anul trecut încep să fie total pierdute de sub control în acest moment. Vor să plece, nu se mai poate, vor să se întâlnească cu cineva, acela nu mai este disponibil, vor dori să dea un examen sau să plece în străinătate, la o audiţie, la o prezentare, se amână sinedie acea întâlnire sau toate condiţiile legale încep să se complice atât de tare încât ei nu mai pot să ţină pasul. Fie nu mai au toate actele la timp, fie nu mai sunt liberi ei în acea perioadă sau nu mai au bani, sau nu mai sunt în formă sau între timp li s-a ivit o altă ofertă.Aşadr, lucrurile care vin dinspre trecut sunt supuse acum anulării, întârzierii, amânării sau reconfigurării. Apar altele, apar alte oportunităţi, apar tot felul de situaţii asupra cărora nu meditează foarte atent, pe care le privesc cu superficialitate, le tratează uneori cu indiferenţă, de aici riscul de a se ataşa de false situaţii bune şi de nu a fi atenţi la ofertele esenţiale care au un sâmbure de noroc, de câştig, de virtute sau procent interesant pentru evoluţia lor personală pe mai departe. Este şi aici o răsturnare a atenţiei sau o inversare a polilor. Îi atrage ceea ce este, pentru moment, încântător sau facil şi sunt demobilizaţi de o serie de ipostaze care îi transformă în nişte persoane care cam prea repede abandonează. Acea e prea complicată, e prea lung, e prea greu, trebuie să învăţă, nu am timp, nu vreau, e cu prea multă muncă, cu prea multe riscuri, se scutură repede-repejor şi se îndreaptă, culmea, spre varianta, cum spuneam, sclipitoare, atrăgătoare, dar cea mai găunoasă.
Citeste:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*