Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Scorpion

Citeste Balanta

Pentru Scorpion e bine bine, e foarte bine, vorba unui cântec. Vor avea, începând cu dimineaţa zile de 22 noiembrie planeta Venus, micul benefic, pe sectorul natal, se mişcă vioi, se apropie de Saturn. Este alături de un mercur, care chiar dacă este retrograd, este favorabil pentru că, aşa cum spuneam şi săptămâna trecută, îi obligă să revizuiască o atitudine , o decizie, o hotărâre sau o strategie.
Venus le dă noroc, intuiţie, supleţe, diplomaţie şi capacitate de a se mlădia în funcţie de situaţie , de subiect, de conflict, de oameni, împrejurări, spre ţinta dorită. Nimeni şi nimic nu-i abate de la ceea ce şi-au propus.Horoscope - VIP
Reuşesc să creeze situaţii favorabile şi să identifice culoarele necesare lor pentru a fi străbătute ca să ajungă cât mai repede acolo unde au ei o pricină. Indiferent ce-şi propun în această perioadă, lucrurile pot să fie rezolvate bine. Cu o nuanţă sau cu o precizare: gesturile şi acţiunile sunt mai bine aspectate decât cuvintele , vorbele, declaraţiile sau dialogul.
Poate că acestea ar trebui să fie oprite, amânate sau estompate. Soarele va trece în Casa a II-a a banilor şi evident aduce o ipostază fericită. Cu banii care pot să fie obţinuţi din tranzacţii , speculaţii, vânzări, comerţ, excursii, avantaje, parteneriate cu străinii, relaţii de rudenie şi toate conjuncturile în care intervin oameni, documente, schimburi de bani şi bunuri, de servicii, se manipulează valută şi poate că nu o dată se şi trec egraniţa, se şi face o deplasare, se pleacă-ntr-o călătorie, pentru a se pune la punct toate detaliile.
Cel puţin pe acest segment situaţia bănească ar trebui să funcţioneze bine, binişor, sau chiar corect . Marte le dă tărie de caracter , ambiţie, şi se construiesc acum ăremizele din punct de vedere astrologic pentru coagularea unor interese, unor poziţii şi unor repere pe care le-aş putea denumi mici obsesii.
Fac o fixaţie. Indiferent despre ce este vorba. Că vor să-şi cumpere o pereche de pantofi, că vor să vândă vechea maşină, că vor să cucerească o femeie, că doresc să obţină o diplomă, că au pus ochii pe un post, pe o funcţie, nu contează.Există un proiect mental care le coagulează şi le polarizează intenţia, sentimentele, gesturile, aşa încât, pentru moment, sunt oamenii dedicaţi acestei mize. Pentru unii, privind din afară, miza e cam mică sau poate fi considerată pierdere de timp. În economia sentimentală şi afectivă a unui scorpion, trecerea de acest prag reprezintă un succes. Dacă şi-au propus un anume lucru şi nu-l dobândesc sau nu izbândesc în determinarea respectivă, atunci începe criza. Au nevoie de un mic succes.
Probabil că de aceea nu este o miză foarte mare, dar ea se poate construi ăntr-un chip pe care eu îl privesc oarecum zâmbind, din afară, pentru că le vada cu siguranţă, intuiesc, unora dintre scorpioni, senzaţia de oameni duri, de oameni tari, puternici, care merg scâşnind din dinţi, care n-aud, nu văd, nu zâmbesc, nu surâd, ei sunt ocuăaţi. Ei, nu sunt ocupaţi de cele mai importante cauze ale lumii şi-ale altora, sunt preocupaţi de mica lor miză interioară. După ce obţin ceea ce şi-au propus, ca un fel de antrenament, atunci se vor mai destinde şi vor deveni nişte persoane sociabile.

Citeste Scorpion

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*