Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Sagetator

Citeste Scorpion

Cei care s-au născut în zodia Săgetătorului încep să aibă parte de susţinerea Soarelui începând cu noaptea de 22 noiembrie. De-acum încolo, patru săptămâni vor fi scăldaţi în razele acestui astru al vieţii, care le tranzitează semnul natal şi le dă forţă, vigoare, ambiţie, putere, capacitate de refacere, dar mai ales le dă posibilitatea să închidă o etapă de viaţă , cea pe care au deschis-o anul trecut, să încheie socotelile cu o serie de fapte , implicări, mize şi consecinţe, şi să deschidă alte capitole, pentru aceşti nativi, prezenţa Soarelui este una benefică la nivelul forţei fizice şi a capacităţii de recuperare.Horoscope - VIP
Bună este tot din ziua de 22 noiembrie şi intrarea planetei venus în Casa a XII-a, care le aduce noroc la tot felul de acţiuni mai discrete, mai subtile, mai secrete, mai ascunse, mai tăinuite, le aduce şi putere de a se reface într-un plan interior. Se însănătoşesc sufleteşte , mai uită de o serie de suferinţe şi dureri, se detaşează de o serie de conflicte care i-au zdruncinat, sau de o serie de ipostaze care nu le-au picat deloc bine, din punct de vedere personal sau public. Se vindecă de toate aceste secvenţe de viaţă care poate uneori au fost usturătoare sau nemulţumitoare, sau au deschis cutia Pandorei din punct de vedere personal. Acum este momentul când reuşesc să facă ordine, nu înseamnă că această ordine este chiar un lucru simplu. Asta nu înseamnă că uită tot şi iartă tot, asta înseamnă doar că renunţă să se mai răfuiască cu unul şi cu altul sau prelungesc în timp o serie de gesturi şi acţiuni menite să pună la locul lor o serie de fapte.
Renunţă doar temporar sa-şi adjudece o victorie pe care o doreau şi pentru care au luptat. Acum îşi propun un respiro, este un mic moment de antrenare pe alte direcţii. Vor să uite, să se liniştească, vor să instaleze în sufletul lor cumsecădenia, blândeţea, normalitatea, vor să se destindă, vor să trăiască măcar pentru nişte săptămâni într-un fel împăcat, fără să se mai lupte, fără să se mai războiască cu unul şi cu altul, fără să se certe, fără să alerge, fără să explice şi aşa mai departe.
Cu singuranţă că multe dintre aceste dorinţe vor fi concretizate. Acum este o perioadă în care, aşa cum spuneam, se produc nişte mecanisme discrete de strategie. În măsura în care se şi potolesc, se ostoiesc, se înţelepţesc, în aceeaşi măsură îşi propun ca să lase pentru o altă perioadă întreaga lor minte să gândească o strategie.Îşi spun: „ Acum ştiu cum trebuie să lucrez, ştiu ce trebuie să fac, dar voi relua acest subiect la rece, într-un moment când voi fi detaşat”. Şi îşi dau singuri seama că această implicare acest clocot existenţial, le dăunează, lor ca sănătate, echilibrului psihic şi strategiei însăşi. Îşi dau seama intuiesc, chiar dacă nu sunt astrologi, că va veni un moemnt mai prielnic pentru ei, când reanalizând situaţia vor găsi elementul cheie şi punctul vulnerabil pentru victoria mult scontată.

Citeste Capricorn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*