Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Gemeni


Citeste Taur

În noaptea de 21 spre 22 noiembrie Soarele părăseşte Scorpionul şi intră-n Săgetător, luminând în felul acesta, Casa a VII-a , din perspectiva celor care s-au născut în zodia Gemeni. Începe cu această perioadă, o etapă de patru săptămâni care îi pune pe gemeni într-o mai accentuată postură partenerială, juridică, justiţiară, sau cu o componentă care trimite la ideea de dreptate, de reglementare, de verdict, de proces, sau de relaţii contractuale ori de înţelegeri.
Întotdeauna însă componenta legală şi trimiterea către acte şi normative este una importantă, poate chiar decisivă pentru această perioadă. Săptămâna care vine se pot instaura ca preocupare sau ca realitate, în universul existenţial al gemenilor, chestiunile financiare limitative, termene fixe, constrângeri, uneori imposibilitatea efectuării unei plăţi sau alteori, nevoia imperioasă de a se descurca pe bază de intuiţie, de inspiraţie, de talent, de fler, de imaginaţie.
Adică o improvizaţie financiară care să rezolve pentru moment o constrângere sau o situaţie destul de complicată. Nu e vorba de conflicte, cât de disponibilitatea financiară, în principal de cash. De aici, iarăşi, imposibilitatea de a se rezolva acea problemă prin vânzări, tranzacţii, speculaţii, închirieri şi tot felul de beneficii care vin de pe urma unui patrimoniu ce poate să fia înstrăinat sau valorificat. Deci în altă parte trebuie căutată şi găsită soluţia de moment.Horoscope - VIP
Chiar dacă Soarele pleacă în noaptea de 21 spre 22 noiembrie în semnul Săgetătorului şi părăseşte Scorpionul, Casa a VI-a a sănătăţii nu rămâne goală. Dimpotrivă, la numai câteva ore distanţă intervine prezenţa planetei venus, care , cel puţin pentru femei, complică lucrurile. Dă probleme genitale, dă probleme hormonale, probleme endocrine, probleme psihice, nu neapărat sufleteşti, cât de stare emoţională.
Uneori cizele interioare sau momentele de depresie se pot instala în aşa fel încât să îi ia puterea de muncă, cheful de viaţăşi capacitatea de a rezolva trebuirle vieţii de fiecare zi. Un abandon de un ceas, de o zi, de o noapte de-acum încolo vor fi tot mai frecvent resimţite de către femeile născute în zodia gemenilor.
Sigur când fac această afirmaţie am în minte multe alte elemente care vin şi se conjugă dând acestei săptămâni, dar şi celor viitoare, greutatea specifică a unui tranzit prin Scorpoin, care pentru foarte multe persoane poate să se asocieze cu o indispoziţie, o stare de melancolie, alteori chiar cu tulburări de echilibru interior, pshic şi mental. Oamenii sunt mai surescitaţi, văd lucrurile în negru, sunt mai trişti, mai iritaţi, mai enervaţi, mai fără perspectivă. Pentru toate acestea există medicamente, atât alopate cât şi naturiste, există terapii şi există şi autoeducare ori cunoaştere.Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât par şi tristeţea în sine nu este o boală, este doar o chestiune de atitudine faţă de tumultul vieţii. Uneori, însă, se pot accentua problemele infecţioase, problemele stomatologice şi o serie de afecţiuni care au fost tratate cu indiferenţă, au fost prost tratate pot să izbucnească acum, necesitând, sau punând problem unei intervenţii chirurgicale.

Citeste Rac

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*