Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Capricorn

Citeste Sagetator

Două sunt elmentele care indică stres, nemulţumire, riscuri majore prin care trebuie să treacă, cei care s-au născut în zodia capricornului. În primul rând este Casa a XI a a prietenilor, locuită numai de duşmani şi de ipostaze dintre cele mai periculoase, penibile, alunecoase, stresante, complicate ori compromiţătoare. Mai intră şi planeta Venus ca să dea spor şi noroc duşmanilor şi rivalilor.
Mercur este în continuare retrograd aşa încât cam tot ce vorbesc, spun sau mărturisesc nişte capricorni este răstălmăcit, folosit în favoarea lor, prost înţeles sau prost primit. De aceea, mai înţelept ar fi să tacă şi, si mai înţelept ar fi să se extragă din foarte multe relaţii sociale şi să nu mai creadă în prietenie, în mod necondiţionat.Al doilea element care trebuie privit cu foarte multă prudenţă şi cu foarte, foarte multă atenţie este indicat nouă, din punct de vedere astrologic, de tranzitul soarelui, prin Casa a XII a. Poate fi vorba de o atitudine, o componentă, o direcţie, o implicaţie, o consecinţă juridică. Se poate argumenta ceva, se poate invoca un text de lege, se poate determina de la un fapt secundar un alt fapt major care să aibă o conotaţie ce ţine de morală, normă, dar şi de context de lege.
Având în vedere că abia se constituie această combinaţie putem spune că săptămâna cuprinsă între 18 şi 24 noiembrie este doar pregătitoare, un soi de antrenament pentru ceva ce se va produce sau va fi mai lesne de identificat spre 1 decembrie. Unii oameni ar trebui să se aştepte la atacuri care vin din spaţiul în care au lucrat, colegi, şefi, foşti colegi, patroni sau subalterni. Alţi ar trebui să ia în calcul loviturile majore care ţintesc postura lor într-un spaţiu de viaţă profesională, nu de colaborare.Horoscope - VIP
Unele atacuri şi comentarii pot să plece de la fapte reale, altele pot să fie răstălmăcite, inventate, distorsionate sau exagerate. O veche vorbă a românului spune” păzeşte-mă doamne de prieteni că de duşmani mă păzesc singur”. De data această cred că acest adagiu trebuie reformulat, cei născuţi în capricorn trebuie să se ferească şi de prieteni şi de duşmani şi de colegi şi de foştii şefi şi de subalterni, ba uneori chiar şi de rude care se pot întoarce împotriva lor, creându-le o dizarmonie profundă şi-o stare de dezechilibru interior, accentuată.

Citeste Varsator

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*