Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Berbec


Săptămâna cuprinsă între 18 şi 24 octombrie reprezintă pentru cei care s-au născut în zodia berbecului, o perioadă încărcată de probleme profesionale, de răspundere civilă, de responsabilităţi, care nu ţin de cadrul personal, ci de un cadru oficial. Poate să fie vorba de aspecte de serviciu, dar cu o conotaţie majoră, cu o greutate şi o semnificaţie deosebită.
Implicarea lor, chiar dacă este pe probleme care sunt dificile, complicate sau periculoase, le face plăcere. Uneori caută, poate şi din dorinţa de a se afirma, să fie ei desemnaţi în locuri din care alţii fug. Încearcă să rezolve, cu capacitatea lor, cu combativitatea şi rezistenţa, o serie de aspecte socio-profesionale de care alţii se leapădă, sau pentru care alţii nici nu se încumetă să facă vreun gest.Să reţinem, totuşi, că întreaga săptămână, plameta Marte, de curând intrată în Capricorn, face cuadratură cu Uranusul lor, în tranzit prin Berbec, ceea ce înseamnă că, pentru o serie de persoane, născute în acest semn zodiacal, se pot naşte o serie de contradicţii, pot să apară surprize, se pot constitui o serie de etape de viaţă publică şi profesională, într-o totală discrepanţă cu ceea ce a fost până acum o notă comună.Horoscope - VIP
Obişnuitul dispare, curiosul sau bizarul îşi face apariţia. Poate că tocmai această stranietate este cea care îi dă peste cap şi îi obligă să se adapteze din mers, să improvizeze, să facă faţă situaţiei, pe bază de intuiţie, de instinct sau de sfânta nimereală.Este vorba mai puţin de soluţii tradiţionale şi cu siguranţă această cuadratură, într-o planetă a revoluţiei într-un semn al lupte, intră într-o totală discrepanţă cu Marte, guvernatorul lor, în cel mai conservator semn zodiaca, Capricornul.


Aşadar, multe contradicţii interioare. Unele pot să vizeze conştiinţa, altele stilul de viaţă şi pentru alte persoane mai poate să fie voba de o nemulţumire sau un stres ivit de pe urma unei analize lucide şi responsabile , cu privire la risc, efect, consecinţă şi câştig, ori stabilitate şi afirmare viitoare.
Încărcată rămâne Casa a VIII-a a banilor, nu în felul cel mai confortabil, pentru că planeta Venus intră, începând cu 22 noiembrie, în Casa a VIII-a, în Scorpion, şi se îndreaptă vertiginos, făcând deja conjuncţie, la sfârşitul săptămânii, cu Saturn. Alături de Mercur rertrograd şi sensul vieţii în Scorpion, se poate spune că această casă le dă nativilor din semnul zodiacal al Berbecului destule mesaje cu privire la felul în care trebuie să-ncaseze bani, să facă plăţi, să obţină câştiguri, sau să trăiască o serie de momente de cumpănă financiară, de restrişte, de pagubă, de limitare, ori de amânare.

Citeste Taur

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*