Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Vărsător 15-21 iulie 2012

Vărsător


Citeste Urania Capricorn 15-21 iulie 2012

Pentru cei care s-au născut în semnul Vărsătorului, prezenţa planetei Mercur retrograd în Casa a VII-a nu este lucrul cel mai bun, nu este cel mai bun sfătuitor. Împinge la reacţii bazate pe mândrie, pe orgoliu, vanitate, uneori chiar superficialitate, impulsivitate, stare conflictuală, rivalitate, dorinţă de a demonstra ceva sau de a demonstra ceva oricând, oricui, nu contează cui, numai să nu tacă. Este un moment în care Vărsătorii sunt puţin debordanţi şi nu întotdeauna au reacţii pe măsura provocării.Pentru cei care scriu şi creează cei doi benefici sunt acolo în zodia Gemenilor, în Casa a V-a, îi susţin, le dau foarte multe premize pentru a fi originali, inventivi, sensibili, delicaţi, creatori, intuitivi sau plini de har şi talent, au intuiţie şi au posibilitatea să dovedească că ceea ce fac ei este o chestiune de vocaţie şi nu de întâmplare sau de opţiune în lipsa alteia mai bune. Se poate spune însă că pentru unii există şi un alt mecanism, altă rotiţă care funcţionează, şi anume este dorinţa de a susţine o cauză, de a se implica într-o chestiune publică, de a deveni un cetăţean activ, o voce în for sau de a fi un om eficient prin virtute şi prin calităţi personale, prin susţinerea, uneori chiar în postură de tribun, a unei cauze, a unei mize, a unui proiect, a unei idei.

De aceea, Vărsătorii nu vor pregeta să iasă în stradă, să iasă la tribună, să iasă în public, să pledeze, să exprime, să scrie lucruri în care cred, care îi animă sau despre care ei cred că sunt extrem de necesare într-un anume moment pentru a susţine, cum spuneam, o cauză, un om, o idee etcetera. Zilele, însă, de 18 şi 19 iulie sunt însă însoţite de un pericol. Primul pericol este legat chiar de comunicare. Riscul de a exagera. Ne întoarcem la prima concluzie, dar bazată pe alte argumente şi pe alte relaţii astrologice.

Prin urmare, o concluzie susţinută de două direcţii astrologice care ne permit nouă să identificăm un risc ce îi pândeşte pe Vărsători de a fi mult prea prezenţi, efervescenţi, activi sau de a nu a avea acea diplomaţie necesară, de a sări calul, de a spune prea mult, de a fi prea incisivi. De aceea este nevoie de un pic de răbdare, de zăbavă, de atenţie şi mai ales de uriaşa capacitate de a sacrifica, de a renunţa să spună tot ce ştiu, să facă tot ce cred ei că este bine, să rostească tot ceea ce le trece prin minte, chiar dacă ideile sunt strălucite, chiar dacă într-o anume logică chiar ar trebui spuse. Există o surdină, o estompă care trebuie pusă, o nuanţă care trebuie să dea haină, eleganţă, dar să nu anuleze eficienţa. Aici este un joc abil pe muchie de cuţit pentru aceşti nativi.

Luna nouă se aşază pe axa Caselor sănătăţii, deci Soarele şi Luna se află în conjuncţie pe Casa a VI-a legată de Rac, de unde riscul de accentuare al unor reacţii alergice de intoleranţă nu o dată cu manifestări cutanate, care pot să presupună o serie de disfuncţii organice majore. Chiar dacă ele sunt surde şi nu se manifestă în organism, din când în când aceste disfuncţii capătă forma unei mici crize de o zi sau două. În astfel de zile, repet, 18 şi 19 iulie, Vărsătorii ar fi bine să se abţină de la prea multe alimente, să nu mănânce lucruri grele, să refuze mesele copioase, festinurile şi petrecerile culinare ori extravaganţele gastronomice. În sfârşit, nu vă mai bateţi capul cu alţii, nu vă certaţi şi nu vă implicaţi în viaţa lor din dorinţa altruistă de a-i face mai buni şi mai normali ori mai corecţi în gândire şi exprimare. Mai lăsaţi-i şi pe aceia să greşească de capul lor.


Citeste Urania Pesti 15-21 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*