Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Taur 15-21 iulie 2012

Taur


Citeste Urania Berbec 15-21 iulie 2012

TAUR
Cei născuţi în zodia Taurului ar trebui să se bucure de faptul că au doi benefici în Casa banilor şi pot să-i administreze, să-i câştige, să-i recapete, să-i investească, să-i sporească şi aşa mai departe.Dar aceiaşi nativi ar trebui să reţină că perioada următoare, mai ales vârful de lance al zilei de 19 iulie, îi priveşte şi pe ei cum îi priveşte pe toţi nativii. Doar că această opoziţie între Marte şi Uranus este poziţionată diferit. Pentru ei există două semnificaţii. Una ţine de sănătate, unde sunt posibile crize puternice nervoase, stări de surescitare şi de irascibilitate vecine cu boala. Se vor întreba dacă nu cumva organismul lor trece printr-o fază pe care nu o pot identifica şi dacă nu cumva se îndreaptă spre o agravare.Dacă nu se controlează s-ar putea să se întâmple şi acest lucru. Migrene, toate tipurile de afecţiune legate de zona capului, dureri de cap, senzaţia că nu văd bine, tulburări oculare, tulburări de vedere, de irigare cu sânge a creierului. Toate organele de simţ localizate la nivelul capului sunt într-o stare de agitaţie. Dacă ar fi hiperfuncţie, încă nu ar fi nimic rău, pentru că ar fi simţurile acutizate, dar toate aceste organe de simţ le dau mesaje disproporţionate, exacerbate, confuze şi contradictorii. Mănâncă o mâncare şi li se pare extraordinar de sărată şi o aruncă şi se enervează, deşi mâncarea nu-i sărată.

Doresc să mănânce un lucru ca să-şi compenseze această stare de nemulţumire, ceva special, ceva deosebit, ceva interesant, ceva exotic, ceva dulce şi nimic nu le convine, nimic nu le este pe plac. În astfel de zile nativii din zodia Taurului, de exemplu, dacă se duc într-un restaurant, după ce încep să consume din ceea ce au comandat constată că totul este prost gătit, că miroase îngrozitor, că nu le place, că restaurantul este o catastrofă, se ridică şi pleacă supăraţi şi se duc să mănânce ceva uşor sau intră într-o cofetărie. Acolo lucrurile se repetă.

Nimeni şi nimic nu le intră în voie, pentru că această stare pe care organismul lor o resimte este de natură să nu fie una ordonată şi coerentă. Nu se poate vorbi nici de o boală reală, nici de o afecţiune simplă, cinstită şi identificabilă, cu manualul de medicină în mână, ci este vorba de un amestec confuz, de un conglomerat de stări exacerbate pe care organismul le resimte.

Şi, ca un aparat care nu funcţionează bine începe să dea mesaje şi semnale că undeva s-a produs o tulburare. Există, totuşi, şi riscul, cum spuneam adineauri, să se petreacă şi nişte disfuncţii reale concrete, legate tot de cap, şi atunci poate să fie vorba de anxietate, poate chiar depresie, mânie, suferinţă, stare excesivă de nemulţumire care se poate traduce printr-o criză de plâns, printr-o criză de furie, printr-o stare de neînţelegere a realităţii şi printr-o imposibilitate de a fi calmat.

Nu-l linişteşte pe un astfel de nativ în ziua de 19 iulie sau, grosso-modo, cu o zi în minus şi în plus, aproximativ trei zile, în preajma acestui moment important când se produce Luna nouă, spuneam, nu-l linişteşte niciun fel de tabletă, niciun fel de telefon de la un prieten, intervenţia vreunei rude, cu atât mai puţin a medicului.

Se pot agrava nişte suferinţe mai vechi ale organismului, se pot acutiza dureri şi afecţiuni ori disfuncţii care provin din boli mai grave, boli vechi, boli cronice sau consecinţele unor intervenţii chirurgicale. Mâncaţi cu măsură, cu foarte-foarte măsură, nu faceţi excese şi nu încercaţi să compensaţi un rău organic cu alcool. Asta cu siguranţă nu pentru că şi aşa mintea este tulburată, şi aşa felul în care gândiţi este marcat de lipsă de coeziune, de logică şi de adecvare. Dacă mai adăugaţi şi ceva mai mult alcool, atunci starea de confuzie va fi totală şi reacţiile vor fi haotice.

Atenţie pentru cei care suferă de hipertensiune, atenţie mărită pentru cei care au o hipertensiune care pleacă de la o disfuncţie renală, cei care au probleme renale, chiar dacă nu au tensiune, toţi cei care au probleme cu suprarenala, într-un astfel de context astrologic organismul începe să creeze probleme dintre cele mai stranii şi mai neplăcute, care nu pot fi foarte repede diagnosticate pentru că e nevoie de analize, nu pot fi calmate pentru că nu se poate da, aşa, în jumătate de oră tratamentul adecvat în absenţa unui diagnostic coerent şi stabil.

Şi rămâne organismul pe cont propriu să treacă prin acest stres uriaş. Al doilea segment care îi priveşte este legat tot de Uranus şi de Marte şi ţine de locul de muncă. Apar tot felul de conflicte, apar tot felul de răbufniri, ies la iveală vechi duşmănii, ură, invidie, gelozie, dorinţă de răzbunare şi chiar punerea lor în practică.

Pe de o parte, unii pot fi victime, adică chiar să li se întâmple ceva, pe de altă parte pot doar să ia act de intenţia unora, să fie informaţi că asupra lor se vor produce nişte agresiuni. Vor fi criticaţi, sancţionaţi, puşi pe liber sau vor fi obligaţi să-şi dea demisia. Sunt situaţii limită, situaţii imposibile. Probabil că o ceartă cu un patron, un şef de birou, cu un director este un lucru normal, toată lumea s-a certat de-a lungul vieţii cu un superior.

Acum nu este vorba de ceartă, ci este vorba de o poziţionare într-un radicalism care nu poate să fie rezolvat, ba, dimpotrivă, este acum atât de acutizat ca şi cum toate disfuncţiile şi neregulile se adună, se concentrează şi se fixează, sunt bătute în cuie pe acest segment. Deocamdată avem de-a face cu nişte ipostaze care se manifestă încă la nivelul trăirilor şi al exprimării verbale.

Probabil că ziua de 18 iulie este una dintre acestea, cu cuvinte reprimate, cu dorinţa de a da o replică şi, cum se zice în popor, să-şi înghită cuvintele, este opţiunea pentru rezistenţă, tăcere, tac şi înghit. Pe 19 iulie şi apoi după 22 iulie lucrurile nu vor mai putea fi controlate într-un astfel de registru şi atunci se vor desfăşura, vom vedea în emisiunile următoare, într-un alt fel. Săptămâna nu le aduce acestor nativi prea multe alte elemente, în afară de unii care sunt nemulţumiţi, pur şi simplu, pentru că există Luna neagră care nu-i lasă în pace şi alţii care au motive legate de chestiunile de familie unde nu se pot întâlni, nu pot vorbi, se întâlnesc şi vorbesc şi mai rău se ceartă, nu se ajunge la nicio concluzie.

Trebuie să ia decizii cu privire la bunuri care aparţin familiei sau bunuri care trebuie să fie împărţite ori administrate, gândurile, planurile lor, concluziile lor nu sunt deloc acceptate de către ceilalţi şi bine ar fi nici să nu le prezinte în această săptămână care urmează pentru că nu este rost să fie nici înţeleşi, nici acceptaţi, nici să-şi susţină punctul de vedere, cu atât mai puţin să şi-l impună.

Citeste Urania Gemeni 15-21 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*